selam hoşgeldin aramızaa.s.
Teşekkürler ... Çok Hoşbuldum gerçekten hihoyyyt
kızlar bende üniv. yıllarımda bi tanıdığa baktırmıştım kez ne dediyse aynen çıkmıştı. Yüzük takacaksın demişti bende gülüp geçmiştim, gerçektende erkek arkadaşımla kendi aramızda yüzük takmıştık. Sonra evden taşınıyorsunuz yada buna benzer şeyler olacak bir deve var ama oturuyor dedi, tabi yine gülüp geçtim zaten 1 senem kalmış nereye gitcem diye hakkatende taşınma konusu oldu hatta eşyaları bile toparlamıştık. Şimdi Edremite gidersem yine o kıza baktırmayı düşünüyorum. "Fala inanma falsızda kalma demişler"
Bu konu başlığı tam bana göreymiş, çok sevdim :) Bu arada herkese selamlar kaydirigubbakcemile5
cimcime ben inanıyorum fala onun için bilen birilerine baktırmayı cesaret edemiyorum böle atıp tutmalıda keyifli oluyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
merhaba özlem... kaydirigubbakcemile2selam bacilar...
alırız tabi:1hug:... bugün kk da bişi var sayfalar geç açılıyor...sizde de öyle mi bilmem. benim bilgisayarda mı bir sorun var acaba?sizde durum nasıl kızlarCADIARZUCADIARZU...slm beyzacim nassn?
ayy diger topicde millet uyuyo yaa birazda buraya katilim dedim..
araniz alirmisiniz benidee??
:)) evet cnm yakaladım bak seni ..nslsn bugun nereye tüydün öğlenmermaid kavuştuk sonunda hoşgeldin :)
akşam kuzen gelecek. alışverişe çıkalım dedik ablamla uçuyordum valla.. o ne rüzgardı öyle...:)) evet cnm yakaladım bak seni ..nslsn bugun nereye tüydün öğlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?