• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

hadi ya evlenince dolapları sende yaptırcaz desene yaparsın bize en modüler sisteminden :)))
uçak biletleriniz de benden :lepi:

melike sen napıosun cnm

kazulet sende hoşgeldin cnm herşey düzelir inş.hakkında hayırlııs olsun...kızlarr ya benim çıkış saatim geldi:1no2:tam muhabbet koyulaşmıştı bırakıp gitmek istemezdim ama yol göründü bana patron gelsin çıkıcam

hadi ya evlenince dolapları sende yaptırcaz desene yaparsın bize en modüler sisteminden :)))
uçak biletleriniz de benden :lepi:

melike sen napıosun cnm

ayıpsın arkadaşım sen iste çizeriz de yaparızda sana mutfak dolabıen güzelinden

ne demek cnm tskr ederim demek çizim yapıyorsun ee artık bizimde kendi evimiz olursa senden model konusunda fikir alırız cnm hihoyyyt

hadi ya gidiomusun hakkaten muhabbet iyiydi ben de yarın girmeye çalışırım akşam girenler olursa mesaj atsın :))

melikecim noolsun ya iyiyim çok şükür.
hmm hesap verme durumları mı seziyorum :D olun valla iyi eediosun erkek milletini boş bırakmıcaksın :)

kızlar bırsey soracam ya erkek arkadasıma sorunca bız ne zaman evlenecegız dıye hep boyle sankı cok yakınmıs gıbı konusuyor oysakı daha 2 sene var ona 2 sene yakın gelıyor neden acaba boyle dusunuyor

sen duvar ölçülerini söylersin ben sana bi çizim yapıp gönderirim ona göre sen fikir edinmiş olursun cnm

hadi ya gidiomusun hakkaten muhabbet iyiydi ben de yarın girmeye çalışırım akşam girenler olursa mesaj atsın :))

melikecim noolsun ya iyiyim çok şükür.
hmm hesap verme durumları mı seziyorum :D olun valla iyi eediosun erkek milletini boş bırakmıcaksın :)

yok cnm ben asla hesap vermem ekseriye o beni arar söyle kaydirigubbakcemile3 aradı aşkım eve geldim hımmm erken gelmişsin dedim evt işlerim erken bitti dedi sırnaşık şey

kızlar bırsey soracam ya erkek arkadasıma sorunca bız ne zaman evlenecegız dıye hep boyle sankı cok yakınmıs gıbı konusuyor oysakı daha 2 sene var ona 2 sene yakın gelıyor neden acaba boyle dusunuyor

cnm bizimkide öle diye diye 3 yıl oldu ama biz seneye evlencez sen düşün 4 yıl olucak ve bizimki 2. yılımızda ben hep eskiden arkşlarıma 2010 da evlencem derdim demişti bende şookk oldum tabi hadi sende dedim o kadar uzatmayız derken bak 2009 geldi sonra 2010 olucak cnm herşeyin hayırlısı tabikide...........
sen duvar ölçülerini söylersin ben sana bi çizim yapıp gönderirim ona göre sen fikir edinmiş olursun cnm

cnmsın tskr ederim Şeniz

bekar günleri arıcam diye endişe ediyodur onun için kısa gelebilir cnm

edebilir cnm herkese kapımız açık hem yeni evliler belki bize koca bulmada yardım eder iyi olur tattik verir hiç fena olmaz hania.shoşgeldin sende

koca bulmada yardımı bilememde
yaramaz kocayla nasıl baş edilir
veya kocanın koca koca dertleri var
kocayla nasıl başedilir tiyo verebilrm

4 yıldır bırlekteyız bakalım daha ne kadar bekleyecem oyle pek bekar havası yok sukur gezmeyı fılan sevmez arkadaslarıyla ama galıba bıraz benım cenemden cekınıyor olabılır

melikecim bende onu kastettim zaten anladım senin değilde onun hesap verdiğini diyorumya iyi etmişin erkek milleti özgürlük vermicen :))

bu arada yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz a.s.

Back