kızlar günaydın nbr nasılsınız ? off sabaha kadar uyuyamadım amma çok rüya gördüm ya sanki hayal aleminde yaşıyorum bilmiyorumkismile
keşke bende istanbula'a gelip sizlerle görüşebilsem ne güzel olurdu. keşke fırsatım olsa boshayallersmile
ahh keşke lavantacıımmmm ama bu haftasonu direksiyon dersim gelecek haftasonuda direksiyon sınavım var gelmem imkansız yaniii zaten gelsemde kalacak yerim yok şu anlık en yakın arkadşım daha yeni eve taşındı ev eşyalırını bile yerleştirmedi çalıştıı için bi yerleşsin en kısa zamanda ona hayırlı olsuna ist.a gidicem zaten o zaman hep beraber görüşürz artık ben size haber virim ne zaman gelceğimi olumunekankayizsmile
kötükedihüsoayy sağol tospacıım bende herkesi beklerim ank.ya kapım herkese açık helde hazirandan sonra tamamen açık kendi evime çıkıcam ya süperrrrrrrrr
spedyycimm haberim yoktu pardon vcanm hemen geliorum yardımına
Keşke diyebiliyorum malesef, elimde olsa seni kendim gelip alırım valla, babanada bırak kızı kaçırıyorum derim :))
tamamdır
temmuz sınavından sonra yeğenleri alıp
ankaraya gelcem sanada uğrarım.
çocuklar anıtkabiri ziyaret etmek istiyor
götürmek vazifem.
Atalarını bilsinler.
gel gel gellll canım yaaaaa bende haziranda ev tutucam işallah ilk misafirim sen olusun yer içer gezer toazrız seninle :lepi::lepi: :içelim: kötükedihüso :jeyyar:
asmera napıyım canım bildiğin gibi aynıyım sen nasılsın
bende cimcimeye kaçacam diye tuttururum sonumuz ne olur bilmem ama :roflol:
bazen seninle aramızdaki ilişki korkutuyor beni :)) sempatiksalakcinni
kaçırırım kuzum bide burdan sana yahuşuhlu bi damat buluruz, gül gibi geçinip gideriz, burada birbirimize yeteriz zati :dance:
Kızlarda geldikçe bizde kalır deelmi bendenizim :))
Ne güzel hayaller yaa boshayallersmile
Ankaranın gecelerine akarız :kedi:[/QU
akarız valla canım ne demek yeterki sen iste :içelim: :içelim: :içelim:
Sözlüm seni sevdi yaa :))
Msnde konuştukya o buradayken hem resminide gördü, alçak köfteler zaten ikiniz bir olmuştunuz o gün sende oda sattınız beni alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?