Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yak cnm senden daha mı önemli bende yakcam gelmicem işe azcık evde yatmak istiyorum yaa
kızlarr sahii akşam rüyamda ne gördüm biliyosunuz mu eski sevgilim askerde şimdi yatmadan önce onun yaptığı süprizleri anlatıyodum konusu açılmıştı rüyama girdi dediki askerden gelice ailemi size göndercem bende gönder dedim:dance:malesef merve hakkını red ederek kaybettinklava:kızıyorum kendime biri beni dövsün yaa
işlemler olumsuz sonuçlanınca sinirleniyor insan.
ben emek veriyorum
başkasının salaklığı yüzünde
püff oluyor.
Hayırdır canım belkide askerden geldikten sonra seni isteme gibi bir niyeti vardır hayat bu bellimi oluryerimseniben
canım gördüm seni yahu bir site ancak bu kadar güzel kadınları ağırlar yarabbim şu sitede çirkin kadın göremicez heralde bendeniz harikasın tatlım gerçekten yaşınızı hiç göztermiyosunuz corel de öle afiften benziyosunuz yoksa ben mi yanılıyorum beni kırmadığın için teşekkürler
her işte bi pürüz çıkıyor
toparlayıp kafa yormakta bize düşüyor
yakıcam şirketi bigün![]()
tamam cnm size özel çekincem foto güzel yerde olsun istiyorum bide hiç fotojenik değilim diye çekinmeyide sevmiyorumm ama koycam resmimi
anemon
sorması ayıp söylememsi ayıpX2
ta
sen balıkesirin neresindensin?
aa cnm ne güzel erken çıkıyosun ben 7 ye kadar burdayım gerçi biş yaptığım da yok emmee ev gibisi yok