• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

melike yok ortalıkta nerde ki buraya uğramadan başka topiklerde geziyosaa çekcem kulağını:oklava:

yak cnm senden daha mı önemli bende yakcam gelmicem işe azcık evde yatmak istiyorum yaa

kızlarr sahii akşam rüyamda ne gördüm biliyosunuz mu eski sevgilim askerde şimdi yatmadan önce onun yaptığı süprizleri anlatıyodum konusu açılmıştı rüyama girdi dediki askerden gelice ailemi size göndercem bende gönder dedim:dance:malesef merve hakkını red ederek kaybettin:oklava:kızıyorum kendime biri beni dövsün yaa

işlemler olumsuz sonuçlanınca sinirleniyor insan.
ben emek veriyorum
başkasının salaklığı yüzünde
püff oluyor.

yak kız yak gitsin azcık anlayıs göstersinler gerçi benim patron bana izin verir çok iyi biri allah razı olsun işler yoğun olduğu için ben istemiyorum bide yazın kullanıcamkaydirigubbakcemile2

kızlarr sahii akşam rüyamda ne gördüm biliyosunuz mu eski sevgilim askerde şimdi yatmadan önce onun yaptığı süprizleri anlatıyodum konusu açılmıştı rüyama girdi dediki askerden gelice ailemi size göndercem bende gönder dedim:dance:malesef merve hakkını red ederek kaybettin:oklava:kızıyorum kendime biri beni dövsün yaa

Hayırdır canım belkide askerden geldikten sonra seni isteme gibi bir niyeti vardır hayat bu bellimi oluryerimseniben

işlemler olumsuz sonuçlanınca sinirleniyor insan.
ben emek veriyorum
başkasının salaklığı yüzünde
püff oluyor.

böyle durumlarda derin derin nefes alıp vermek deniz kenarını düşünüp sakinleşmek en iyisi emek veriyosun ve birinin işini maf etmesi sinir bozucu ama işini mef ettiği gibi sinirlerinide maf etmesine izin verme sana yazık onun haberi yoktur yaptığı salaklıktan (senin tabirinle)

Hayırdır canım belkide askerden geldikten sonra seni isteme gibi bir niyeti vardır hayat bu bellimi oluryerimseniben

yok cnm ayrıldıktan snr o başka sevgili buldu ama bana bak halen boşumm hak ediyorum sinemcim gerçekten hak ediyorum bunları ben armudum sapı üzümün çöpü kaçırdım hepsini:oklava::oklava::oklava:

canım gördüm seni yahu bir site ancak bu kadar güzel kadınları ağırlar yarabbim şu sitede çirkin kadın göremicez heralde bendeniz harikasın tatlım gerçekten yaşınızı hiç göztermiyosunuz corel de öle afiften benziyosunuz yoksa ben mi yanılıyorum beni kırmadığın için teşekkürler

saol canım Şeniz
ama ben de en kısa zamanda seni görmek istiyorum ona göree kaydirigubbakcemile

her işte bi pürüz çıkıyor
toparlayıp kafa yormakta bize düşüyor
yakıcam şirketi bigün:@

corelcim allah kolaylık versin :Saruboceq:

tamam cnm size özel çekincem foto güzel yerde olsun istiyorum bide hiç fotojenik değilim diye çekinmeyide sevmiyorumm ama koycam resmimi

aa cnm ne güzel erken çıkıyosun ben 7 ye kadar burdayım gerçi biş yaptığım da yok emmee ev gibisi yok

Back