avonun bi parfümü var adını getiremedim şişesi aynı böyle ya
Wish of love diyosunavonun bi parfümü var adını getiremedim şişesi aynı böyle ya15 liraya fln satıyolar
çok kötü kokuyodu
iyi günlerde kullan canm benim wish im yarılandı bile :))Bugünn 16.15 itibariyle mizudan wishimi almış bulunmaktayım
sonunda çok şükür
lolita lampickam bitmişti ondan da aldım
kendime yılbaşı hediyesi
artıkkk bnm de copard wishim varr
Yok wish sevdiysen lolita lempicka da seversin. :) o da çok güzel bir koku. Ama mutlaka taze olanını al. Benım şişemde 5 ml kadar kaldı 2013 parfüm biraz ağırlaşmış. Markadan markaya değişiyo galiba ağırlaşma süresiiyi günlerde kullan canm benim wish im yarılandı bile :))
lolita lampicka nasıl benzer bir kokumu bazı yerlerde çok ağır vs demişler
evet canım wish i sevdim iyi ki almışım :) lolitayı denicem bakalım :) sağolYok wish sevdiysen lolita lempicka da seversin. :) o da çok güzel bir koku. Ama mutlaka taze olanını al. Benım şişemde 5 ml kadar kaldı 2013 parfüm biraz ağırlaşmış. Markadan markaya değişiyo galiba ağırlaşma süresi
Lolitaya bayılcaksıniyi günlerde kullan canm benim wish im yarılandı bile :))
lolita lampicka nasıl benzer bir kokumu bazı yerlerde çok ağır vs demişler
Canım mizuya mail atıp sor, iade kabul ediyor musunux diye. Çok eski yollamışlar.. Benim seneler önce bellamoladan aldığım lolita lempicka bile 2013Ya kızlarr mizudan parfümler geldi
Ama lolita şubat 2011 üretimli gözüküyo checkcosmeticsten baktım
Jelatinini de açtık( napcam
Canım mizuya mail atıp sor, iade kabul ediyor musunux diye. Çok eski yollamışlar.. Benim seneler önce bellamoladan aldığım lolita lempicka bile 2013hatta direk ara[/QUOTE
Hiç bilmiyorum ki canım kullanmadıysan onlar iade alır zatenYa bu jelatini yapan yerler var mı yaptırıp iade etsem
Mail attım mizuya neden bu kadar eski tarihli gönderdiniz diye
Kuzumm bende wish aldim ama biraz agit geldi cevremdekilerede uyuz oldum napsam tek sabah mi siksam diyorum tazelemesem miYok wish sevdiysen lolita lempicka da seversin. :) o da çok güzel bir koku. Ama mutlaka taze olanını al. Benım şişemde 5 ml kadar kaldı 2013 parfüm biraz ağırlaşmış. Markadan markaya değişiyo galiba ağırlaşma süresi
Tazeleme kuzum wish zaten ilk notaları ağırdır. Oturdukça güzelleşiyo. Lolita lempicka gibi bence ağırlığı. Ben wish kullandığımda tazelemiyorum parfümü.Kuzumm bende wish aldim ama biraz agit geldi cevremdekilerede uyuz oldum napsam tek sabah mi siksam diyorum tazelemesem mi
canım lempicka nın kalıcılığı nasıl? wish in kalıcığı iyi mesela günlük kullanım için ama sanırım ben kokuya alıştığımdan mıdır nedir yine de tazeliyorum gün içinde.Yok wish sevdiysen lolita lempicka da seversin. :) o da çok güzel bir koku. Ama mutlaka taze olanını al. Benım şişemde 5 ml kadar kaldı 2013 parfüm biraz ağırlaşmış. Markadan markaya değişiyo galiba ağırlaşma süresi
Lolita lempickayı ilk kez sıktıgımda gece yatmadan önce, sabah uyandığımda kokusunu aldığımı hatırlıyorum.:) ama sonra burnum alıştıkça tabi o kadar detaylı almadım ama evet bence kalıcı bir koku. Wish'in kalıcılığını aratacağını sanmıtorum hatta belki daha kalıcı oladabilir.canım lempicka nın kalıcılığı nasıl? wish in kalıcığı iyi mesela günlük kullanım için ama sanırım ben kokuya alıştığımdan mıdır nedir yine de tazeliyorum gün içinde.
sağol canım yorumların gerçekten çok açıklayıcı oluyor çoğunu okuyorum :)Lolita lempickayı ilk kez sıktıgımda gece yatmadan önce, sabah uyandığımda kokusunu aldığımı hatırlıyorum.:) ama sonra burnum alıştıkça tabi o kadar detaylı almadım ama evet bence kalıcı bir koku. Wish'in kalıcılığını aratacağını sanmıtorum hatta belki daha kalıcı oladabilir.
Cok teşekkür ederim canım mutlu oldum :))sağol canım yorumların gerçekten çok açıklayıcı oluyor çoğunu okuyorum :)
evet canım olayı çözdüm sonrası harika oluo ilk hali cok ağırTazeleme kuzum wish zaten ilk notaları ağırdır. Oturdukça güzelleşiyo. Lolita lempicka gibi bence ağırlığı. Ben wish kullandığımda tazelemiyorum parfümü.
Evet bebeğim ilk haline bende katlanamıyorum ama sonrası muhteşemevet canım olayı çözdüm sonrası harika oluo ilk hali cok ağır
kesinlikleEvet bebeğim ilk haline bende katlanamıyorum ama sonrası muhteşemsıktıktan sonra 10 dk sabretmek gerekiyo
yaz bahar kokunuz n pekii öneriniz ??Eveeet arkadaşlar vazgeçemediğim kış kokum Wish benim.
Kimler kullanıyor?
Fikirleriniz, önerileriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?