Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım gezerken rastladım bu konuda bana göre :)
sabah sabah yüzümü güldürdükaydirigubbakcemile3paylaşım için teşekkürler cimcimem kaydirigubbakcemile5Moral olması açısından sürekli yayınlayacağım;
Kızlar ağaçtaki elma gibidir,
En iyileri üst dalda bulunur,
Erkeklerin çoğu düşüp incinmekten korktuğu için üst dallara uzanmak istemezler,
Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar,
Çünkü onları elde etmek daha kolaydır,
Yukarıdaki elmalar kendilerinde ararlar suçu, nerde hata yapıyorum diye
Aslında hatasız ve muhteşemdirler,
Sadece doğru erkeğin ortaya çıkıp cesaretini ve yüreğini toparlayıp
o üst dallara ulaşmasıdır bütün olay
Lütfen bu gerçeği bütün elmalarla paylaşın
aynen ya 19 20 yaşında başka dertlerim vardı benim...son bir iki senedir evlilik arzusu beni sardı...düzen istiyorum düzen...kendi düzenim olsun. bir yaştan sonra anne babayla zor...yok canım yaa 25 bitti 20/04/2009 da 26 ya başladım :) o zamanlar evlilik aklımdan geçmezdi 19-20 yaşında
her yiğidin yoğurt yiğişi farklı derler ya. aynen öyle...ben az eşya seviyorum döküntü istemiyorum annemde tam aksi incik cıncık ne varsa dolduruyor eve..kaydirigubbakcemile3 buna benzer birçok şeyden sorun çıkıyor. kendi düzenim olsa böyle olmaz. mesela eve gelen yardımcı çok konuşuyor gereksiz konuşuyor birde bana kalsa şimdiye kadar çoktan şutlamıştım annem göndermez çeker onu öyle...gerçekten dediğin gibi bir yaştan sonra aileyle yaşamak zor oluyor. Yaşadığım ev için benim evim diyemiyorum...
Sanırım bende bu gidişle evlenemicem senağlama
bugünlerde canım cok sıkıldı erkek arkadaşımın okulunu bekledik mezun oldu 5-6ay işe girmesini bekledik(by bekleyiş yeteri kadar stresliydi) işe girdi 2ay oluyo ailemle tanıştı falan derken başımıza kriz cıktı şimdi herşey tepe taplak dün akşamki yapılan toplantı da her bölümden 1 er kişi cıkartılıp firma küçültmeye gidecekmiş offff :çok üzgünüm: dua etmekden başka hiçbirşey yapamıyorum ayrı şehirlerdeyiz 15gün de bi görüşebiliyoruz zaten 5 yıldır bu anı bekledik nişan hayallerimiz vardı bilmiyorum kötüyüm işde sadece içimi dökmek için yazdım
Rabmin hepimizin gönlüne göre versin:a015:
moralini bozma canım:teselli:geldi mi üst üste gelir..gitti mi hep birlikte giderler...a.sa.s.Sanırım bende bu gidişle evlenemicem senağlama
bugünlerde canım cok sıkıldı erkek arkadaşımın okulunu bekledik mezun oldu 5-6ay işe girmesini bekledik(by bekleyiş yeteri kadar stresliydi) işe girdi 2ay oluyo ailemle tanıştı falan derken başımıza kriz cıktı şimdi herşey tepe taplak dün akşamki yapılan toplantı da her bölümden 1 er kişi cıkartılıp firma küçültmeye gidecekmiş offff :çok üzgünüm: dua etmekden başka hiçbirşey yapamıyorum ayrı şehirlerdeyiz 15gün de bi görüşebiliyoruz zaten 5 yıldır bu anı bekledik nişan hayallerimiz vardı bilmiyorum kötüyüm işde sadece içimi dökmek için yazdım
Rabmin hepimizin gönlüne göre versin:a015:
kızlar moralim çok bozukk ya güne güzel başlamıştım ama patron bugün sinirli bana karşı ilk defa böle gördüm offff tlf biraz sert konuştu alışkın olmadığım için üzüldüm çokk tüm keyfim kaçtıı ne huzurum ne sevdiğim nede para var off depresyona bağladımm bugünn..
merhaba sinem...hoşbuldum ben...süper bir topik olmuş...açanın elleri dert görmesina.sdelikafaduldenSelam kızlar nasılsınız yeni katılan arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniza.s.