• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sanırım ben de bu başlığa uyuyorum , evlenmeyi şu aşamada şu yaşımda ( yaş 19dur bu arada) çok da istiyor değilim lakin gönlüme göre biri de çıkmıyor karşıma napalım acele yok dedik ööyle devam ediyoruz geçip gidiyor günler :) bu arada forumda da yeniyim başlıklara bakıp duruyorum bir de buraya uğrayayım deidm :)

SLM KIZLAR GÜNAYDIN...NASILSINIZ BAKALIMM.

BıRıCıK SEÇıLıM SULTAN TOSPA BENDENıZ SıNEM SPEDı ASMERA CıMCıMEMMopuyorumnanaktan

RÜYA GÖRDÜM AKŞAM BEBEK EMZıRıYORDUM SÜT GELMıYORDU YANIMDA BıRı VARMIŞ O ELı ıLE SIKIYOR SÜT ÇIKIYORDU..SONRA BıRı GELıYOR VETERıNER ELıNDEDE BıÇOK BÜYÜK BÜYÜK FARE SıNSAR MI NE BEBEĞıMı YEMESıN DıYE KAÇIRIYORDUM ONU..

Son düzenleme:
günaydın seçilcim

allah razı olsun seninde ve diğer arkadaşlarımında kandili mübarek olsn...

hepinize günaydın güz güzellerimmm yaff haketten lavanta hayırdır işallah yaaaa
hayır diyelim hayır olsun yaa amma garip rüyaymış valla bilmiyorumkismile

bide mübarek akşam gördüm inş.hayırdır..kızlar bide atatürküde gördüm sarılıyorum onu görünce dün akşam bayağı rüya gördüm anlayacağınız hayırdır inşallah..

sizler napıorsunuzzz kuzularımm

Günaydın kızlaar, nasılsınız ben çok yorgunum yaa dinlenmek istiyoruuumm...
Kandiliniz mübarek olsun...
Hayır olsun lavantacım rüyaların...
Ben rüyalarımın çok etkisinde kalırım çünkü genelde çıkarlar

bende ne zaman bir rüya görsem kesin gerçekleşir yaaaa o yüzden rüya görmekten korkuyorum en son rüya gördüğümde ağlayarak uyandım çok kötü bir kabus gördüm sonra bizim eve kankam gelmişti o gün o rüyayı onada anlattım ve evden çıkarken anneme bugün başıma muhakkak bişey gelecek çok kötü hissediyorum kendimi dedim kimse inanmadı o gün kankam hastanelik oldu apandisti patladı ve hakketen rüyada ne görüysem birerbir gerçekleşti herşey o yüzden rüya görmekten gerçekten çok korkuyorum benim başıma bişey gelmeden önce mutalak rüyasını göröüm sonra aynı olay başıma gelir nedense 6 hissim çok kuvvetlidir :sinifsinif: :jeyyar:

aman kızlar ya beni korkutmayınn benii ...bebek emzirmye falan baktım ama ..galiba aklımda melekler korusundaki esinin bebeği girdi çok sevdim çünküü üzmeyi kızı sütü kesilir falan diyorlardı etkisinde kaldım diye düşündüm..ama atatürk neden girdi anlamadımm.eyy paşaların paşasıı dağ gibiydii ..dua okuyayım barim bu akşam onun ruhunaa

cimcimem iyiyim hayatım sen nasılsın..ya aliyi ailem istemiyor aklına başına topla diyorlar bende onlara inat aliye bi kanım ısındıki anlatamam annemde işi yok benden 1 yaş büyük diye bırak onu bırak onu hep söylüyor..dün tartıştık annemle nerdohaoldumsmileeyse istla göndermicektide son anda yırttım..

ali gerçekten çok sempatik bu zamna kadar konuştuğum kişilerle bi mazeret huysuzluk çıkartırdım ama konuşmaları falan çok iyi bide düzgün işi olsa neysede bide kardeş meselasine taktı yaa..

Back