• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

bak valla ya cimcime bugn çok ihtiyacım var benneyaptımki
alışveriş mi ohhh, çlaısmıyorsun herhalde beyzaa
çalışıyorum ama evdeyim
web tasarım yapıyorum
bu hafta boşum
müşteriden haber bekliyorum
ondan zırt pırt kk'dayımkaydirigubbakcemile3

kızlar ben yeniden geldim. bugün fazla giremedim nete. birazdan çıkacam. nasılsınız bakalım? :dance:
sohbet baya ilerlemiş. yeni katılan arkadaşlar olmuş. hepsi hoşgelmişler a.s.

evde kalıcak bırıyım bende :)) erkek arkadasımda yoooookk

evet tatlım burdayım artık öbür tarafta hayat yok hem buradakı arkadslar topiklerinin başlıgına rağmen cok enerjı veren ınsanlar dimi kıs :P

saol tatlım. aslında daha enerjik olabiliyoruz da bugün sitenin genelinde bi suskunluk var. neden acabaa delikafadulden

kızlarr anam 5 de bi müşteri geldi daha yeni gitti saate bir baktım 6,30 olmuşş ne çabukk müşterilerle ilgili olayım diye kendimi zmanı unutmusum ama aklım varya hep sizde acaba ne kaynattılar kaçırdım mıki bişeyy aramıza yeni katılan arkadaşlar tekrar hoşgeldiniz evet biraz enerjik biraz suskun geçinip gidiyoruzz

kızlarr muhabbetin dozunu arttırmak için ve en mutlu olduğumuz bizim için unutulmaz sevdiğinizin size yaptığı süprizleri anlatalım mı hem eski günleri anmış oluruz hem ben aşk nedmek unuttum onu hatırlamış olurumm..hadi bakalım sizi kim nasıl mutlu etti...ben anlatayım mı??

ayy hiç unutmam heralde 9 10 ay önce ersin diye sevgilim vardı tam 1 ay çıktık çıkmadık ama çok güzel duyguları tattırmış bana ozman farkına varamadım ama şuan arıyorum o günleri :mymeka:ben bu işe başladığım zaman benden önceki arkadaşla oturuyoduk aradı beni ben pidecideyim sizede pide gönderiyorum dedi tamam gönder dedim bizede gönderdi bana özel olarak yaptırmış pideyi inanırmısınız pidenin üzerine kıymalarla aşkım yazdırmış bide kimse görmesin diye bir kağıda seni seviyorum yazmış içinede gül sarmış heralde bu süprizi hayatım boyunca unutamam bir kaç tane daha var onlarıda yazarım çünkü benim çıkış saatim geldi yetişmezz

herkesin bir kısmeti varmış er geç bizi bulur ama en azından şu günleri sevgilerle geçirsek daha güzel olur dimi benimde sevgilim yok vee hoşgeldina.s.

ahh kader ortagım :)) benım bı arkadasta var 27 yasında ve hala evlenemedı :hhh: dıyo sımdı ıyıyızde yaslanınca ne yapcaz dert etmıs halde armudun sapı uzumun copu dıye dıye :)))

Back