Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21im cnm :)) bakma öyle konuştuğuma byük gibi ama hayat işte hani dedin ya ibretlik çok konu var diye inan bnm hayatımda yaşadıklarm tek başına hayat mücadelesi vermem çok olgun yaptı gören 25 misin der konuşmlarımdan ama TC 'im 21
ben de öyleyim canım, kimi kulun dertten yana bahtı açık olur ya, heh işte ben de onlardanım, ne rüzgarlar ne depremler gördük, bunlar insanı olgunlaştırıyo tabi, herkesin dert ettiği şeyler sana dert gelmiyo, ama allah dağına göre rüzgar verirmiş...
inşallah gördüklerin geçirdiklerin mutluluk olarak geri döner.
hiçbişey boşuna yaşanmamıştır.
Daha öncede yazmıştım kızlar şayet yüksek öğrenim ,iş gibi birşey yoksa bile en erken 26-27-28 de evlenmelisiniz.
ayh öle deme cnm illa evlilik zor bir müesse fakat saygı olmadan inan olmuyor hatta şimdiki birlikteliğimde bile öle ben bağırırken karşımdaki susmasını bilmeli ya da o bana sinirlendiğinde anlamalıyım bence evlilikde bunlar yüzünden genelde tartışma çıkıyor çünkü kısa süreli flört olunca pek tanıyamıyorsunuz 3 5 ay yetermi bilmiyorum ama bnmki 3 yıl oldu inan cnm bazen daha hiç keşfetmediğim davranışlar tepkiler görüyorum bence bir insanı iyice tanıyarak evlenmeli tabi kaynanayı hiç saymıyom ne isterler bu gelinlerden anlamam :mymek
bak canım degil 3 yıl 33 yıl beraber olsaan
aynı evde yaşamadan anlayamassın
size demek istedim evlilikte tamam saygı
cok önemli ama bi süre sonra yıtırıyosun
senin asla tahammül edemecegn birşey oluyo
örn.fikrine saygı duyulmuyo ne oluyo busefer patlıyosun
saygı maaygı ortadan kalkıyo demek istedigim
evleneceginiz kişiye herşeyı konuşun yapınızı anlatın
fikirlerime önemsenmesini sizin için cok önemli oldugun
evlilikte 3 üncü şahısların asla ilişkinize yön verilmemesini söleyin
ailelere eşit muamele görülmesi ve en önemlisi sakın ama sakın
kayınvalideli aynı apartmanı bırakın aynı semtte oturmayın derim
bak canım degil 3 yıl 33 yıl beraber olsaan
aynı evde yaşamadan anlayamassın
size demek istedim evlilikte tamam saygı
cok önemli ama bi süre sonra yıtırıyosun
senin asla tahammül edemecegn birşey oluyo
örn.fikrine saygı duyulmuyo ne oluyo busefer patlıyosun
saygı maaygı ortadan kalkıyo demek istedigim
evleneceginiz kişiye herşeyı konuşun yapınızı anlatın
fikirlerime önemsenmesini sizin için cok önemli oldugun
evlilikte 3 üncü şahısların asla ilişkinize yön verilmemesini söleyin
ailelere eşit muamele görülmesi ve en önemlisi sakın ama sakın
kayınvalideli aynı apartmanı bırakın aynı semtte oturmayın derim
Kesinlikle katılıyorum cnm ben iki aylık evliyim yaşım 33 e yaklaşmakta.Belki bende biraz uç bir örneğim ama 29-30 iyidir çalışan bir kadın için özellikle
kesinlikle katılıyorum
körü körüne aşkla evlenilmez, aşk zaten bitecek bişey, ama aşksız da evlenilmez tabi
ben "konuşmaktan zevk aldığınız biriyle evlenin" fikrine katılıyorum
aşk falan zaten geçiyo, geriye ne kalıyo, anlaşabilmek
zaten büyük aşkla evlenenlerin sonu genelde şiddetli geçimsizlik oluyo, allah korusun
gerçi artık boşanmalara da eskisi gibi bakmıyorum
burda okuduklarımdan sonra özellikle herşeyin bi süresi olduğuna, gittiği yere kadar gitmesi gerektiğine, inceldiği yerden kopması gerektiğine inanıyorum,
şimdi bekara karı boşamak kolay diyebilirsiniz ama, ondan değil, gerçekten beklentileri yüksek tutmak hayal kırıklığını arttırıyo...
ne kadar doğru değilmi inan sende çok güzel anlatmışsın cnm :lepi: aynen öyle eger onunla birlikteyken bile acı çekiyorsan evlenince düzelir diyenlere asl katılmıyorum önemli olan onunla birlikte güzel keyifli zamanlar geçirmek muhabetler etmekden geçiyor
evet canım aynen öyle :lepi:
evlenince düzeltirim koca bir yalan
evlenince hiçbişey düzelmez, hatta daha kötü olur. onun için bi kusur görüyosan bil ki onu hep görüceksin. kimse kimseyi değiştiremez...
=) inş. sevgilinle evlenirsin belki bu yaz düğününü yaparız..hiç belli olmaz :teytey:
20 yim cnm ama bende bulamadım kafama göre bu gidişlede bulamıcam birisini. bulurum konuşurum anlaşamam ayrılırım deneye deneye bizim de yaş olacak o kadar sonuçta evlilik bir ömür boyu olunca güzel olur ayrılmak için kimse evlenmez onun için en iyisini bekliyoruz kısmet işte allah kimseyi yanlız bırakmasın..allah gönlüne göre verir inşallah..acaba evlenmek için dua tobiğidemi açsak herkes sırayla dua ederiz allahım kabul eder belkim..a.s
20 misin :) hayırlısı canım, bekle tabi en iyisi olmadan olmasın ama dikkat et de bu en iyisi değil diye elerken hızla eleyip geçme dikkatlice ele, çünkü atlayıp geçtiklerin zaten en iyisi olmuş olabiliyor, ama o hızla geçerken farkına varamıyabiliyorsun ve sonraa döndüğünde vakit kaybedip geri gelmiş olabiliyorsunn o yüzdeen ne diyoruz elerken dikkatli olalım sonraa geçe kalmayalımmm :) bkz:miskintavukabla
:jeyyar:
koca bulmada yardımı bilememde
yaramaz kocayla nasıl baş edilir
veya kocanın koca koca dertleri var
kocayla nasıl başedilir tiyo verebilrm
4 yıldır bırlekteyız bakalım daha ne kadar bekleyecem oyle pek bekar havası yok sukur gezmeyı fılan sevmez arkadaslarıyla ama galıba bıraz benım cenemden cekınıyor olabılır
kayın kayın, yer var mı :roflol:
benden ala turşu mu olur :lepi: