• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Günaydınlar kuzularımmmmmm ank.ya sanki şimdidien bahar geldi gibi ne güzel yafff
bugün uyandığımda kuşlar cıvıldıryordu yaz geliyorrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan :lepi: sırnaşık şey

ayyy evet bayılıyorum böyle havalar çok güzel insanın içi açılıyo, hep böyle gitse ne güzel olur.
Bu akşam tiyatroya gidiyorum çemberlitaşa :))
Bu aralar çok boşlukta kaldım misafirlerden, artık kendime vakit ayırıcam akşam odama çekilip kitap okudum, oh bee dünya varmış diyorum :))

Günaydınlar kuzularımmmmmm ank.ya sanki şimdidien bahar geldi gibi ne güzel yafff
bugün uyandığımda kuşlar cıvıldıryordu yaz geliyorrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan :lepi: sırnaşık şey

Günaydın canım,
İstanbulda aynı hava çok güzel ,inşallah haftasonuda boyle olurda gezerım,şimdiden plan yapıyorum bende :)

günaydın kızlar.bugün misafir gelecek aman sevmiyorumda gelenleri. neyse yanlarında fazla oturmam herhalde :sinifsinif:
lavantacım hadi hayırlısı olumunekankayizsmile

bendenizcim misafir deme bana, neyseki bugün kadınlardan biri gidiyo :))
Aşkımda çok çabuk yoruluyosun dedi sinir oldum yaa, çok biliyosa gelip kendi yapsın işleri

ohh yaaaa bende bu haftasonu gezmeyi planlıyorum
gezip tozucam arba kullanıcam ohhh ohhhh
:lepi:

cimcimecim ben alışkın değilim misafire ondan gözümde büyütüyorum. gerçi sevdiğim kişiler gelse eğlenceli olurdu
bu arada seninde dinlenebildiğine sevndim kaydirigubbakcemile5

ayyy hava böyle olsun yaa, içim nasıl açıldı anlatamam bir sevinç mutluluk doldu, uzun zamandır ihtiyacım vardı böyle bir sevince.
Haftasonuda evde durmicam uleyyn artık herşeyi kafama göre yapıcam böyle daha mutluyum.

hoşgeldin sinemciim kızlar yaz geliyor yazzzz içim kıpır kıpır opuyorumnanaktan

benden size bu şarkı gelsin olumunekankayizsmile Şeniz

Ayşe Özyılmazel Temmuz

Ekim kasım aralık
Of içim dışım kapkaranlık
Bir şarkı var radyoda
Mevsimine göre tam bunalımlık

Ocak şubat kar yağar
Üstümüzde kapkalın kazaklar
Vücudu geç kalp üşür
Yazı bekler yalnız kalanlar

O Ooo Nisan aşk istiyor insan
O Ooo Mayıs bu yaz bizim yazımız

Temmuz gelince mutluyuz
Valla bu yazdan umutluyuz
Büyüdük sanki çocuk muyuz
Hadi bize aşk lazım

Temmuz gelince mutluyuz
Valla bu yazdan umutluyuz
Büyüdük sanki çocuk muyuz
Biraz da meşk lazım

aynen bende gelecek ay sıkı bir rejime girmeyi düşünüyorum anti diabetik
hapıma da başlicam hedef 45 kilo ohh ohhhhhhhhh yandan yandannnnn opuyorumnanaktan

ben geldim kızlar ama fazla dramayacağımm ..patrnlar brdaki camideler gelicekler ..off offf..oğlda bütügün burda bıktım valla bi kafamı dinlyemeyecdeğim..

misafir misafir dedinizde geçen pazar temizlik yaptık annemle bu pazar günü var onun için ..pastalar falan yapıcaz cumartesi akşamı..bende pla n yaptım hizmetleri ben yapıcamanneme fazla bişey bırakmıcam çünkü kendimi denemek isityorum güzel hizmet edebiliyorumuyum diye..pazar gününü öyle geçöirmeyi düşünüyorum..pazarteside izin alıp sevgili adayım ile görüşücem..tek gitmicem oda bende tek gelmem o zman dedi ..

günaydın lavantacım. ben iyiyim canım. sen?
dün beyaz'ı izledim ama dayanamadım programın ortasın da uyudummirmirmirmir
biraz önce görücü gelecek diye haber vermeye geldiler. istemedim yasakkelime

Back