Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sultanakofummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaklinialirimsmile
lanvatacim üzülme kuzum, inanirmisin bilmiom ama bende ayni senin gibiyim. onu sunu begenmiyor durumuna düsüyorsun ama insan isinamayinca isinamiyor, isindiginada mantik yönünden uymuyorsun yada ailen istemiyor buda bizim sucumuz degil, kaderin cilvesi :çok üzgünüm:
üzülme canim insallah bizde birgün dogru insani bulacagiz..
canım ya doğru insanı bulana kadar bzim yaş geçicek ben geç kalmak istemiyrum ne aşka e sevgiye nede çocuğa:ecrin_bebek:gerçekten çok mutsuzum ve üzgünüm hem kendimi kimseyi beğenmemiş hissediyorum hemde kötü..hayırlısı diyorum alllaha bırakıyorum en iyisini o bilir inşallah kısmetim yakınlardadır ve beni bekliyordur..inşallah allah herkesin gölüne göre verir.
niye köprüden atasin geldi kendini kiz bendeniz :)
epey geç kalmış hissettirdiniz bana kendimi :) şakaydı tabi ki
evlilik korkutuyo beni zaten. mutsuz olacaksam hiç olmasın daha iyi. bencil olmayan, ömür boyu kıymet bilecek, incitmekten korkacak erkeği bulmak çok zor
nie senin yas kac daha deli :1hug:
aynen bende öyle düsünüyorum, nekadar insan yanlizliktan sIKilsada, bir an önce dogru insan gelsin desede, asla evlenmis olmak icin evlenmem, mutsuz olacaksam hic olmasin aynen dedigin gibi
benneyaptımki