Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

ahh bendenizim ahh..bi görüşseydin belki tüm hyatını değştirmeyi düşünürdün..kısmet bu işler..gerçi kısmetse ne kadar hayır desen yine olur yaa neyse..hakkında hayırlısı..
.

buarada öğle yemeğine gittim eve annem harl harl temizlik yapıyor yine..çok kalabalık olcakmısız gözümü korkutuyor yaaa

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinize iyi pazarlar pazartesi görüşürüz.........

öyle denk geldi kiz, bi baktim yazmissin, bende cvp yazdim demekki arka arkaya olmus kaydirigubbakcemile3

ah canim ah, ben benim kadar bahtsiz birini daha görmedim hic.. :çok üzgünüm:

günaydın canlarımm..dükkan 08.32 ile açılmıştır..e buyrun gariii

dün sabah 9 du kaldırdı annem hadi kalk ben hastayım diye..ee misafirde gelicek doğru gittik hastaneye iğne vurdular sonra eve geldik kahvaltıyı hazırladım kahvaltı ettik kaldırdım annem açıldı biraz tabi o mutfağa geçti bense temizlik yaptık zaten annem günler öncesinden yapmıştıda ben toparladım rütüşleri yaptım diyeyim.sonra banyoya girdim bide ben banyodayken geldiler .allahtan akraba günüde rezil olmadım..güzeldi..gün servi yaptık bulaşık flaan derken nasıl geçti anlamadım..cumartesi akşamı da eski oturduğumuz evin alt katında vardı komşu o aradı..işte biri beni görmek isityorumuş annemde evi flaan varsa görüşğrler yoksa hiç söyleme onlara dedi..bakalım haber çok geliyor şı sıralar.hayırlısı...

ikinci günaydında benden olsun :)
bu arada geçmiş yanlızlar gününüz kutlu olsun kaydirigubbakcemile3
sevgilisi olanların kutlayanları var nasıl olsa :1closedeyes:

günaydınlar kızlarrrr ben cumartesi günü ilk defa ankara trafiğinde araba kullandım çok heyecanlı ve zevkliymiş trafşkte araba kullanmak hatta süpermiş çok hoşuma gitti adrenalin yükledim vücuduma ama yanımdan geçen kamyonlardan tırmadında diil yaniii eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
ay bendenizim seninde hayatımm yalnızlar günün kutlu ve son olsun..seneye bizde kutlarız inşallahh..

seçilcimm ankara trafiği yoğundur helal olsun girebildiysen..bizim burda trafik sürekli akıyor hani çok yoğun değil ama ben hep korkarak girdim

Slm kızlarr nasılsınız işlerimi yeni bitirdim, haftaya yoğun başladık...
Nasılsınız bakalım, lavantam görücüler çoğaldı hadi hayırlısı canım.
Bendenizimde burdaymış, kızlaar yalnız değilsiniz arkadaşlar bugünler için vardır :)) dicemde arkadaş olarak uzaktan uzağada faydamız olmuyorki...
Seçiil Ankara trafiği ıstanbul'un arefe günü olan trafiğinin yanında halt etmiş, ben o gün kullanmıştım araba, gaz-fren gaz-fren bacağım kopmuştu ağrıdan. Sanırım bir daha arefe günü trafiğe çıkmam :))
Ama araba kullanmanın keyfi bambaşka....

Bendenizimde burdaymış, kızlaar yalnız değilsiniz arkadaşlar bugünler için vardır :)) dicemde arkadaş olarak uzaktan uzağada faydamız olmuyorki...

şekerim uzakta olsak varlığınız yetiyo sizinle sohbet rahatlatıyo olumunekankayizsmile

siz enişteyle kutladınız mı bakim dün :asigim: gerçi kutlamayız diyodun

Yok canım zaten haftasonu yine misafir doluydu, kardeşim izine geldi, yinede çok güzel geçti, krdeşim mutlu etti beni.
Ammaa haftasonu bana bir mail atmıştı açamamıştım, bu sabah okudum ve o kadar mutlu oldumki, tanışmamızdan bu yana aramızda geçenleri şiir gibi yazmış süper yaa, şair ruhlu aşkım benim...
Ben bu adamı galiba çok seviyorum
:asigim:

vaay en güzel hediyeyi vermiş zaten tebrik ettim enişteyi vereliniortak
allah mutluluğunuzu bozmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…