• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

oooooooooooooo kızlarrrrr Allah sohbetinizi artırsın:))

çay koyammı içermisiniz...

lavantaa çok güzelsin canım .ALLAH sahibine bağışlasın :))aminnnn

geldim işte

hayatçım evet genelde küçük gösterdiğimi söyleyen çoktur ama büyük gösterdiğimide söylerler

semacım saol cnm allahın inşallah sevdiğime bağışlar...amin

kahve falı baktırdım şimdi adak çıktı yaaa hiç de hatırlamıyorum adak adağımı

bide aklıma sevgilim geldiğinde sabah kahvaltısı için çok güzel bi köye gitmek geldi buakşam unutmassam taksi kaça götürcek sorucam uygunsa götürücem

hayatcım nasıl hissediyorsun kendini akşam için birde bende seni görmek istiyorum

geldim işte

hayatçım evet genelde küçük gösterdiğimi söyleyen çoktur ama büyük gösterdiğimide söylerler

bide aklıma sevgilim geldiğinde sabah kahvaltısı için çok güzel bi köye gitmek geldi buakşam unutmassam taksi kaça götürcek sorucam uygunsa götürücem

hayatcım nasıl hissediyorsun kendini akşam için birde bende seni görmek istiyorum
kendimi kötü hissediyorum aşkım hasta çünkü

msn adresimi vereyim ordan göstereyim canım kendimi

geldim işte

canım saolasın iyi dilkelrin için ..fala inanma falsızda kalma demişlerr:))
kendimi kötü hissediyorum aşkım hasta çünkü

msn adresimi vereyim ordan göstereyim canım kendimi

canım geçmiş olsun .iiyi bak aşkınaa :)))

eee semacımmm başka ne var ne yok benim çizim çizip müşteriyi çağırmam gerekiyor ama çok üşeniyorum ya hiç uğraşıcak halim yok elim ayağım karıştı tuhaf bi his var

çarşamba akşamı aşkım rüya görmüş küfür etmiş o snr ben kızmışım ayrılmışız gibi tam hatırlayamadı öyle bişeymiş bana perşembe gecesi söyledi bende o gece gördüm ayrılıyorduk hayırdır inşallah ailem karşı çıkıp istemiceklermi nedir korktum ya rüyayı tam hatırlasam bende anlatıcam size ama:43:

hayatcım çok geçmiş olsun cnm aşkına akşam sıkı bi sarıl bi öp bişici kalmaz senin özleminden hasta olmuştur o:69:

günaydınn

hayatcım nbr nasılsın akşam naptınız bakalım kavuştun mu??

evet canım kavuştuk onun doğum günüydü ben ona bi tşört aldım o da bana bir sürü hediye getirmiş ,, mahçup oldum

tşörtte çok yakışmış çalıştığı yerdeki kızın biri çok beğendiğini söylemiş bende sinir oldum tamam giyme o zaman çıkar daha ben göremedim elalem görüp bide beğeniyo dedim,,, ahhh yakışıklı aşkım benimmm

sen naptın canım nası gidiyoooo var mı haberler:34:

Back