• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın canlarımm

sultanakofumm iyiyim hayatım sen nasılsınnn..

cimcimemm hadii gözünaydınn mocacınn gelcekk kavuşmussunuzdur şimdi...boshayallersmile

benim moralim bugün çok bozuk..dün ali ile konuşmayalım ilersini göremiyorum dedim.ama içim kan ağladı gerçekten ısınmıştım ona..bana dediki niye dedi ben seni seviyordum evlenmeyi bile düşündüm dedi peki sen bilirsin fikrin değişirse ararsın beklicem seni dedi..tamam erkek yalanları ama ısındım işte ve bizimkinler istemiyor aslaa
biri daha vardı bizim dükkanın önünden geçiyordu..akşam onunla arkadaş sayesinde tanıştık onuda çok beğeniyordum ama tannışınca pekk etkileşim olmadı..bakalım hayırlısı oda ilersini düşünüyorum dedi baştan söyleyeyim dedi..off offff ben nasıl bi insanımm yaa..kızlar şaka maka belki bana kızcaksınız ama ben evlenemicem..evlensem kesin ah alırım..hiç bişeyi haketmiyorummafoldumben

lanvatacim üzülme kuzum, inanirmisin bilmiom ama bende ayni senin gibiyim. onu sunu begenmiyor durumuna düsüyorsun ama insan isinamayinca isinamiyor, isindiginada mantik yönünden uymuyorsun yada ailen istemiyor buda bizim sucumuz degil, kaderin cilvesi :çok üzgünüm:

üzülme canim insallah bizde birgün dogru insani bulacagiz..

lanvatacim üzülme kuzum, inanirmisin bilmiom ama bende ayni senin gibiyim. onu sunu begenmiyor durumuna düsüyorsun ama insan isinamayinca isinamiyor, isindiginada mantik yönünden uymuyorsun yada ailen istemiyor buda bizim sucumuz degil, kaderin cilvesi :çok üzgünüm:

üzülme canim insallah bizde birgün dogru insani bulacagiz..

canım ya doğru insanı bulana kadar bzim yaş geçicek ben geç kalmak istemiyrum ne aşka e sevgiye nede çocuğa:ecrin_bebek:gerçekten çok mutsuzum ve üzgünüm hem kendimi kimseyi beğenmemiş hissediyorum hemde kötü..hayırlısı diyorum alllaha bırakıyorum en iyisini o bilir inşallah kısmetim yakınlardadır ve beni bekliyordur..inşallah allah herkesin gölüne göre verir.

canım ya doğru insanı bulana kadar bzim yaş geçicek ben geç kalmak istemiyrum ne aşka e sevgiye nede çocuğa:ecrin_bebek:gerçekten çok mutsuzum ve üzgünüm hem kendimi kimseyi beğenmemiş hissediyorum hemde kötü..hayırlısı diyorum alllaha bırakıyorum en iyisini o bilir inşallah kısmetim yakınlardadır ve beni bekliyordur..inşallah allah herkesin gölüne göre verir.

amin canim insallah, valla haklisin ama sen bide benden kücüksün düsünesene ben 22yim ve hala bulamadim "dogru insan" i :çok üzgünüm:

aynen bende güyya evlendikten sonra 2 sene gezip öyle cocuk yapcaktim, gecen bi düsündüm dedim asla olmaz, evlenir evlenmez yapmam lazim, yoksa gec kaliyorum. ben 40 yasinda oldugumda cocugum 10 yasinda olsun istemiyorum sonucta :çok üzgünüm:

tabi en dogrusunu rabbim bilir, en iyi zamani o ayarlamistir ama insanoglu iste sabirsiz oluyor, bende cok sabirsizim artik bekliyemiyorum daha fazla, allahim tez zamanda karsimiza hayirli insani cikarsin :Saruboceq:

sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra kendimi köprüden atasım geldi :) siz şimdiden bu kaygıya düştüyseniz vay benim halime :D
geç olsun, güç olmasın, en hayırlısından olsun. takmayın bu kadar kafanıza. relaxx kızlar ;)

epey geç kalmış hissettirdiniz bana kendimi :) şakaydı tabi ki
evlilik korkutuyo beni zaten. mutsuz olacaksam hiç olmasın daha iyi. bencil olmayan, ömür boyu kıymet bilecek, incitmekten korkacak erkeği bulmak çok zor

nie senin yas kac daha deli :1hug:

aynen bende öyle düsünüyorum, nekadar insan yanlizliktan sIKilsada, bir an önce dogru insan gelsin desede, asla evlenmis olmak icin evlenmem, mutsuz olacaksam hic olmasin aynen dedigin gibi
benneyaptımki

günaydın canlarımmm cumartesi günkü endişelerimi ve moral bozukluğumu attım dün evdeydim arkadaşımıda çağırdım oturduk..bugünse çok rahat ve iyi hissediyorum kendimi.sizler nasılsınız bakalımmm..

selam kızlar. annemi dişçiye götürdüm sabah sabah. diş taktıracaktı daha hazır değilmiş boşuna gittik yaff. yarın sabah 9 da tekrar gidecez kafamçokkarıştı

nie senin yas kac daha deli :1hug:

aynen bende öyle düsünüyorum, nekadar insan yanlizliktan sIKilsada, bir an önce dogru insan gelsin desede, asla evlenmis olmak icin evlenmem, mutsuz olacaksam hic olmasin aynen dedigin gibi
benneyaptımki

27 yaşındayım ama hiç göstermiyorum laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
slm kızlaar nasılsınız, bugün güne yoğun başladım ama enerjikim :))
Kızlaar bu ne umutsuzluk... cumartesi aşkım ablamlarda kaldığı için ablam kahvaltıya bize gelin dedi, giderken kapının önünde yoncalar gördüm, (hani 4 yapraklı yoncayı yastığının altına koyunca kısmetini görürsün derlerya) o aklıma geldi birden, öyle kötü oldumki kendimi biran evli gibi hissettim, düşünsene o heyecanlar artık yok :((
Gerçekten güzel bir haftasonuydu, ayrıca aşkım bana sürpriz yaptı, dün gece gitmemiş :))
Bu akşam gidecekmiş, dayısında kalmış akşama gelip beni alacak.
ınsanın ruh ikizini bulması çok güzel ama, ne bileyim yinede burukluk oluştu bu günlerde bende

canım doğum günüm için hediye getirmiş ama davranışları beni daha çok etkiledi :))
Bu gelişi çok farklıydı, evli gibiydik, beraber dayısına gittik orada üzerime titredi resmen inşallah bozulmaz yaa

cimcimeem yaa yazını okudum da içim kıpır kıpur oldu ne kadar güzel allah bozmasın...:nazar:

Back