lavanta kız hadi hayırlısı olsun kuzum banada çetin cumartesi günü
çıkma teklifi etti opuyorumnanaktanama tabiiki ben çetini çok iyi
tanımadıım için hemde bana uzak olduğu için kabul etmedin ank.ya
gelde konuşalım dedim oda tamam gelicem gelince konuşuruz dedi
bakalım hayırlısı olsun kızlar yaaa bana dua edin yaaaa :Saruboceq: eyvahedigeldismile
ayy gldim kızlar geldim..gelinlik modellerine dalıp kalmışımm kusura bakmayın..evet bu akşam buluşma..artık evet bu diyeiym artık yaa...babat dedinizde beim babetlrim evet var ama yağmur yağarsa mileet güler bana daha kapalı olması lazım ayakkabıların yazlık biçok var ama kışlık şöylee hoş yok..
seçilcim hadi hayırlısı hayatım...cumartesi günüde benim ilkokul arkadaşım şuan askerde benden hoşlandığını açıkladı bende onu çok beğeniyorum ama kabul edemedim..hem askerde hemde istanbuldaa görüşmek çok zor olur..bide insan aşkım diyemez bee ilkokl arkadaşınaa
seçilcim yaa çizme var ama biraz topuklu deve gibi olmak istemiyorum ben 1.65 boyndayım oda 1.70 dedi e ben topuklu giyersem onu geçerim bide zayıf bişeyse hiiç gözüm görmesinnn
sağol bendenizciim işallah bakalım yaaa hakkımzda hayırlısı neyse o
olsun bakalım çetin biraz pilayboy tipli biri maalesef onu dize getirirmiyim
bilemiyorum birde erkeklere zerre kadar güvenmediğim için ne olacak halimiz bilemiyorum valla
valla anlattığı kadarıyla zamanında çok ruslarla muslarla gezip tozmuş bol bol para yemiş gezmiş tozmuş ama şimdi durulmuşmudur bilemiyorum valla ama yaş kemale ermiş yaşı 31 e gelmiş sanırım duruluştur die düşünmekteyim fisfisfis
hayırlısı olsun bakalım kızlarrrr ama ben ona karşı bişeyler hisedersem onu da kendime aşık etmesini bilirim o zaman onun gözü kimsecikleri görmez zaten... :umursamaz:
kızlar günaydın...size malesef iyi haberler veremecim.. o kadar süsledim giyindim .bi geldi benden kısa duruyor zaten ben boya posa önem veren biriyim..bide 1.70 falan diyordu 1.60 resmen ben çok iri durdum yanında..hiç holanmadım ve yüzüne söyledim gitti.bir daha görüşmücez allah kısmet ederse..