Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya evlenince dolapları sende yaptırcaz desene yaparsın bize en modüler sisteminden :)))
uçak biletleriniz de benden :lepi:
melike sen napıosun cnm
hadi ya evlenince dolapları sende yaptırcaz desene yaparsın bize en modüler sisteminden :)))
uçak biletleriniz de benden :lepi:
melike sen napıosun cnm
ne yani evliler size eşlik edemezmi???
hadi ya gidiomusun hakkaten muhabbet iyiydi ben de yarın girmeye çalışırım akşam girenler olursa mesaj atsın :))
melikecim noolsun ya iyiyim çok şükür.
hmm hesap verme durumları mı seziyorum olun valla iyi eediosun erkek milletini boş bırakmıcaksın :)
kızlar bırsey soracam ya erkek arkadasıma sorunca bız ne zaman evlenecegız dıye hep boyle sankı cok yakınmıs gıbı konusuyor oysakı daha 2 sene var ona 2 sene yakın gelıyor neden acaba boyle dusunuyor
sen duvar ölçülerini söylersin ben sana bi çizim yapıp gönderirim ona göre sen fikir edinmiş olursun cnm
kızlar bırsey soracam ya erkek arkadasıma sorunca bız ne zaman evlenecegız dıye hep boyle sankı cok yakınmıs gıbı konusuyor oysakı daha 2 sene var ona 2 sene yakın gelıyor neden acaba boyle dusunuyor
sorumu gören olmadı heralde
yada istenmiyorum peki
küstü cıkıyorum:dilcikar::dilcikar:
edebilir cnm herkese kapımız açık hem yeni evliler belki bize koca bulmada yardım eder iyi olur tattik verir hiç fena olmaz hania.shoşgeldin sende