• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

=) oo iyisiniz o zman anlaşırsınız canım

cimcimem amin inş.bizde yazarızda sence ben aliye gerimi dönsem ama işi olsaydı bari ..şimdi doğan diye biri ile görüşüyorum 86 lı işi onunda garantili değil ve gece 2 lere kadar dışarda sigara içiyor falan ve içim hiç ısınmadı msjlaşıyoruz daha benim nelerden hoşlandığımı bile sormadı bende sormadım ama ali benemile ilgili en ufak bişeyi öğrenmek istiyordu çalışkandı daha kasımda gelmiş hemen işe girmiş gecici dedi..gelecek göremiyorum dedi..bilmiyorum tek bildiğim alide kaldı aklım napayımm ya

valla canım sende yetişkin birisin, sen daha iyi bilirsin, sonuçta birçok kişiyle görüştün kıyaslama şansın var yani, içlerinde en iyisi bu diyebiliyomusun, benim sözlüm ile ilgilide çok laf söyleyen oldu ama kimse 4*4 lük değildirki, askermişte işinin ne olacağı belli değilmiş bilmem ne
Ben her zaman şunu söylerim, bir insanda azim varsa eğer o adam ailesini kimseye muhtaç etmez, gerekirse limon satar ama yinede ailesini kimseye muhtaç etmez, sende gözlemle işte sonuçta illa evleneceksiniz diye bişey yok, gelecek göremezsen ayrılırsın biter yani...

tospacımm hadi hayırlısı kuzum..

cimcimecim şimdi bu doğanı pat diye bırakamıyorum malesef..araya birleri girdi o yüzden konuşmaya devam biraz..ama ali açık kapı bıraktıı bilmiyorum bende hiç..

=) aaaaa bana bak daha ayları sayamıyorumsempatiksalakcinni

patron geldiydide ondan yoksam sayabiliyorum tabikidekaydirigubbakcemile2

kızlar kısmetse bu cuma yola çıkıcam önce bursaya ablama gidicem hafta sonu orda kalıcam pazarda istanbula inşallah..

selam kızlar
tospacım fotolarda çok güzel çıkmışsınsengözlerimebaksanab her iki saçta çok yakışmış. zaten yüz hatları güzel olana kısa saç yakışıryerimseniben

lavantacım benim yerimede gez ohh ne güzeel kaydirigubbakcemile4

tospaa saçının şuanki modelini çok beğendim yakışmış sana...
Oh oh gez lavantacım, bende bi tatil yapabilsem çok iyi olcak ama, mümkün görünmüyor...

konuyu baştan sona olmasa da (782 sayfa da okunmaz ki ;P) 50 50 atlaya atlaya okumaya çalıştım ;))

neyse konu bana da ilginç geldi tanımasam da sizleri samimiyetiniz hoşuma gittii.. ben de aynı kaderi paylaşanlardanım, yaşım 26..ah ne zaman evlenirim off neden karşıma düzgün bir insan çıkmıyor vs gibisinden düşüncelere kapıldığım zamanlar oldu.. ama son zamanlarda çevremdeki olumsuz örneklere de bakarak offff banane yaa evleneceğim de ne olacak diye düşünmeye başladım.. herşey o kadar ters gidiyordu ki iş bulamıyordum, evden dışarı çıkmak istemiyordum.sürekli görüştüğüm arkadaşlarımla bile görüşmez olmuştum ki yeni bir yıl, yeni bir iş,yeni bir aşk sloganıyla çıktım yola ;) önce kendimi yeniden sevmeye başladım, nihayet bir iş buldum ve 2 haftadır birisiyle görüşüyorum..

yani kısacası umursamayıp olsun olsun diye diretmediği zaman insan,akışına bıraktığında herşey olacağına varıyor.. şuan bu kişiyle ayyy evleneyim nolur şeklinde bir düşüncem de yok..
Lavantacım tavsiyem boy-görüntü vs. çok önem verme.. düşün ki benim boyum 1.75 ne kadar zorlandığımı boyuma uygun birini bulmak için ;)) şuanki de zaten topuklu giymediğim sürece sorun yok aynı boydayız hahaha..arkadaşım diyor ki napalım kızım buna da şükrettt yok senin boyuna uygun diye dalga geçiyor ;) armudun sapı üzümün çöpü diye diye yaş ta geçiyor valla ;))
inş. hayatımdaki bu düzen kısa sürmez ve inş. sizler de en kısa zamanda dilediğiniz gibi bir birlikteliğe yelken açarsınız..

hoşgeldin kırmızı. yazdıklarına katılıyorum. ben evlenememekten değil yanlızlıktan şikayetçiyim daha çok. evlilik uzak görünüyor zaten. neyse hayırlısı artık

seninde mutluluklarını allah bozmasın hakkında hayırlısı olsun

burdaki sohbetler gerçekten çok samimi ve sıcaktır. nerdeyse girdiğim içimi döktüğüm tek topik diyebilirim. çok nadiren bi topiğe daha yazıyorum. ama bu topiğin demirbaşlarındanım kaydirigubbakcemile3

kızlar ben ıstla geldıĞımde bı gÖrÜŞme dÜzelesek ıyı olurda benım aklıma takılan Şey var sanrım doktordan eve evden doktora gıderımm ve hıÇ sohbet etmem..

kırmızım hoşgeldin..doğr bişeyin üzerine gidince olmuyor yada kısmet olmadığı için bize öyle geliyordur yada bize yakın olanı bulamadğımız içindir ..aklımda bir çok soru işareti var..ara ara depreşiyor bu duygular kendimöi kötü hissediyorum sonra geçiyor ..yani daha kendimi tanımışl değilim ne istediğimi tam olarak kestirmiyorum başkasını tanımak için daha erken sanırm..çok karışık geliyor bu konular amannn diyip allaha havale ediyorm en iyisini o bilir..

selam kızlar
tospacım fotolarda çok güzel çıkmışsınsengözlerimebaksanab her iki saçta çok yakışmış. zaten yüz hatları güzel olana kısa saç yakışıryerimseniben

lavantacım benim yerimede gez ohh ne güzeel kaydirigubbakcemile4
ne güzel bi iltifattır bu içimi ısıttın bendenizcim
tospaa saçının şuanki modelini çok beğendim yakışmış sana...
Oh oh gez lavantacım, bende bi tatil yapabilsem çok iyi olcak ama, mümkün görünmüyor...
sağol canım bende beğeniyorum
işin kötüsü saç uzadıkça dalgalar ortaya çıkıyor ve ben düz saç hastasıyım :gitme:

tembelim güzelim saçın kıpkısa iken yeminlen 5 yaş küçük gösteriyon gül reçelim çok biğendim kısa modeli ben

oğlaan çocuğuuuuu :))) kafanı ısırasım geldi

bu arada bu nasıl topik la ben de evlenemicem sanırsam

aa ilarzu gelmiş ben seni makyajlarından ve güzelliğinden tanıyorum..maşallahın var ilarzuu

tembelim güzelim saçın kıpkısa iken yeminlen 5 yaş küçük gösteriyon gül reçelim çok biğendim kısa modeli ben

oğlaan çocuğuuuuu :))) kafanı ısırasım geldi

bu arada bu nasıl topik la ben de evlenemicem sanırsam

alişe sülerim ulen seni ..
kestirem mi gene üleeeeeeee oğlam çocu gibim
bazıları yakışmamış deyodu bende uzatıyom bilmiyorumkismile

hoşgeldin kırmızı. yazdıklarına katılıyorum. ben evlenememekten değil yanlızlıktan şikayetçiyim daha çok. evlilik uzak görünüyor zaten. neyse hayırlısı artık

seninde mutluluklarını allah bozmasın hakkında hayırlısı olsun

burdaki sohbetler gerçekten çok samimi ve sıcaktır. nerdeyse girdiğim içimi döktüğüm tek topik diyebilirim. çok nadiren bi topiğe daha yazıyorum. ama bu topiğin demirbaşlarındanım kaydirigubbakcemile3

evettt yalnızlık hakikaten çok kötü.bazen bir omuz istiyor insan,sarılıp ağlayabileceği iyi gün kötü gün farketmez..ben bakıyorum da çevreme haketmeyen o kadar insan var..sevgilisini aldatan mı dersin,çok sevilmesine rağmen umursamayan mı dersin..benim hayatımda birisi varken ve seviyorsam bir başkasını gözüm görmez..yanlış olan benimkisi mi acaba?? bu zamanda kadın-erkek genel olarak evliliğe pek sıcak değil kişilerin evlenme sebepleri artık ya aile baskısına ya da çocuk sahibi olma isteğine dönüştü..

Back