• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bıktım artık ya ben belli etmemeye çalışıyorum ama çok üzülüyorum milletin ailesi hiçde kızlarını başından atmak istemiyor dursun ne işi var kocada benimkinler niye böylee artık akraba ziyaretlerine gitmek bile istemiyorumm o konu açılcak diye

merhaba kızlar... bende hayırlısını dileye dileye 26 oldum kaydirigubbakcemile3
demekki karşıma çıkanların hepsi hayırsızmış diyip kendimi avutuyorum şimdilik sengözlerimebaksanab
accık züğürt tesellisi oluyor ama olsun :roflol:

bendeniz he valla bizimde öle olcak bende aynısı diyorum hayırlısına aşık olayım diyorum ama umut yok

aslına bakarsan bende de hiç umut yok...
ama herşey kader kısmet meselesi olacağı varsa zamanı gelince olur zaten..
önemli olan olması değil hayırlısının olması.. hayırsız olacaksa hiç olmasın daha iyi yasakkelime
allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah :Saruboceq:

allah karşına öyle birini çıkarkin ki cnm ömür boyu mutlu olun..kim istemez kendine ait evi olsun çoçukları olsun herkes ister ama malesef bazen ne kadar çok istesekte olmuyor hayırdan mı şerden mi bilinmez ama hayırlısını dilemeye devam

canım benim teşekkü ederim inşallah sen de hep mutlu olursun a.s.
aslında bu işler aramakla beklemekle olmuyor. pat diye oluyor bir anda. arkadaşlarımın çoğu bunu yaşadı. önemli olan zamanının gelmesi işte...

sonunda olsunda pat diyerek olsun ama istemelide tabi insan ahh ahh acaba allah kısmet edicek mi ayrı aile kurmayı yoksa bizimkinler beni bunalıma sokucak

sen daha küçüksün.. yaş ilerleyince çevreden garip gözlerle bakıyorlar.. evlenmemenin altında bi sebep arıyorlar bu daha can sıkıcı inan..

aynen öyle canım..
sanki herkes evlenmek zorunda. olmayınca da illaki olumsuz bi sbebi varmış gibi davranıyorlar.
ailede de evde kalacak korksu başlıyor. o da ayrı bi dert

kaydirigubbakcemile3hakkatten bizim ailede daha erken olmasına rağmen başladı çünkü 20 yaşına kadar kimse kalmadı ve onuda geçtiim acaba ben baba tarafınamı çektim orda var 30 yaşında evlenmemişkaydirigubbakcemile3

Günaydın Fıstıklar nbrsiniz bakalım bugün hava güzel hepiniz terketmişsiniz koca adaylarını bulmaya mı gittiniz kaydirigubbakcemile3

kimsecikler yok melike cnmda sıkılıyo işyerinde işimde yok öle pc le bütünleştim resmen konuşucak insan arıyorum yarın pazar artık herkes parka atar kendini bahar geldiya bakalım kısmet belkim bulurum bi tane yarın.

Back