yaa sözüme geldinizmi kızlar valla ben şunu anladımkiii ayrı eve çıkmak en mantıklısı valla karışanın görüşenin yok istediğin şeyin yerini değiştirebiliyorsun başında sana bağıran çağıran bi anne o eteği giyme bacaklarını kırarım diyen abim olmayacak bi çıkiim eve valla evde parti vericem sırnaşık şey
lavanta canım sabah sabah güldüm yahuuKöftecinin oğlu hee romantikmiş çocukkk ama küçük yaramaz canım yaaa
Günaydın kızlar
kızlar ben havadislerle geldim..sizinle konuşurken biri geldi elinde gül meğersem çiçekciymiş hiç not falan yok sadedece seni seviyorum yazıyordu kim gönderdi dedim bilmi
yorum telefonla sipariş ettiler dedi..alamam dedim ısrar etti al sonra istersen çöpe at dedi ..e aldım bende tek paket içinde iki kırmızı gül..sonra tlf ma geçenlerde gelen numaraan msj hani yazmıştım senden çok hoşlanıyorum diye..o numaradan işte bu güllerden daha güzel olduğunu bilmen için gönderdim diye..kim kim ben meraktan öldüm sonra herkesi aklıma tek tek getirdim vee olsa olsa bu köftecinin oğluyaa ..off off daha kücücük çocuk belki askere bile gitmemiştir..nedir benim bu yaşı küçüklerden gördüğüm ilgi ben azcık büyük isityorum çok sevinmiştim tüm mutluluğum suya düştü =(
düğünlerden nefret eden ben 1 ayda 4 adet akraba düğününe gittim ama sonuç 0 kısmet yine yalnızlık yine umutsuzluk ya ben çirkin miyimki niye benle evlenmek isteyen yok. yanlış anlaşılmasın sadece duygularımı burda yazabiliyorum kimseye belli etmiyorum bile evlenmek için kendimi paraladığımı bütün arkadaşlarım evlendi ben hala baba evinin küçük çocuğu olarak görülmekten bıktımmm 25 yaşındayım ya insaff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?