• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

merhaba ben de sizdenim ve hayatımdan çok memnunum.. :)

sen ne iş yapıyorsunki canım. Benimde bişey yaptığım yok şuan ofiste tekim...Şimdilik işim çok rahat inş. böle devam eder...

mobilyacıda bekçiyim:roflol:cnm mobilya showroomunda hesap kitap çizim müşteri ile ilgilenme kdv ise temizlik yapıyorumhihoyyyta çok rahatım ama öle aman aman müşteri gelmiyo gelenlere mutfak beyendirene kadar cnm cıkıyo ama olsun bu devirde böle iş zor bulunur inş.senin işinde hep aynı gideryerimseniben

Canımcım bende edremitte okudum. Göneni biliyorum hatta arkadaşlarım oturuyor orada... Çok severim oraları. Bu sene diplomamı almaya gelicem belki görüşürüz bellimi olur

ayy gerçekten mi mutlaka görüşelim olur mu?haber verirsin burası küçük yer olduğu için sorun olmaz buluşmak kaydirigubbakcemile5

merve ben de yıllar önce akçay taraflarına gitmiştim

dibimde cennet var ve ben gitmedim hiç ancak erdeğe gidebiliyoruz akçayı çok merak ediyorum bende pek araştırmadım ama duydum hep bu sene kısmetse erdekten ev tutucaz doğru düzgün gezmek kısmet olmadı inş bu senehihoyyyt

kızlar hatları mı karıştı neeedelikafaduldencimcimecim gönende oturan benim acaba seni ben yanlışmı anladım sen akçayda mı okudun anlamadım bişeyykafamçokkarıştı

seni tebrik ediyorum.... İçimizden karamsar olmayan biri çıktı bak duygulandım şimdeee....senağlama

amaan bacım sen de. oluruna bırakcan bu işleri. :delphin: çok klişe oldu farkındayım ama dönüp dolaşıp benim bulduğum gerçek bu :lepi:

oluruna bırakmayıp napcaz ki zaten kendimizi yırtsakta olmayınca olmuyo maleseff ama seni tebrik ediyorum ben hem oluruna bırakıp ehvamlanıyorum seni relax gördüm:1closedeyes:hoşgeldinnnnnnhihoyyyt

hoşbulduk tşkler :) ee daha daha nassınız

kızlar hatları mı karıştı neeedelikafaduldencimcimecim gönende oturan benim acaba seni ben yanlışmı anladım sen akçayda mı okudun anlamadım bişeyykafamçokkarıştı

Günaydın kızlaar... Yok hatlar karışmadı ben anladım Gönende oturduğunu...Şekerim zaten Balıkesir yazıyoya bilgilerinde karışması mümkün değilki..Ben edremitte okudum akçaya çok yakın hatta altınolukuda belki bilirsin balıkesirin her bir yerini gezdim. Ayvalıkı falan çok ii bilirim... Orası benim 3. memleketim yaa

Günaydın kızlaar... Yok hatlar karışmadı ben anladım Gönende oturduğunu...Şekerim zaten Balıkesir yazıyoya bilgilerinde karışması mümkün değilki..Ben edremitte okudum akçaya çok yakın hatta altınolukuda belki bilirsin balıkesirin her bir yerini gezdim. Ayvalıkı falan çok ii bilirim... Orası benim 3. memleketim yaa

hımm cnm peki sen yazın diplomanı mı ne almaya gelicem dedin nereye gelicem dedin ben gönene sanıp atladım da hemen:ecrin_bebek::tomato:

Back