çok kısmetim çıkıyodu benim...hepsini geri çevirdim şimdide ne arayan ne soran var![]()
Valla ayvayi yedik,ben yalniz olmek istemiyorum yaa :18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kısmetim çıkıyodu benim...hepsini geri çevirdim şimdide ne arayan ne soran var![]()
KSYS canım olmadıcocuk o gunden sonra aramadı beğenmedi beni
kader yokmuş. beni üzen o değil beni üzen arkamdan onun yaşı büyük diyenler yüzüme bunları demiyorlar ama arkamdan konuşuyolar kulağıma geliyo,bide engel olanlar(bana yine bigun bı gorucu gelmıstı bı akrabamızın akrabası begendıler benı tlf. No falan aldılar gencler bıde gorusurler dıye onlarda aramadı buyuk bı ıhtımalle akrabamız engel oldu) hergün dua ediyorum YÜCE MEVLAM dilerim kabul eder beni sevecek mutlu olabileceğımız bırını cıkarır karsıma.
Ben de ayni sekildeyim valla arkadasim yaa depresyon icin hap almayi yada bi psikologa falan gitmeyi dusunuyorum artik ama utaniyorum inan,gec adamin karsisina evlenemiyorum diye depresyona girdim deadam napsin.Ben 82liyim sen kac yasindasin?
Etrafımdaki arkadaşlar ya evli çoluk çocuklu ya da sözlü nişanlı....biz de bi sevgili bile yok..
hayırlısı artık
konunun başlarında burdaydım :)
kızlar abartmayın. evlenmek herşey değildir.
olmuyorsa yaradanın bi bildiği vardır.
ağlayacağınıza , üzüleceğinize hayatı yaşayın.
ben mi hala bekarım :)
usandım herseydenkimse begenmiyo benı
benim kaderimde evlilik yok galiba
Herşeyde vardır bi hayır kızlar...O günlerde gelecek elbet....Sadece Allahın yazdığı saati ve günü beklicezNe düşünürseniz onu çağırırsınız.Olumlu düşünelim güzel olsun herşey
![]()
isallah öyle olur ama insanın zamanla umudu azalıyo![]()
Evlenmek tabiki hersey degildir arkadasim kimbilir belki de evli olsak suan esimizden,kaynanamizdan,evlilik hayatindan sikayet ediyo olurduk ama hepsini koy bi kenara cocuk icin yasimiz geciyo,nezaman evlencez de ne ara cocuk yapcaz?Acikcasi cocugum liseye giderken ben 60 yasinda olmayi ve cocugumun arkadaslarinin anneleriyle kiyaslayarak benden utanmasini istemiyorum,yani ben bu evlilik olayini tek boyutlu dusunmuyorum ve hayirlisi demekten baska da bisey gelmiyo elimden.Belki de bu dunyada nasibim yoktur ama anne olmayi gercekten ama gercekten cooook isterdim.