Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sinemciim geçmiş olsun kuzum yaa benmde sinüslerim
akıyo deli olucam burnum çeşme gibi yaaaaaa senağlama

bende geldimm.

kızlar sormayın pc başına patronun oğlu yüzünden oturamıyorum sıkldım ondan ikimizde kös kös oturuyoruz..kitap okuyodum uykusuzum gözlerimağrıyınca bıraktım..niye okumuyoun kitap okusana niye okumuyosun allah allah yaa oku işte ...bağırdım şimdi küsüs konuşmuyoruz anası kılıklı hemende küsüyo..allahım bana sabır ver diye duadan başka edebiliceğim bişey yok malesef..

siz ne güzel kaynatmıssınız ...bendenzicim kaçırıyorlarmı seni kuzum..

sinemcim ve seçilcim geçmiş olsun aman dikat havalar adamı sersem ediyor bende bugün ısınamadım hiç..eve gidip banyo yapıp uyumak istiyorum ama nerde sobayı yak yemek ye bide bulaşıklar varr offf offf..

cimcimecim evlendiğin zaman kötü gelin ol kuzum ( gerçi senden kötünün k si bile olamaz ya )misafir gelip gitmesin ...sen iştesin bide annen akşamları hizmetleri muhtemelen sana bırakıyordur..bizimki misafir gelince bana hizmet etirmesini çok severde ordan yola çıkarak söylüyorum

evet corel o zaman biran önce evlenmeliyim, nişan yerine düğün yapsam daha iyi olcek sanırım :))
Aynen lavanta iş yaptırmayı çok severler bana, mesela tabakları makineye atarlar tencerenin dibinde azıcık yemek vardır onu küçük bir tencereye boşaltmayı akıl edemezler, ocak aynen yemekli bırakılmıştır ama sadece tabaklar makineye atıldı diye işi onlar yapmıştır düşün yani.
Kızıncada suçlu ben olurum. Bazende yemek için beni beklerler sofra hazırlıcam ya, evlendiğim zaman hiç değilse kendi evim olur çalışsam bile her akşam gelen olmaz, gelseler bile ben geri çevirebilirim.

Kızlar size bişey söylüyeyim mi? Benim annem hayatta bana bunları yaptırmıyor. Ben zorla yapıyorum işten eve gidince yemeğim hazırdır

Oooo ne güzel Sinemcim, işten gidince yemekler hazır olur doğru ama ben hazırlarım herkes yer ve çekilir ben toplarım yıkarım, sonra çay yaparım doldur boşalt yine yık, sonra meyve faslı vardır artık ben kafayı yerim.

ben eve giderim
bi sofra hazırlanmasına yardım ederim
yer kalkarım
kahvem bile ayağıma gelir
ütü hariç hiç bi iş yapmam
ablam yapar
arada annem
ben böle büyütüldüm
evin hanımağası :)

Canım ya inan ne yazacağımı şaşırdım
Ben senin yazdığın işleri zorla yaparım
Neyse az kaldı evlenince kendi evin olacak ya daha rahat edersin yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…