tospamm tamam hayatımm kısmetleri bırakayımdaa bend flörtlük isityorum ama uzun ve ciddi flörtlük..
buarada annem taktı subaya iyiki sölemişler akşam diyorki seni kuaföre göndereceğim saçını başını yaptırıcam güzel olmalıymısım bunuda kaçırırsam yazıklar olsunmuş bana..kıyafetler alıcakmış yeterki be kabul edeyimmiş çirkin olsada değerledir diyoo..dedim bende senin paralarını çatır çatır yerim sonrada çocuğu red ederimm haaa hhaa diyorumm hele bi helebi öle bişey yap diyor..akşam az dalga geçmedelier benimlee
Günaydın kızlar nasılsınız
Bendenizz canım nasıl oldun
bendeniz-sinem günaydıınn nasılsınızzzz
tospacıkkkk günaydınnnnnn
cimcimem ya bende isterim tanışmk bende severimm ünüformalı ama bakalım teyzem söylemiş ..tanıştırmaya getirimi getirmez mi bilinmez..
galiba deniz subayı imiş babam deniz subayı çok iyi eğer öyleyse diyo bende fırtna çıkar yurt dışına giderse orda bulursa başka birini sonra anneme diyorum annem yurtdışına giderse ordan sana hediye getirir dedi bende erkeklere güvenmiyorum ya evet bi bebek getirise görüşürüz dedim..
cimcimem bide tayin meselesi varmı subaylarda şahsen ben tayinli çok zor olduğunu düşünüyorum insanın düzeni eşyaları çok zor yaa..biz çok taşındık ve düzgün eşyalarımız olmadı hiç..neyseki şimdi ki son durakk olur..
Çok olgunlaştım çok sakinleştim ben :)
yoksa burdakilerin %90 ile papaz olurdum :ecrin_bebek:
aferin bana
sinem iyi misin kuzum hastalık felan yok di mi?
lavanta daha çok küüçüksün bırak kısmeti hayatını yaşa
flört et.
Tembeltospammm hala gribim geçmedi bide üstelik sesim kısıldı mafoldumben
sen konuşursun canım, belki eskinin şartlarıyla şimdiki farklıdır.
Asmeraaa lavatayıda veriyos herhal :))))
asmeracım işte ne olsun ..birileri tanıştıralım diyo bizde bekliyoruz..bakalım hayırlısı tabi
sen napıorsun
buarada ben ist kısmetse gelicem yaa beyaz showa gitmek istiyorumm
benim istda gideceğim yere çok yakın eğer misafir olarak gitmeeydim gelin bizde kjalın beyaza gidelim derdim..ama bende misafirim ve arkadaş bulabilirsem gitmeyi çok istiyorumm..
sinemcimm geçmiş olsun hayatım
tospaa senden korkuyorummmmeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?