Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

yaa sözüme geldinizmi kızlar valla ben şunu anladımkiii ayrı eve çıkmak en mantıklısı valla karışanın görüşenin yok istediğin şeyin yerini değiştirebiliyorsun başında sana bağıran çağıran bi anne o eteği giyme bacaklarını kırarım diyen abim olmayacak bi çıkiim eve valla evde parti vericem sırnaşık şey

bu dediklerinin hiçbiri bende yok zaten
ayrı eve çıkmıcam araba almayı tercih ediyom aklinialirimsmile

bende ilk önce ayrı eve çıkmayı sonrada araba almayı istiyorum yaa bakalım hayırlısıyla isteklerim olacak işallah valla ben özellikle annemin yaptığı saçma sapan sebze yemeklerinden bıktım usandım ya yapma şunları birazda et yiyelim diorum ama nerdeee bi tutturmuş sebze sebze diye off anammmm offffffff cokacimcoook

kızlar ben havadislerle geldim..sizinle konuşurken biri geldi elinde gül meğersem çiçekciymiş hiç not falan yok sadedece seni seviyorum yazıyordu kim gönderdi dedim bilmi
yorum telefonla sipariş ettiler dedi..alamam dedim ısrar etti al sonra istersen çöpe at dedi ..e aldım bende tek paket içinde iki kırmızı gül..sonra tlf ma geçenlerde gelen numaraan msj hani yazmıştım senden çok hoşlanıyorum diye..o numaradan işte bu güllerden daha güzel olduğunu bilmen için gönderdim diye..kim kim ben meraktan öldüm sonra herkesi aklıma tek tek getirdim vee olsa olsa bu köftecinin oğluyaa ..off off daha kücücük çocuk belki askere bile gitmemiştir..nedir benim bu yaşı küçüklerden gördüğüm ilgi ben azcık büyük isityorum çok sevinmiştim tüm mutluluğum suya düştü =(

düğünlerden nefret eden ben 1 ayda 4 adet akraba düğününe gittim ama sonuç 0 kısmet yine yalnızlık yine umutsuzluk ya ben çirkin miyimki niye benle evlenmek isteyen yok. yanlış anlaşılmasın sadece duygularımı burda yazabiliyorum kimseye belli etmiyorum bile evlenmek için kendimi paraladığımı bütün arkadaşlarım evlendi ben hala baba evinin küçük çocuğu olarak görülmekten bıktımmm 25 yaşındayım ya insaff...

lavanta canım sabah sabah güldüm yahuu Köftecinin oğlu hee romantikmiş çocukkk ama küçük yaramaz canım yaaa

Günaydın kızlar

günaydınn canlarım...akşam eve gidip yemek yedim ve yattım sonra 1 saat falan uyumusum tlfdan uykum kaçtı aradı kuzenim..kalktım banyo yaptım snr tekrar yattım ve sabahh oldu havada bi yağışlı bi yağışlı ki..

:))) Lavantam sabah sabah güldürdün beni
Ne çok hayranın var be yaa, canım ne güzel bir erkekten iş yerime hiç çiçek gelmedi bu güne kadar (
Değerini bil bu anların küçük müçük çiçek göndermeyi akıl etmişya...

Günaydın kızlar nasılsınız
Lavantam benide herkes gibi güldürdün :))
Gerçekten ne kadar çok hayranın var

cimcimem nasıl kıymetini bileyim..belkide benden küçük..kardeş kardeşmi dolaşalım..=) offf off akşam annem ile babama anlatıyorum gülüorlar bana...ama gerçekten çok güzel bi jestti..gerçi bu işyerime gelen 4.gül 1 tanesini kabul etmedim kafasında parçalıcaktım abi dediğim insandan gelince...

Günaydın kızlar.
Ben aşktan vazcaydım araba sevdam depreşti benim.
düt dütttttttttttt istanbul sokaklarında gezmek istiyorum:ecrin_bebek:

Canım benim benden 2 sene öndesin bak,şükret :)

Herşey kader kısmet cidden.Düğüne gitmekle,gezmeklede olmuyor.Zamanında çok gittik her hafta sonunu dışarda geçirdikte ne oldu ?Hiç bişi olmadı. :)

Ben artık dışarıda çıkmıyorum hafta sonları genelde evleyim :)Çoğu arkadaşımda nişanlı,sözlü onlarında telaşı var.Bekar arkadaş bulmalıyım yada banada bi eş adayı lazım :))))))))

Kader hayatım herşey,sabet...

Bi söz vardır ya;

"Gülün dikenine katlanması,onu güzel kokulu yaptı"
diye...Anlamak lazım akannehir

tospa hanım biraz minibüs gibi al bak kaçkişiyiz sığmayız valla

hadi şöförrrrr koltuğunda sensin.
bendeniz
sinem
cimcime
hilal
seçil
spedii
ben
başka kim kaldı kız az geldi ya gözüme.

nur-ilk hoşgeldin..çok güzel sözmüş ilk kez senden duydum..allah karşımıza hayırlılarını çıkartsın..

Günaydın güzeller tosbam benmde araba sevdam iicene kızıştı bu haftasonu araba kullanmaya gidicem trafik hocamla gelecek haftayda direksşyon sınavım var gamyoncuiremsu

Günaydın secl hoşgeldin
Evet lavanta minübs alsın
tospaacım bu soğuk havada netcen dondurmayı kızzz üşütürsün boğazlarınıııı :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…