kızlar depresyon öyle kolay bişi deel
evde bi tane depresyonlu var tedavi ettiriyoruz fayda etmiyi :)
depresyon demeyin mutsuzum deyin
depresyon feci bi hastalık
anemoncum
şunu unutma
dünyada senin için en önemli varlık gene sensin kendini çok fazla hırpalama güzellik
merhaba sinem...hoşbuldum ben...süper bir topik olmuş...açanın elleri dert görmesina.sdelikafadulden
tamam cnm mutsuzum depresyon demiyom zaten benim depresyonum bugün se yarın sapasağlam oluyorum yani moralim bozuk anlamında söledim cnm neden böle oldu ki aslında bana kızmamıştır ama ilk defa öle tlf sesini duyunca üzüldüm
Canım hemen moralini bozma belki başka bir şeye sinirlenmiştir.
tatlım patron milleti böyledir.
10 yılı geçik süredir iş hayatındayım
binbir türlüsü ile karşılaştım
takmayacaksın.
boşverr
onunda morali bozuktur sana denk gelmiştir.bende 2 senediriş hayatındayım bu zmana kadar 4 tane patronum oldu 2 si iyi 2 si kötüydü özellikle bu patronum çok iyi allah razı olsun bu zmana kadar kötü bi sözü duymadım bugün sesi yükselince şaşırdım bide sanırım bugün alınganımm:çok üzgünüm:
moraller için saolun canlarım..:teselli:hee kahve falı baktırcem birazdan bakem sevgili bulabilcem mi?gerçi anlamıyo faldan gönül yapıyo ama neysem idare etcez artıkk
nerde kim nasıl bakıyor bende isterem. Zati bugün misafirlere kahve yaptım ilk denememdi. Patron hiç yorum yapmadı acep beğendimiki....:içelim:
moralini bozma canım:teselli:geldi mi üst üste gelir..gitti mi hep birlikte giderler...a.sa.s.
Allah yardımcınız olsun. Hadi bi bulamıyoruda evlenemiyoruz, ama senin durumda üzücü be canım... en azından bir destekçin var sana bu konuda yardımcı olacak bir aşkın var bence bunları düşün moralini bozma
moraller için saolun canlarım..:teselli:hee kahve falı baktırcem birazdan bakem sevgili bulabilcem mi?gerçi anlamıyo faldan gönül yapıyo ama neysem idare etcez artıkk
nerde kim nasıl bakıyor bende isterem. Zati bugün misafirlere kahve yaptım ilk denememdi. Patron hiç yorum yapmadı acep beğendimiki....:içelim:
ben dün baktırdım kahve falı
ben dün baktırdım kahve falı
Taksimde baktırdım
klasik şeyler söledi,
kısmet varmışta işimde yükseliyomuşumda :)
Bu konu başlığı tam bana göreymiş, çok sevdim :) Bu arada herkese selamlar kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?