aman yaaa 2010 numu kaldı...2011...dicektim...boshayallersmile
belki o da yaptığı o hatayı telafi etmek istemiştir bu şekilde yerimseniben
cimcimem kızz allah bozmasın...enişteyede halla valla..
amin. Rabbim herkese böyle mutluluklar nasip etsin.
Kızlaar buda küçük komandom benim, diğer aşkım :))
[/url][/IMG]
cumartesi akşamı da eski oturduğumuz evin alt katında vardı komşu o aradı..işte biri beni görmek isityorumuş annemde evi flaan varsa görüşğrler yoksa hiç söyleme onlara dedi..bakalım haber çok geliyor şı sıralar.hayırlısı...
biricikim evet yaa iyi yere gidip rahat etmemi isityor..haklıda...herkes gibi ama herkes iyi yere giderse durumu kötü olanlar ne yapıcak =)
bu akşam buluşucaz ve yüzümde birsürü sivilce çıktı pudram bitti paramdaa off offf bu akşam için giysem ne etsem bilmiyorum
kızler gerçekten ben bu sezginle sevgili olmak isityorum inşallah hoşma gidecek bi karaktere sahiptr etkiler beni..biraz önce yemekten gelirken sordum arkadaşa nasıl diye çok tatlı çok iyi biri beni akrabam dedi..eğlencek değil evlenmk için düşünüyor falan dedi..bakalımm
teşekkür derim eylül güzeli..hayırlısı herkes hakkındaa.
iyi cnm iyi sevindim senin adına inşllh aradığın kişi odur
gömlek etek giy bence cnm
canım ya eteğim yok kısa kot var ama altına giyebileceğim ayakkabım yok..ben yeni kot almıştım onu giyicem bide üsütne güzel birleşik ama içine straplez badi gyilmiş üzütndede siyah hırka görünümlü badim var onu düşünüyorum..ayakkabıya ve kıyafete ihtiyacım var benimde ama alamıyorum malesef..haftaya günüm biticek herhafta 20 tl vermekten kurtulucam parasını yerken güzelde ödemesi çok zor..hatta düşündüm bu hafta kapatıcam 40 tl verip ki haftaya elimde net para kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?