Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Lavanta ;hoş bulduk canım,direk olaya girdim bi merhaba bile demeden affedin :)

Evet canım o söz çok güzeldir.Söyleyenide güzel çünki.Mevlana sözüdür :)

nur-ilk bak biz sana arkadaş oluruzzz..boşver kocayı napcan bizimkinlerde (sülalem) azcık kocalarına kızsnlar..koca iyi bişey olsaydı adı koca değil gonca olur derler..bende ara ara takıyorum ama boşverr

Canım benim zaten çok takmıyorum.Herşeyin bir zamanı var inanıyorum.Düşünsene Mevla'nın izni olmadan yaprak bile kımıldamayan bir dünyada demek ki evlenmemiz içinde bize biçilen tayin edilen bi zaman var...

Sülale dedin de onlar ancak ne zaman evleneceksiniz desin dursunlar ? Ahh ahh boğmak istiyorum bu soruyu bana soranları :)))))))))

Hoşgeldin Elif
Hoşgeldin nur ilk

Bi benmi varım aranızda evlilik yolcusu olann kaydirigubbakcemile3

Hilalcim şuan ilk sırada sen varsın şuan, önceden Aslıydı sen onun önüce geçtin.
Bakalım 2. kim olcek çok merak ediyorum şahsen.
Acaba seneye bu zaman nerde ve ne yapıyor olucaz.

Teşekkür ederim kızlar :)

Ayh evet ya böle zaman geçmiyo sanki artık evlenmek istiyorum kaydirigubbakcemile3

hilalim nasıl gidiyor peki hazırlıklar..neler yapıyorsun ??

nur ilk bende boğmak isitoyrum ama bunların başaımı annem çekiyor evlenceksin diyor..bende ise umut yok

cimcimecim seneye bugünn ben burda yine size ağlanıcammm heraldee

valla herkesde evlenmek istiyor yafff da eş adayı da aday adayıda yok ortalarda :olmaz:

yok canım ağlanmazsın merak etme.
Kimsenin ne olacağı belli değilki, bende geçen sene bu zamanlar sözlü rolü oynuyodum şimdi ise gerçekten sözlüyüm :))

Herşeyin hayırlısı ya allah iyi insanla karsılastırsın ,,ben cok ıstemıyorum evlenmekte,etrafımdakılerın evlenmıyor musun lafından bıktım ...

Lavantacım gelinlik arayışına başladık işte düğün salonumuz tutuldu nikah işlemlerini başlatıcaz şu şubat bi çıksın da (: çeyiz eksikliklerimi tamamlıyorum oturcağımız ev tadilatta bir yandan da eşya bakıyorum (: Okuyorum çalışıyorum ve evlilik hzırlıklarıyla uğraşıyorum bunalıyorum deliriyorum

hoşgeldin bendenizz
karamsar olmayın kızlar kısmetiniz çıkıcak mutlakaaa

bana kimse ne zaman evleniyosun demedi kaydirigubbakcemile3 20 yaşındayım 30 ocak 2010 da nişanlımla birlikteliğimizin 5.yılına girdikaklinialirimsmile anlayacağınız üzere geç deil aaa ne kadar erken dedirttimm ohhh iyikide dedirttimm evlencem oohhhh kaydirigubbakcemile3

Kızlaar eski iş yerimden bir arkadaş var 5 yıldır sürekli görüşürüz yani genelde o arar.
Şimdi msnde yazmış bana eniştenin numarasını ver diye, bende ne yapıcan dedim, diyoki 14 şubatta o yanında olamayacak ondan seni yemeğe çıkarmak için vekalet isticem :))
Bende öyle günleri sevmediğimi, kutlamayacağımı söyledim, günler bana özel olmalı dedim, doğum günü, evlilik yıldönümü vs.
O zaman 22 şubatta seni yemeğe çıkarıcam diyo :))
Kırmakta istemiyorum ne desemki.

Back
X