• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlarrr merhabaa,
ben de aranıza katılmak istedim çünkü evlilik konusunda benim de önümde uzun yıllar varmış gibi şu an düşünmyorum ama düşündüğümde de istediği gibi birini bulabilirmiyim onu da bilmiyorum :9:

oooo topiğimiz şenleniyor desenize,, hoşgeldin,, burda konuşur rahatlarız hep birlikte:79::79:

merhaba ben hayat hoşgeldin öncelikle,,,

bu mesajını unutma zamanla inan bana buraya nelerden bahsedeceksin geriye dönüp baktığında vayy be diceksin,, aşık olmak zor bi insana ısınmak aşkım diyebilmek çok şükür allah bu duyguları bana yaşattı evliliğe daha var ama olsun yinede umudum var ,,, ama sende ablam gibisin benden bi yaş büyük ablam aynı sen gibi karşısına biri çıksa bile hep erteliyor daha doğrusu sevebileceği bi insan çıkmıyo karşısına,, biz bu konuları lavantayla çok konuşuruz bu konuları

allah herşeyin hayırlısını versin

herkes eşini bulsun inşallah

canım senin adına çok sevindimm.Allah devamını da getirsin tatlım.bir ömür boyu mutlu olun inş..Allahım bizlerede nasip etsin o duyguyuu inşşş .....

kızlarrr merhabaa,
ben de aranıza katılmak istedim çünkü evlilik konusunda benim de önümde uzun yıllar varmış gibi şu an düşünmyorum ama düşündüğümde de istediği gibi birini bulabilirmiyim onu da bilmiyorum :9:

canımmm benimm seni çok iyi anlıyorum.neyseki böyle bir başlığı keşfettik.burda dertleşiriz neden böyle oluyoo birbirimize morel ve destek veririz.şimdi olduğu gibi canını sıkma kuzucumm...

bişeyin olmasını isterseniz hatta çok isterseniz allahtan isteyin ve çok dua edin inanın inanarak dua edin görün bakın nası kapılar açılıyo önünüze

hadi ben gidiyorum artık kızlar,, mesaim dolmak üzere hafta sonuda giremem artık allah nasip ederse pzt görüşürüz,,

hoşçakalın:79::79:

inşallah ya hakikaten topiği ilk açtığın zamanlardaki yazılarınıda okumuştum nerden nereye diyo insan,,, hadi sen önce evlen yada nişanlan sonra ayağını sürü hatta ayakkabının altına ablamın ve benimde adımızı yaz bizde arkadan gelin olalım hemen allahın izniyle ,,:1::1:
Bende afyondayım canım sen,,

ben balıkesirdeyim cnm kısmetse istanbula gelin gidicem inşallah =D sende istanbulda falan olsaydın görüşürdük ne güzel olurdu:69:

sultancımm hoşgeldin
hayatın dediklerine katılıyorum bu msjnı unutma bi zamandan sonra hayatına biri girdiğinde vayy ve nerden nereye diyorsun aynı benim dediğim gibi
20 yaşındaydım bu topiği açtığımda o kadar çok talibim olmasına rağmen birde üzerimde çok baskı vardı benden 1 yaş küçük kuzenim evlenince tüm gözler bana çevrildi baskılar başladı bunalıp bu konuyu açmıştım bana çok tepki gösteren olmuştu yaşın küçük diye ama bu tür işlerin zamana ihtiyacı var bak 2 sene geçti aradan hala bekarım kısmetse inşallah seneye bana göre tam yaşı çok geç kalmaktan korkmuştum hep şimdi ise tam zamanı olduğunu düşünüyorum ama bizim buralarda 17 yaşındaki geline ohh ne güzel çıtır gelin körpe iken gelin olmak güzel oluyor anlayışı var olduğu için ben yinede onlara göre kartlamış =D olmama rağmen

kızlarrr merhabaa,

sende hoşgeldin chiko 89lusun sanırım bende 89luyum sen bence şimdiden araştırmara başla hayatında olsun biri hem daha iyi tanımış olursun zaman çok önemli hakkında hayırlısı bulursun inşallah gönlünün sultanını

oooo topiğimiz şenleniyor desenize,, hoşgeldin,, burda konuşur rahatlarız hep birlikte:79::79:

ayy evet çok iyi olur aslında şu anda sevgilim var ama önümüzde çoook uzun yıllar var eğitimlerden dolayı o yüzden ilerde ne olur hiç bilmiyorum tahmin de edemiyorum.
en iyisi bu anların tadını çıkarmak olmadı kız kıza kaynatmak belki de en iyisi :62:

sende hoşgeldin chiko 89lusun sanırım bende 89luyum sen bence şimdiden araştırmara başla hayatında olsun biri hem daha iyi tanımış olursun zaman çok önemli hakkında hayırlısı bulursun inşallah gönlünün sultanını

canım hoşbulduk evet 89luyum araştırmalarım sonucu birisi var ama öncelik kendi hayatımız işimiz kariyerimiz olduğu için beklemedeyiz mecburen :50:

günaydınn kızlarrr

chinkocum hayatında birisi varsa akışına bırak sonuçta garantili bi gelecek eline bakılacak kocadan çok daha önemli herşey olur zamanla:71:

canlarım ya sevgilim sürekli telefona annesi veriyor anlıyuorum kaynaşalım isityor ama ben pek muhabbet edemiyorum konuşcak bişey bulamıyorum susup kalıyorum dün akşam annesi ara arada dedi bana:84::84:çok iyi tabiki ara demesi ama daha arada hiçbişey yok ben ne diyip ararım yarabbim:91:konuşucak konuşar üretmem lazım

günaydınn kızlarrr

chinkocum hayatında birisi varsa akışına bırak sonuçta garantili bi gelecek eline bakılacak kocadan çok daha önemli herşey olur zamanla:71:

canlarım ya sevgilim sürekli telefona annesi veriyor anlıyuorum kaynaşalım isityor ama ben pek muhabbet edemiyorum konuşcak bişey bulamıyorum susup kalıyorum dün akşam annesi ara arada dedi bana:84::84:çok iyi tabiki ara demesi ama daha arada hiçbişey yok ben ne diyip ararım yarabbim:91:konuşucak konuşar üretmem lazım

evet canım çok doğru söylüyorsun o yüzden ben de acele etmek istemiyorum.ama arkadaşlarım teker teker evleniyo bi de ballandıra ballandıra anlattıklarında evlilik hayatlarını insan ister istemez istiyo.evlilik meraklısı değilim ama olsa da fena olmaz hani :52::9:
canım sen de annesiyle konuşuyorsan yemeklerden dizilerden falan bahset:60: ne bilim kendi yaptıklarını anlat ben de ilk zamanlar sevgilimle konuşcak bi konu bulamıyordum ama sonra tanıdıkça konuşcak şeyler çıkıyo emin ol o yüzden sıkıntı yapma kendine :129:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar her mevsimde evlenecek olanlara bölüm açılmış bide evlenmek isteyip evlenemeyen aradığı aşkı kişiyi bulamayanların bölümü olsun...ben daha 20 yaşındayım yaşım geldi ben hala gönlüme göre birini bulamadım sanırım evde kalıcam senağlama
bizim ailede bi ben kaldım sayılır ve laflar beni çok üzüyor

Merak etme yasin henuz kucukmus.. (bende 22imi neredeyse basicam) bulursun gonlune gore. Hem herkezin nasibi farklidir..

Merak etme yasin henuz kucukmus.. (bende 22imi neredeyse basicam) bulursun gonlune gore. Hem herkezin nasibi farklidir..

canımm buldum buldum ben 20 ydim o zmanalr artık 22 yim ve nasibimi bulduğumu umuyorum:54:

veee vee benim aşkım sevgilim bitanem haftaya geliyor pazar günü annem ve teyzem ile tanışıcak çok heyecan yaptım bizimkinler istemiyor çünkü nasıl geçicek görüşme çok merak ediyorum severler inşallah hoşalrına gitmesse bana yine bıktırma baskıları başlıcak stresli günler gelicek ve benn o zman ne yapıcam bilmiyorum sizinle paylaşırım hemennn:52:

canımm buldum buldum ben 20 ydim o zmanalr artık 22 yim ve nasibimi bulduğumu umuyorum:54:

veee vee benim aşkım sevgilim bitanem haftaya geliyor pazar günü annem ve teyzem ile tanışıcak çok heyecan yaptım bizimkinler istemiyor çünkü nasıl geçicek görüşme çok merak ediyorum severler inşallah hoşalrına gitmesse bana yine bıktırma baskıları başlıcak stresli günler gelicek ve benn o zman ne yapıcam bilmiyorum sizinle paylaşırım hemennn:52:

yaşasın lavantam için herşey iyiye gidiyoooooo:66::66::66::66::66:

günaydınnnn

canım hayatcım ablan için gelmediler mi daha merak ediyorum çok..

geldiler canım bu cts bi daha gelecekler düğünde ablam oğlanı gördü ama etkilenmedi

yani şey diyo karşıma hiç hayır diyemeyecğim bi insan çıkmıyo sevmek istiyorum diyo ama oğlandan etkilenmedi işte

bilirim bilirim benimde sürekli arkadaşlarım gidiyor inşallah bizede nasip olur..ablan bence biraz görüşssün çok okuyoruz ilk önce beğenmeyip sonra aşık olanları şans versin ben bi çok kişi ile görüştüm hiçte sorun olmadı hoşuma gitmeyenleri istemedim oldu bitti.denesin derim...

hayatcım sevgilime dün yemek kitabı alayım mı diye sordum gerek yok internet var artık gerek olmaz hiçbişeye dedi bende bizim internetimiz olcak mı dedim (tabi birazcık düşünce ölçme amaçlı sordum) olur tabi cnm hem annenlerle görüşürsün dedi bebeğim benim yaa ben aşığım diye mi bana çok düşünceli geliyor abartıyormuyum napıyorum bilmiyorum ama çok hoşuma gidiyor ben demeden düşünmesi :69::69::69::69:

Back