• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar depresyon öyle kolay bişi deel
evde bi tane depresyonlu var tedavi ettiriyoruz fayda etmiyi :)
depresyon demeyin mutsuzum deyin
depresyon feci bi hastalık :(
anemoncum
şunu unutma
dünyada senin için en önemli varlık gene sensin kendini çok fazla hırpalama güzellik

tamam cnm mutsuzum depresyon demiyom zaten benim depresyonum bugün se yarın sapasağlam oluyorum yani moralim bozuk anlamında söledim cnm neden böle oldu ki aslında bana kızmamıştır ama ilk defa öle tlf sesini duyunca üzüldüm

tamam cnm mutsuzum depresyon demiyom zaten benim depresyonum bugün se yarın sapasağlam oluyorum yani moralim bozuk anlamında söledim cnm neden böle oldu ki aslında bana kızmamıştır ama ilk defa öle tlf sesini duyunca üzüldüm

tatlım patron milleti böyledir.
10 yılı geçik süredir iş hayatındayım
binbir türlüsü ile karşılaştım
takmayacaksın.
boşverr

tatlım patron milleti böyledir.
10 yılı geçik süredir iş hayatındayım
binbir türlüsü ile karşılaştım
takmayacaksın.
boşverr

bende 2 senediriş hayatındayım bu zmana kadar 4 tane patronum oldu 2 si iyi 2 si kötüydü özellikle bu patronum çok iyi allah razı olsun bu zmana kadar kötü bi sözü duymadım bugün sesi yükselince şaşırdım bide sanırım bugün alınganımm:çok üzgünüm:

bende 2 senediriş hayatındayım bu zmana kadar 4 tane patronum oldu 2 si iyi 2 si kötüydü özellikle bu patronum çok iyi allah razı olsun bu zmana kadar kötü bi sözü duymadım bugün sesi yükselince şaşırdım bide sanırım bugün alınganımm:çok üzgünüm:
onunda morali bozuktur sana denk gelmiştir.
üzme kendini

moraller için saolun canlarım..:teselli:hee kahve falı baktırcem birazdan bakem sevgili bulabilcem mi?gerçi anlamıyo faldan gönül yapıyo ama neysem idare etcez artıkk

moraller için saolun canlarım..:teselli:hee kahve falı baktırcem birazdan bakem sevgili bulabilcem mi?gerçi anlamıyo faldan gönül yapıyo ama neysem idare etcez artıkk

nerde kim nasıl bakıyor bende isterem. Zati bugün misafirlere kahve yaptım ilk denememdi. Patron hiç yorum yapmadı acep beğendimiki....:içelim:

nerde kim nasıl bakıyor bende isterem. Zati bugün misafirlere kahve yaptım ilk denememdi. Patron hiç yorum yapmadı acep beğendimiki....:içelim:

yorum yoksa bide yüzünü buruşturmadıysa beğenmiştirkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yanda döşemeci var onun annesinin bişeyi işte ölesine bakcak bakalım:jeyyar:hani falcı falan değil matraxs olsun diye

Rica ederiz canım biz niye burdayız kaydirigubbakcemile5
Ah ahhhh keşke banada fal bakan olsa ne güzel olurdu:a015:

Bu konu başlığı tam bana göreymiş, çok sevdim :) Bu arada herkese selamlar kaydirigubbakcemile5

Taksimde baktırdım
klasik şeyler söledi,
kısmet varmışta işimde yükseliyomuşumda :)

iyi hadi güzel şeyler sölemişş bakalım bana ne dicek ben orta okula giderken birine baktırmıştım bilmişti ama ne dediğini hatırlamıyorum şimdi normalde gerçek falcılara baktırmaktan korkuyorum :1shok:

Back