• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar bende üniv. yıllarımda bi tanıdığa baktırmıştım kez ne dediyse aynen çıkmıştı. Yüzük takacaksın demişti bende gülüp geçmiştim, gerçektende erkek arkadaşımla kendi aramızda yüzük takmıştık. Sonra evden taşınıyorsunuz yada buna benzer şeyler olacak bir deve var ama oturuyor dedi, tabi yine gülüp geçtim zaten 1 senem kalmış nereye gitcem diye hakkatende taşınma konusu oldu hatta eşyaları bile toparlamıştık. Şimdi Edremite gidersem yine o kıza baktırmayı düşünüyorum. "Fala inanma falsızda kalma demişler"

kızlar bende üniv. yıllarımda bi tanıdığa baktırmıştım kez ne dediyse aynen çıkmıştı. Yüzük takacaksın demişti bende gülüp geçmiştim, gerçektende erkek arkadaşımla kendi aramızda yüzük takmıştık. Sonra evden taşınıyorsunuz yada buna benzer şeyler olacak bir deve var ama oturuyor dedi, tabi yine gülüp geçtim zaten 1 senem kalmış nereye gitcem diye hakkatende taşınma konusu oldu hatta eşyaları bile toparlamıştık. Şimdi Edremite gidersem yine o kıza baktırmayı düşünüyorum. "Fala inanma falsızda kalma demişler"

cimcime ben inanıyorum fala onun için bilen birilerine baktırmayı cesaret edemiyorum böle atıp tutmalıda keyifli oluyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm beyzacim nassn?
ayy diger topicde millet uyuyo yaa birazda buraya katilim dedim..
araniz alirmisiniz benidee??

kızlarrr yaa ne oldu biliyomusun tam kahveleri yaptım fal bakan arkadaş sigarayı yaktı içtim kapattımda bigüzel soududa tam açtı bakıyodu ki pat patron gel hemen kaldırdım fincanları lavaboya doldurdum muhasebeye gittim geldim bardakları yıkadım beni,m fal işi fiyasko oldu anlayacağınız neyse cnm vardır herşeyde bir hayır diyorum bidahaki sefere kısmetse

slm beyzacim nassn?
ayy diger topicde millet uyuyo yaa birazda buraya katilim dedim..
araniz alirmisiniz benidee??
alırız tabi:1hug:... bugün kk da bişi var sayfalar geç açılıyor...sizde de öyle mi bilmem. benim bilgisayarda mı bir sorun var acaba?sizde durum nasıl kızlarCADIARZUCADIARZU...

Back