• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sinemcim sen nasılsın hayatımm sizde hayırlı cumalar..

cimcimem enişte ne zman gelcek bu hafta sonumu..bu arada subay vardıya biz dedik gelmesin çünkü denizaltında subaymış bi gidiyormuş 4 ay gelmiyormuş..ben ne anladım öyle kocasızz:CüvCüv:..

bu kardeş meselesi nedir? Aman ailenin onayını almadanda sevme sonra çok zorlanırsın, bak ben hala ikilemdeyim ailemi dinlemekle iyimi kötümü yaptım bilemiyorum, sanırım bu yıllar boyuda devam edecek...
Enişten bu akşam 5'te biniyor nasipse 11 gibi kavuşmuş olucaz inşallah :))
Ama bugün bizde kuran okunacak, kalabalıkta tam sarılamıcam aşkıma, bizimkiler saolsunlar kurana gelirler gece 12'de giderler....
Denizciler öyledir canım, hem çapkın olurlarmış, çünkü 3-4 ay karıyı görmüyolar e ne yapacaklar durdukları limanlardaki kadınlara bakacaklar artık...

Lavanta inan nasılım bende bilmiyorum bugün içim çok sıkılıyor
Durup durup gözlerim doluyor
Galiba son günlerde yaşadığım stresten kaynaklanıyor

sinemcim ahh ahh takma kafaya boşver gitsin...

canım cimcimm kardeş meselesi 9 kardeş olmaları annem kalabalıkta sen yapamassın kavga çıkar hır çıkar benim çabuk sağudumu biliyor insanlardan hata yapma diyor..istemiyorum düzgün bir işi yok diyor..haklı hak veriyorum ama ona nasıl söylücem benden umut bekleme diye okadar ilgili ki benimle konuşmaları hayallerii off off tam kannımın ısındığı birini buldumm ailem istmiyor.

Sinemcim hepimizin zaman zaman yaşadığı problemlerden aslında seninki, o an hep düşünüyoruz dimi ne biçim hayat yaşıyoruz diye, geleceğimizinde hep böyle olacağını düşünüyoruz (şahsen ben öyleyim)
Ama yaşamalıyız hayatı işte mecburuz buna, o nedenle anın tadını çıkarmakta fayda var aslında...

Sinemcim hepimizin zaman zaman yaşadığı problemlerden aslında seninki, o an hep düşünüyoruz dimi ne biçim hayat yaşıyoruz diye, geleceğimizinde hep böyle olacağını düşünüyoruz (şahsen ben öyleyim)
Ama yaşamalıyız hayatı işte mecburuz buna, o nedenle anın tadını çıkarmakta fayda var aslında...

Cimcimeemmmm beni birazda olsa tanımışsındır.Herzaman pozitifimdir ama bazen işte insanın gücünün bittiği anlar vardır ya işte bugün öyle
Senin yazdığı gibi bazen düşünüyorum geleceğimde mi böyle olacak

günaydın kızlarrr herkes nasıl bakalım sinemciim canım takmamya çalış stres yaparsan daha kötü hiisedersin kendini hayatta bazı şeyleri göz ardı etmekte fayda var derim ben bende kafayı yicem araba alıcam deli gibi araba araştırıyorum ama bulamıyorum kafamdaki arabayı yaaa kafayı yicem bu gidişle valla kötükedihüso delikafadulden :tomato:

ayy ne güzel yaa, bende araba almayı çok istiyorum ama şuan olmayacak duaya amin demek istemiyorum...
Hyundai Getz, Nissan micra, Mini Cooper tama bana göre....

günaydın kızlar
sinemcim herşey en kısa zamanda düzelir inşallah :teselli:
lavanta hem kendini hem aileni aynı anda memnun edebilecek birini bulmak çok zor malesef
cimcime allah kavuştursun canım. hafta sonun güzel geçer umarım

canım yaa işallah olur araban ama pegeout lar da baya pahalı diim ben sana fiyat
araştırmaı felan da yapıyorum neredeyse 15,20 den aşağı pegeout yok maalesef bilmiyorumkismile

cimcimeciim isteyelim mutalak bizimde olur elbet arabamız işallah canım bende mini cooper hastasıyım ama maalesef onu almam imkansız gibi gözüküyor arabanın 2.el fiyatı bile 25,30 milyar civarında bilmiyorumkismile

kızlar ali akşam için buluşalım diyor ama ben ona onunla konuşmak istemediğimi nasıl söylesem ki..bilmiyorumkismile

Back