- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
ayyyyyyy kuzum abak sen canım benim açık ama sürekli olarak bakmıyorum şuan için başka bi topike takıldım canım benim diye biri ile sohbet ediyoruz normalde yazar çıkarım yada okurum bakma sürekli olarak takıldığım topik yok ..
çok açıktım patron oğlunu göndercekti bende yemeğe gidicektim ama saat 2 oldu 10 dk işleri varmış bazyılcam diye lahmacun söyledim bu sıcakta abes olcak ama canım çektiii
Hayatcım ya akşam sevgilim ev için dediki şimdi onlar yeni ev aldılar kendilerine güzelde ev tertemiz annesi demişki siz bu eve geçin biz balkonlu bi eve geçelim demiş sevgilimde bana sen ne diyorsun dedi..bende bişey demedim annesi yakın olmak istiyormuş sevgilim pek yakın istemiyorum yada benim ağzımı aramak için diyor bende yakın olsun canım yakın diye sürekli gitmicez sende bana anneme git diye baskı yapmassın umarım dedim oda sen beni tanımamıssın zaten eve geç gelicem onuda seninle geçirmek isterim falan dedi ama hiç bilmiyorum acaba ben tepki versem mi onlaramı bıraksam bilemiyorum acıkcası verilcek tepkide yok yani hayır olmaz diye diretememde ben de ne istiyorum oda aşikar ya bak bi çırpıda anlatıverdim
canım bence hiç bişey söyleme yakın olsun nolucak ki,, ben her zaman şçyle düşünürüm bi gelin kayınvalidesini ne kadar sever sayarsa eşide ona o kadar bağlı kalır,,,
yaaa ne güzel valla herşeyi konuşmaya başlamışsınız kuzum sevgilin kaç yaşında senin fikrini sorması da çok güzel bişey