• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

hoşbuldum şekerler
yaş 26, 20 yaşındakiler ağlamayın gari, valla düverim, bari benim yanımda ağlamayın :roflol:

tuğçecim bekarlık her daim sultanlıktır :lepi:
ama gel gör ki bebe lazım her eve, o işe yarıyolar işte a.s

melikecim bende onu kastettim zaten anladım senin değilde onun hesap verdiğini diyorumya iyi etmişin erkek milleti özgürlük vermicen :))

bu arada yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz a.s.

aynen öle büşracım yaşasın kadınizm hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

evlı bayanlar sızce evlenmeyı beklıyoruz ama bekarlık daha ıyımı yoksa

Herşey zamanında güzel cnm.Bekarlıkta ne giyeceksen giyeceksin,nasıl gezmek istiyorsan gezeceksin hayatın tadını çıkaracaksın.Çünkü hiçbirşey yaşamadan görmeden evlenirsen-bu durum hem bizler hem erkekler için geçerlidir-sıkıntıya girersin,hayallerinin çalındığını düşünürsün özellikle erkekler değişik arayışlar içine girerler.Ben evlenmeden önce de hep söylerdim şimdide evlenecek kızlarımıza tekrarlıyorum; görmüş geçirmiş yaşamış bir adamla evlenin derim.

Birde şunu sakın unutmayın evlilikte herşey öyle güllük gülistanlık olmayabiliyor.
Evliliğin temeli zannedilen gibi aşk falan değil.Büyük bir kısmı saygı vede hoşgorü.
Problemler karşısında taraflardan biri mutlaka mutlaka sakin olmalı alttan almalı ,öyle sevgiliyken yaşadığımız ilişkiden çokkkkkkkkkk farklı.

Çevremde birçok örnek var; pembe hayaller kurarak evlenen birçok arkadaşım hüsrana uğradı.Bu nedenlede evliliğe büyük anlamlar yüklememenizi öneririm.

Yemek temizlik ...vs gibi işleride yapmayı bilmiyorsanız mutlaka ucundan kıyısından öğrenin.Kadınları zora sokan en büyük sorunlardan biride budur.

Şimdilik bu kadar

ve önemlisi herşeyi baştan konuşun gerekirse şart koyun
asla taviz vermeyin kk bence bekarlara göre bir site
bence iyi degerlendirin derim

Herşey zamanında güzel cnm.Bekarlıkta ne giyeceksen giyeceksin,nasıl gezmek istiyorsan gezeceksin hayatın tadını çıkaracaksın.Çünkü hiçbirşey yaşamadan görmeden evlenirsen-bu durum hem bizler hem erkekler için geçerlidir-sıkıntıya girersin,hayallerinin çalındığını düşünürsün özellikle erkekler değişik arayışlar içine girerler.Ben evlenmeden önce de hep söylerdim şimdide evlenecek kızlarımıza tekrarlıyorum; görmüş geçirmiş yaşamış bir adamla evlenin derim.

Birde şunu sakın unutmayın evlilikte herşey öyle güllük gülistanlık olmayabiliyor.
Evliliğin temeli zannedilen gibi aşk falan değil.Büyük bir kısmı saygı vede hoşgorü.
Problemler karşısında taraflardan biri mutlaka mutlaka sakin olmalı alttan almalı ,öyle sevgiliyken yaşadığımız ilişkiden çokkkkkkkkkk farklı.

Çevremde birçok örnek var; pembe hayaller kurarak evlenen birçok arkadaşım hüsrana uğradı.Bu nedenlede evliliğe büyük anlamlar yüklememenizi öneririm.

Yemek temizlik ...vs gibi işleride yapmayı bilmiyorsanız mutlaka ucundan kıyısından öğrenin.Kadınları zora sokan en büyük sorunlardan biride budur.

Şimdilik bu kadar

mısracım hşg. cnm yazdıkların süper olmuş :lepi:

senin beklentilerin gayet normal canım
bende senin gibiydim gel görki :1no2::1no2:

ayh öle deme cnm illa evlilik zor bir müesse fakat saygı olmadan inan olmuyor hatta şimdiki birlikteliğimde bile öle ben bağırırken karşımdaki susmasını bilmeli ya da o bana sinirlendiğinde anlamalıyım bence evlilikde bunlar yüzünden genelde tartışma çıkıyor çünkü kısa süreli flört olunca pek tanıyamıyorsunuz 3 5 ay yetermi bilmiyorum ama bnmki 3 yıl oldu inan cnm bazen daha hiç keşfetmediğim davranışlar tepkiler görüyorum bence bir insanı iyice tanıyarak evlenmeli tabi kaynanayı hiç saymıyom ne isterler bu gelinlerden anlamam :mymeka:

26 canım, hadi sen de hopla zıpla kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana, bizim ailede 29-30dan önce evlenen olmaz kızlar
ne kadar geç, o kadar iyi bence, ama bigün evlenilmeli a.s

amann bende büyük sandım 26 ne ki yolun yarısına gelmişsin cnm birkaç sene sonra emin olduğun birini bulup tamamdır bu iş a.s

Şimdilik bu kadar

işte ben de bunlardan dolayı ne kadar geç o kadar iyi diyorum,
gençliğe gezmeye tozmaya, özgür yaşamaya doyduktan sonra evlenilmeli,
bidaha dönüşü yok ki
mesela çocuğun oldu, diyebiliyo musun, yok ya ben vazgeçtim, bunu iade edeyim :roflol:

ve önemlisi herşeyi baştan konuşun gerekirse şart koyun
asla taviz vermeyin kk bence bekarlara göre bir site
bence iyi degerlendirin derim

bence de burda ibretlik çok konu var...a.s

21im cnm :)) bakma öyle konuştuğuma byük gibi ama hayat işte hani dedin ya ibretlik çok konu var diye inan bnm hayatımda yaşadıklarm tek başına hayat mücadelesi vermem çok olgun yaptı gören 25 misin der konuşmlarımdan ama TC 'im 21

Back