• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

tuğce ben geleyim yürüyelim birlikte çok iyi olur köpeğinide alırız

kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım akşama yazarsın o zmn buldun mu bulmadınmı diye evt ya pazar olsada bende aşkımla gezsem :asigim:

ben de aşık olmak istiyorummsenağlamahayatım hep aynı mı olmak zorunda azıcık heyecan gelsin kalbim pır pır atsın ama karşılıklı atsın

bende yurumek ıstıyorum ama arkadas bulamadım bıde kopegım var gıdersem onuda gotur mek zorunda kalacaktım zor geldı :(

yürüyüşe genelde yanlız çıkarım ben. öyle daha iyi oluyor. kulağımda müzik sesi etrafıda görmüyorum o zaman kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şimdi okuyanlarda beni azmiş sancakkaydirigubbakcemile3

müziksiz yaşayamıyorum. hatta uyurken bile kulağımda radyo olur bazen. abartmışım durumu dimi kaydirigubbakcemile3

ne güzel bende kesinlikle müziksiz yaşayamam diyenlerdenim kızlar hihoyyyt

ayy cnm çok saol böyle bi duaya çok ihtiyacım özellikler böyle güzel havalarda kızlarla dolaşmaktan sıkıldım çok manita istiyommmmdelikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar benn geldim
Nasılsınız bakalım:jeyyar:

kızlar ya şimdi ben topiğin içindeyken siz yazıyosanız eğer ben onu görmüyorum girip çıkınca görüyorum ben hep böyle girip çıkıcakmıyım

dilay hşg. güzelim hayır güzelim çıkmana gerek yok klavyede F5 tuşu var en üstte ona bas sayfa yeniler kendini görürsün en son yazılarınları

dilay hşg. güzelim hayır güzelim çıkmana gerek yok klavyede F5 tuşu var en üstte ona bas sayfa yeniler kendini görürsün en son yazılarınları

Hoşbldm tatlım:1hug:
Keyifler nasıl neler yapıosunuz anlatın bakemm:delphin:

Back