Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Saol canım, aslında gönderdiğim video için teşekkür etmediği için bozacaktım ama o kadar güzel dile getirmişki aşkı yapamadım yaa...
Ah biz kadınlar hemen yumuşayıveriyoruz :))

cimcimem kızz allah bozmasın...enişteyede halla valla..

bendenizicm bakalım hayatımızda ne gibi değişiklikler olucak seneye ..2010 a yanlızmı giricez yoksa sevgililerimizle..

lavantacım ben yanlızlıktan kurtulamayacakmışım gibi geliyobilmiyorumkismile
hayırlısı olsun bakalım boshayallersmile

kurtuluruz kurtuluruz canım allah büyüktür.bendenizcim..

dün köyden gelen güncü misafirler aslında cumartesi gelmesi gerekiyordu..düğü varmış köyde o yüzden gelememişler..düğünü bi anlatıyorlar kii insan evde kalmam diyesi geliyor.gerçi güzellikle evliliğin alakası yok tamamen kısmet ben şimdi evet desem düğünüm olur belki ama sevemediğim için aynen sende öyle bendenizci,m ya mankıen uymuyo ya gönül tutmuyor..allahtan işte hayırlısı da ben konuya döneyim kız o kadar iri o kadar cilveliymişki yok işte kolu belim kadar abartmalar..neyse ben çıkıyorum gelince devam ederim...yarım kaldıııı

cimcime ben bu komandoya aşık oldum :asigim: 2011 e kiminle gireceğimi buldum sanırım kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3senin annendemi ev istiyo kız:jeyyar:
hadi hayırlısı cnm kısmetin nerden ne zaman geleceği belli olmaz
2010 bizim senemiz olsa ne güzel lur hepimiz toptan evlensek:Saruboceq:sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

biricikim evet yaa iyi yere gidip rahat etmemi isityor..haklıda...herkes gibi ama herkes iyi yere giderse durumu kötü olanlar ne yapıcak =)

bu akşam buluşucaz ve yüzümde birsürü sivilce çıktı pudram bitti paramdaa off offf bu akşam için giysem ne etsem bilmiyorum

kızler gerçekten ben bu sezginle sevgili olmak isityorum inşallah hoşma gidecek bi karaktere sahiptr etkiler beni..biraz önce yemekten gelirken sordum arkadaşa nasıl diye çok tatlı çok iyi biri beni akrabam dedi..eğlencek değil evlenmk için düşünüyor falan dedi..bakalımm

hayırlısı olsun canım fazla heycan yapma zemuszemusbayanssulusmileopuyorumnanaktaninşllah aradığın insandır:Saruboceq:

teşekkür derim eylül güzeli..hayırlısı herkes hakkındaa.

aminn canım bende görüşmeye giderken heycankanıyorum öyle böyle değil he görün ce heycan falan gidiyo heralde bugüne kadar araddığımı bulamadığım için bulunca ne olur orasını da bilmem düşüp bayılırım heralde:kedi:

iyi cnm iyi sevindim senin adına inşllh aradığın kişi odur
gömlek etek giy bence cnm

canım ya eteğim yok kısa kot var ama altına giyebileceğim ayakkabım yok..ben yeni kot almıştım onu giyicem bide üsütne güzel birleşik ama içine straplez badi gyilmiş üzütndede siyah hırka görünümlü badim var onu düşünüyorum..ayakkabıya ve kıyafete ihtiyacım var benimde ama alamıyorum malesef..haftaya günüm biticek herhafta 20 tl vermekten kurtulucam parasını yerken güzelde ödemesi çok zor..hatta düşündüm bu hafta kapatıcam 40 tl verip ki haftaya elimde net para kalsın

kız nekadar olursa olsun kıyafet gene de insan o gün yeni değişik bişeyler giymek istiyo bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…