- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
kızlarr muhabbetin dozunu arttırmak için ve en mutlu olduğumuz bizim için unutulmaz sevdiğinizin size yaptığı süprizleri anlatalım mı hem eski günleri anmış oluruz hem ben aşk nedmek unuttum onu hatırlamış olurumm..hadi bakalım sizi kim nasıl mutlu etti...ben anlatayım mı??
ayy hiç unutmam heralde 9 10 ay önce ersin diye sevgilim vardı tam 1 ay çıktık çıkmadık ama çok güzel duyguları tattırmış bana ozman farkına varamadım ama şuan arıyorum o günleri :mymeka:ben bu işe başladığım zaman benden önceki arkadaşla oturuyoduk aradı beni ben pidecideyim sizede pide gönderiyorum dedi tamam gönder dedim bizede gönderdi bana özel olarak yaptırmış pideyi inanırmısınız pidenin üzerine kıymalarla aşkım yazdırmış bide kimse görmesin diye bir kağıda seni seviyorum yazmış içinede gül sarmış heralde bu süprizi hayatım boyunca unutamam bir kaç tane daha var onlarıda yazarım çünkü benim çıkış saatim geldi yetişmezz
cok guldum ama cok duygusalmıs arkadas pıdeye bıle askım yazdırmıs yaa :)) bravoo valla ben bole suprız gormedım omrumde gercı hıc suprız gormedım yaaa neysee fisfisfis