• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlarr muhabbetin dozunu arttırmak için ve en mutlu olduğumuz bizim için unutulmaz sevdiğinizin size yaptığı süprizleri anlatalım mı hem eski günleri anmış oluruz hem ben aşk nedmek unuttum onu hatırlamış olurumm..hadi bakalım sizi kim nasıl mutlu etti...ben anlatayım mı??

ayy hiç unutmam heralde 9 10 ay önce ersin diye sevgilim vardı tam 1 ay çıktık çıkmadık ama çok güzel duyguları tattırmış bana ozman farkına varamadım ama şuan arıyorum o günleri :mymeka:ben bu işe başladığım zaman benden önceki arkadaşla oturuyoduk aradı beni ben pidecideyim sizede pide gönderiyorum dedi tamam gönder dedim bizede gönderdi bana özel olarak yaptırmış pideyi inanırmısınız pidenin üzerine kıymalarla aşkım yazdırmış bide kimse görmesin diye bir kağıda seni seviyorum yazmış içinede gül sarmış heralde bu süprizi hayatım boyunca unutamam bir kaç tane daha var onlarıda yazarım çünkü benim çıkış saatim geldi yetişmezz

cok guldum ama cok duygusalmıs arkadas pıdeye bıle askım yazdırmıs yaa :)) bravoo valla ben bole suprız gormedım omrumde gercı hıc suprız gormedım yaaa :D neysee fisfisfis

ahh kader ortagım :)) benım bı arkadasta var 27 yasında ve hala evlenemedı :hhh: dıyo sımdı ıyıyızde yaslanınca ne yapcaz dert etmıs halde armudun sapı uzumun copu dıye dıye :)))

aynen annem de diyo armudun sapı üzümün çöpü kalcan evde diyo sevgilim olsa bişey demezlerde o bile yok yaww kuzenim benden 1 yaş küçük o evlendi o ilk günlerde herkes hadi merve senin yok mu bişey evde kalcan bana 30 yaşındaki adamları getiriyorlar neymiş durumu iyimiş kalofiferli evi varmışmışmış çok bunaltılar beni ama şuan duruldu sular çok şükürr üstüme gelmiyor o zamanki gibi ben bilrim ne zaman evleneceğimi diyorum.............sen kaç yaşındaydın efftelyaa

günaydın canlarr 23 nisan ulusal egemenlik ve çoçuk bayramınız kutlu olsunn....NE MUTLU TÜRKÜM DıYENE...

beyzacım züpersinn ben nıye göremedım yaa arastıra ruhu sıfır :P
hiç araştırmadımsengözlerimebaksanab arkadaşımın profiline bakıyordum.o topikte olduğunu görünce sana kopyaladım adresi.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 önüme geldi yani:roflol::roflol:

Günaydın herkese...yerimseniben

selam kızlar nasılsınız?
bugünde pek olamayacam buralarda. bi bakayım selam vereyim çıkıyım dedim :kahve:

saol cnm sen nasılsın ..bugün kimse olmaz heralde pek 23 nisan ya tatili olanlar gezer gerçi hava iyi değil yurt genelinde ama herkesin planı vardır benim gibi çalışnalarda arada girer girer çıkar sanırım :roflol::roflol:

ya hu arkadaşlar nirdesinizz vee hadi unutamadığınız süprizleri anlatın yaww veya sevgilinizle komik bi anınızıda anlatabilirsiniz hem bizim için muhabbet olurr.ben çok severim bu tarz şeyler dinlemeyi anneme hep babamla nasıl tanıştıklarını düğünü nasıl oldu ben doğunca neler hissettiğini hep sorarım hoşuma gidiyo

mrb bayanlar bugun tatıldı evdeyım pek ugrayamadım nasılsınız bakıımmm.,

anemoncum benım aşkımla tanışmam şöle oldu...bı arkadaşım aramızı yapmıstı ve erk arkım tanısacagımız yer olaraksa sarayburnu taraflarında acık hava manzaralı bı çay bahçesını secmıstı kendılerı çok övmuştü orayı bende o gün övdüğün kdr değilmiş dıınce bozulmustu:)))sora biz o heyecanla yuruye yuruye kabataşa gelmişizzz :1shok: ordada bır yerde oturduktan sora beşiktaşa kdr yürümüştük ...sorada vapurlaaa üsküdara geçmiştik çok güsel bi gundü ilk goruste aşktı resmen yaşadık ..ama tanısmadn once bı 10 gun kdr konusmuslugumz vardı,,,beraber gıbıydık yanı oyuzden ılk gunumuz cok guzeldı....

bu arada annemın hıkayesıde cok guseldır benım..annem babama kaçmış(yer:samsun sene 1971)annemı babanem ıstemezmıs ...annemınde babası yokmuş,ölmuş...işte herneyse annem kacarken ananemden helallık almıs ananem bunlara yolluk yapmıs :roflol: yanı anlycagınız sankı annem babamı kacırmıs gıbı olmus bıraz :)))

mrb bayanlar bugun tatıldı evdeyım pek ugrayamadım nasılsınız bakıımmm.,

anemoncum benım aşkımla tanışmam şöle oldu...bı arkadaşım aramızı yapmıstı ve erk arkım tanısacagımız yer olaraksa sarayburnu taraflarında acık hava manzaralı bı çay bahçesını secmıstı kendılerı çok övmuştü orayı bende o gün övdüğün kdr değilmiş dıınce bozulmustu:)))sora biz o heyecanla yuruye yuruye kabataşa gelmişizzz :1shok: ordada bır yerde oturduktan sora beşiktaşa kdr yürümüştük ...sorada vapurlaaa üsküdara geçmiştik çok güsel bi gundü ilk goruste aşktı resmen yaşadık ..ama tanısmadn once bı 10 gun kdr konusmuslugumz vardı,,,beraber gıbıydık yanı oyuzden ılk gunumuz cok guzeldı....

ne güzel allah bozmasın cnm saol güzel anılarını paylaştığı için..biliyomusun ben öncede arkadaşların birileri ile tanıştırıp sevgili yapmalarını hiç istemezdim ama şuna istiyorum sebeb mi??tabi ki kendim bulamıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yahu kurs murs yok mu yaw yürürken hep yerlere bakıyorum kriz de var parada bulamıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3y

bu arada annemın hıkayesıde cok guseldır benım..annem babama kaçmış(yer:samsun sene 1971)annemı babanem ıstemezmıs ...annemınde babası yokmuş,ölmuş...işte herneyse annem kacarken ananemden helallık almıs ananem bunlara yolluk yapmıs :roflol: yanı anlycagınız sankı annem babamı kacırmıs gıbı olmus bıraz :)))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sonu güzel olmuş ama ne güzel benim annemde düğüne gidiyormuş yolun kenarından kenarından diğer yolun kenarından babam gidiyormuş aynı köyde olmalarına rağmen ilk defa görmüş babamı ve içinde keşke bu benim kocam olsa demiş snr kızlarla iddiayada girmişler çünkü babam çok yakışıklıymış bide zenginlermiş..tabi annem ayartmış babamı ilk aileler istememiş baba tarafım tutucu annemde açık olduğu için snr babam kendimi ceviz ağcına annem cemile yengenin kuyusuna atarım demiş zorla evlenmişler..yaa anneme benziyomuş yüz tipi olarak ama marifet olarak niye benzemiyorum ya hem annem çok marifetli ve hızlıdır bense birazcık yavaşım pratik değilim

anemoncum annen şanslıymış yakısıklı cocuuu kapmıs he :P bu arada anasına bak kızını al derler,emınım sende becerıklısındır de mütevaziliğinden o dedıklerın :)
ben ark tansıtrma kısmına karsı değildim de sadece değişik bişe ya sonuç olumsuzsa dıye duusnceye kapılıo ınsn ama şükürki gunumzde cep tel MSN net var .herhangı bır negatıflıkte bulusmaya tasımayabılıoısun olayı..Anemon yaş kaç?

COREL, Chp de kı cocuk ne iş ?

Back