- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlı bayanlar sızce evlenmeyı beklıyoruz ama bekarlık daha ıyımı yoksa
hoşbuldum şekerler
yaş 26, 20 yaşındakiler ağlamayın gari, valla düverim, bari benim yanımda ağlamayın :roflol:
melikecim bende onu kastettim zaten anladım senin değilde onun hesap verdiğini diyorumya iyi etmişin erkek milleti özgürlük vermicen :))
bu arada yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz a.s.
suan sizin yerinizde olma için neler vermezdima.s
neysecık yası benden buyukde olan varmıs oh bea :sm_cool: bende 22 bucukdan 23 yasında oluyorum
aynen öle büşracım yaşasın kadınizm hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
o kadar sevinme zoruma gidiyo senağlama
öle valla canım hegomanyamıza alalım heheheee :jeyyar:
ben kaçar arkadaşlar hepinizi öptüm yarın gelebilirsem grş :a015:
evlı bayanlar sızce evlenmeyı beklıyoruz ama bekarlık daha ıyımı yoksa
ayhh cnm niye öyle dedin bizde tam senin gibi olmak isterken görende koca meraklısı sancak beni delikafadulden
cnm sen kaç yaşındasın
Herşey zamanında güzel cnm.Bekarlıkta ne giyeceksen giyeceksin,nasıl gezmek istiyorsan gezeceksin hayatın tadını çıkaracaksın.Çünkü hiçbirşey yaşamadan görmeden evlenirsen-bu durum hem bizler hem erkekler için geçerlidir-sıkıntıya girersin,hayallerinin çalındığını düşünürsün özellikle erkekler değişik arayışlar içine girerler.Ben evlenmeden önce de hep söylerdim şimdide evlenecek kızlarımıza tekrarlıyorum; görmüş geçirmiş yaşamış bir adamla evlenin derim.
Birde şunu sakın unutmayın evlilikte herşey öyle güllük gülistanlık olmayabiliyor.
Evliliğin temeli zannedilen gibi aşk falan değil.Büyük bir kısmı saygı vede hoşgorü.
Problemler karşısında taraflardan biri mutlaka mutlaka sakin olmalı alttan almalı ,öyle sevgiliyken yaşadığımız ilişkiden çokkkkkkkkkk farklı.
Çevremde birçok örnek var; pembe hayaller kurarak evlenen birçok arkadaşım hüsrana uğradı.Bu nedenlede evliliğe büyük anlamlar yüklememenizi öneririm.
Yemek temizlik ...vs gibi işleride yapmayı bilmiyorsanız mutlaka ucundan kıyısından öğrenin.Kadınları zora sokan en büyük sorunlardan biride budur.
Şimdilik bu kadar
senin beklentilerin gayet normal canım
bende senin gibiydim gel görki :1no2::1no2:
26 canım, hadi sen de hopla zıpla kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana, bizim ailede 29-30dan önce evlenen olmaz kızlar
ne kadar geç, o kadar iyi bence, ama bigün evlenilmeli a.s
Herşey zamanında güzel cnm.Bekarlıkta ne giyeceksen giyeceksin,nasıl gezmek istiyorsan gezeceksin hayatın tadını çıkaracaksın.Çünkü hiçbirşey yaşamadan görmeden evlenirsen-bu durum hem bizler hem erkekler için geçerlidir-sıkıntıya girersin,hayallerinin çalındığını düşünürsün özellikle erkekler değişik arayışlar içine girerler.Ben evlenmeden önce de hep söylerdim şimdide evlenecek kızlarımıza tekrarlıyorum; görmüş geçirmiş yaşamış bir adamla evlenin derim.
Birde şunu sakın unutmayın evlilikte herşey öyle güllük gülistanlık olmayabiliyor.
Evliliğin temeli zannedilen gibi aşk falan değil.Büyük bir kısmı saygı vede hoşgorü.
Problemler karşısında taraflardan biri mutlaka mutlaka sakin olmalı alttan almalı ,öyle sevgiliyken yaşadığımız ilişkiden çokkkkkkkkkk farklı.
Çevremde birçok örnek var; pembe hayaller kurarak evlenen birçok arkadaşım hüsrana uğradı.Bu nedenlede evliliğe büyük anlamlar yüklememenizi öneririm.
Yemek temizlik ...vs gibi işleride yapmayı bilmiyorsanız mutlaka ucundan kıyısından öğrenin.Kadınları zora sokan en büyük sorunlardan biride budur.
Şimdilik bu kadar
ve önemlisi herşeyi baştan konuşun gerekirse şart koyun
asla taviz vermeyin kk bence bekarlara göre bir site
bence iyi degerlendirin derim
amann bende büyük sandım 26 ne ki yolun yarısına gelmişsin cnm birkaç sene sonra emin olduğun birini bulup tamamdır bu iş a.s