• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

kızlar dipten temizlik yapıyorum işyerini o yüzden gelemiyorum..arada bakıyolrum aklım sizde..

ama çok yoruldum bütüngün oturmaya öyle alışmışım kii..moralim iyi canlarım..dün saçımı kestirdim hiç beceremedi saç kesimini

günaydın şekerleer, bugün enerji doluyum, gece çok geç yattım ama aşkımın geleceğini öğrendikten sonra doping almış gibi oldum :))

biricikim bişey yok hayatımm..sadece pazar günü tanıştığım ali çok hoşş 3 gün oldu konuşuyoruz diğerleri gibi saçma sapan konuşmalarını duyuptaa aa uu ıı yapmadımm..

ohh ohh cimcimem biz senle süperiz deseneee bende bomba gibiyim..allah bozmasın yaa buakşamda babam annem falan spora gidicez karar aldık artık yemekten sonra spora gidicezaklinialirimsmile

lavantaa, kız beğenmedim dememişmiydin ay sonunda tutturdun galiba, bak bu haberde güzelmiş :))
Oh oh başka güzel haber yokmu iyice enerjim artsın
...

cimcimem size dediğim hani buluşcaz tek gitmicem görücü ile dediğimi beğenmedim ama o gün görücülerle buluşmadan önce başka bi çocuk ali adı o geldi hoşlandığını daha askere gitmeden önce tanışmak için çabaladığını söyledi.çocuk hoşuma gidince ben tel verdim şimdi seviyeli konuşuyorz..düzgün işi yok ama çalışkan galiba hayalini anlattıda iyi anlaşabilceğim bi eşim olsun senin gibi dedi erkek çocuğum olsun ben onu parka götüreyim top oynayayım dedi.iyi bir işim ve en önemlsi sağlığım olsun dedi..çok basit aslında ama çok hoşuma gitti hayali..bide dikkatimi çekti sürekli ben nelerden hoşlanırım neyi sverim öğrenmek istiyor..ama bunlar 9 kardeşmişler bide düzgün işi falan yokya annem istemiyor küçük diyo..sanki bede hemen evlencem gibi

günaydın kızlar
lavanta kıs sevindim senin adına. hayırlısı olur inşallah kaydirigubbakcemile5
cimcime seni de mutlu gördüm sevindim canım olumunekankayizsmile

bende ders ders ders hiç güzel bi gelişme yok hayatımda pifff boshayallersmile

güneydın seçilim nasılsın hayatımm

bendenizcim sen naslsın kuzum..şimdilik işey yok senin hayatında inş.kpss yerleşirsin o zman sen görr gelişmelerii..=)

Back