bende çıkarım 17,30 da
yürücem
mecidiyeköyden taksime kadar
17:30da çıkıyorum ama ulşaım sorunlu... 2 araçla gidiyorum eve 1 saatimi alıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende çıkarım 17,30 da
yürücem
mecidiyeköyden taksime kadar
17:30da çıkıyorum ama ulşaım sorunlu... 2 araçla gidiyorum eve 1 saatimi alıyor
merve ben de yıllar önce akçay taraflarına gitmiştim
merhaba ben de sizdenim ve hayatımdan çok memnunum.. :)
sen ne iş yapıyorsunki canım. Benimde bişey yaptığım yok şuan ofiste tekim...Şimdilik işim çok rahat inş. böle devam eder...
Canımcım bende edremitte okudum. Göneni biliyorum hatta arkadaşlarım oturuyor orada... Çok severim oraları. Bu sene diplomamı almaya gelicem belki görüşürüz bellimi olur
Canımcım bende edremitte okudum. Göneni biliyorum hatta arkadaşlarım oturuyor orada... Çok severim oraları. Bu sene diplomamı almaya gelicem belki görüşürüz bellimi olur
merve ben de yıllar önce akçay taraflarına gitmiştim
seni tebrik ediyorum.... İçimizden karamsar olmayan biri çıktı bak duygulandım şimdeee....senağlama
amaan bacım sen de. oluruna bırakcan bu işleri. çok klişe oldu farkındayım ama dönüp dolaşıp benim bulduğum gerçek bu :lepi:
kızlar hatları mı karıştı neeedelikafaduldencimcimecim gönende oturan benim acaba seni ben yanlışmı anladım sen akçayda mı okudun anlamadım bişeyykafamçokkarıştı
Günaydın kızlaar... Yok hatlar karışmadı ben anladım Gönende oturduğunu...Şekerim zaten Balıkesir yazıyoya bilgilerinde karışması mümkün değilki..Ben edremitte okudum akçaya çok yakın hatta altınolukuda belki bilirsin balıkesirin her bir yerini gezdim. Ayvalıkı falan çok ii bilirim... Orası benim 3. memleketim yaa