Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

referans konusu bence olayların gelişine göre farklılık gösterir..çünkü insanların niyetlerini bilemeyiz .kimse için aracı olmamak gerekli olduğunu düşünüyorum eğer olucaksamda belkirtirim ikitarafada kötü olmamak için. ki banada arada birisi ile tanışmak isteyenlerle eğer aradakini iyi tanıyorsam veya anlatılanlar çekerse tanışıyorum zaten aracı diyo eğer anlaşamassanız ben arada kalmam tanıştırayım siz karar verin deniliyor..[/QUOTE]

benim anlatmaya çalıştığım aracıda böyle, zaten arkadaşında diğer arkadaşıyla tanıştırıyo ve anlaşıyosanız buda aracı işte, şahsen güvendiğim biri için aracı olurum ama baştan söylerim kararı siz vereceksiniz diye onların araları bozulursa daha sonra ben neden suçlu olayımki, sonuçta karar verecek kişilerde aklı başında insanlar.

tanış kız şu subayla bende merak ettim. Zati üniformalılara zaafım var :))

cimcimem ya bende isterim tanışmk bende severimm ünüformalı ama bakalım teyzem söylemiş ..tanıştırmaya getirimi getirmez mi bilinmez..

galiba deniz subayı imiş babam deniz subayı çok iyi eğer öyleyse diyo bende fırtna çıkar yurt dışına giderse orda bulursa başka birini sonra anneme diyorum annem yurtdışına giderse ordan sana hediye getirir dedi bende erkeklere güvenmiyorum ya evet bi bebek getirise görüşürüz dedim..

cimcimem bide tayin meselesi varmı subaylarda şahsen ben tayinli çok zor olduğunu düşünüyorum insanın düzeni eşyaları çok zor yaa..biz çok taşındık ve düzgün eşyalarımız olmadı hiç..neyseki şimdi ki son durakk olur..

tayin değilde denizciler bi çıkıyo 6 ay falan denizde kalıyolar,bi tanıdık vardı bizim, her gelişinde karısını hamile bırakırdı 4 çocuğu var şuan :))
Sonra bıraktı denizciliği adam...

amann yaa ne o öyle 6 ay gelmemek ..denizci istemem ben o zaman kocasız naparım ben:kedi:

hani 1 ay gitse falan neysede 6 ayy yarı ömüe annemde demişşti rahat edersin işte tek diye ama 6 ay dememişşti neyse gelirlerse anlaşılır herşey

bendenizcim işin yoksa dışarı çıkmanı öneririm yürü azcık mümkünse ağaçların bol olduğu yerde..

asmeracım işte ne olsun ..birileri tanıştıralım diyo bizde bekliyoruz..bakalım hayırlısı tabi
sen napıorsun

buarada ben ist kısmetse gelicem yaa beyaz showa gitmek istiyorumm

Tembeltospammm hala gribim geçmedi bide üstelik sesim kısıldı mafoldumben

28 yaşına kadar aklıma evlenme fikri gelmedi

lavanta 21 iken aklım fikrim gezmekte idi benim
senin derdin koca
yahu bırak kasma kaç kere sölicem
ayrıca büyüklerin birilerini bulmasını hiç sevmem.
bana çok ters geliyor.
özellikle bi erkeğin istemesi :)

asmeracım işte ne olsun ..birileri tanıştıralım diyo bizde bekliyoruz..bakalım hayırlısı tabi
sen napıorsun

buarada ben ist kısmetse gelicem yaa beyaz showa gitmek istiyorumm

ooo kısmetinde varsa olur cnm inş hayırlısı olsun bakalım ..

istanbula kaç günlüğüne geliceksin belki toplaşırız hee sende gelmişken :)) valla beyaza gitmeyi bende isterimde o saatte çok zor kuşum :)

benim istda gideceğim yere çok yakın eğer misafir olarak gitmeeydim gelin bizde kjalın beyaza gidelim derdim..ama bende misafirim ve arkadaş bulabilirsem gitmeyi çok istiyorumm..

sinemcimm geçmiş olsun hayatım

tospaa senden korkuyorummmmeyvahedigeldismile

Sinemmmm geçmiş olsun kuzummm...
Canlarım benim nasılsınız?....
Ben çok iyiyim...
Yeniden umut dolu kalbim...
Her acıdan bir pay çıkıyor işte...
Ne yaşadıysam...
Yaşayacağım varmış işte...
Vardır bir hayrı...
Artık üzmüyorum kendimi...
Çağlara da mesaj attım geçen cevap verdi sağ olsun...
Kırgınlık küslük yok ya içim rahat...
Güzel şeyler yaşadık sonuçta...
Yeniden hayata döndüm...
Sayenizde desem...
Yalan olmaz..
O gün ki yorumlarınız bana çok destek oldu...
Varolun kuşlarım...
Bugün evdeyim...
Ofisi başka yere taşıyoruz...
Bir güncük izin verdi patron...
Birazdan dışarı çıkacağım...
Çıkamdan önce bir selam edeyim size dedim...

demek ki ben eski halime geri dönüyorum :)
sana kızmamın sebebi şu çok fazla kafaya takıyorsun.
daha o kadar gençsin ki kurtul takıntılarından yaşa gençliğini
güzelcenede bi kızsın.
şu bu olsun deme, bi gün beni hak edecek biri olsun de
kaç isim duydum senden unuttum kuzum.
evlilik istemiyorum diyosun ama her flörte evliliğe gider mi diye bakıyosun.
evlilik diye başladığın zaman iki tarafta kasılıyor.
tanımak için başla içine sinerse zamanla o yola doğru gider.
sen çok mu biliyon 30 yaşında bekarsın dicen
çok bildiğim için bekarım evlenmek istesem şu an nerdeyse boyum kadar çocuğum
olurdu. evlilik öylesine yapılacak bişi değil iyi düşünülmesi gereken bişi
hoş bu kadar çok bilmeme rağmen yazın büyük bi hata yaptım ama şimdi normale
döndüm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevdiğim için böyle yazıyom kırılıyosan yazmam

beyaza öyle kafana göre gidemiyorsun bildiğim kadarı ile
kanal d'de çalışan bi arkadaş var sorim ona.

dichammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kuzum benim bende cuma evde olcam sanırım
eski işyerime gidicem
bi ek iş çıktı onu yapıcam dinlenemicem gene.
ama c.tesi bi kadıköy yapalım iş çıkışı derim sen ne dersin?

tospacımm ben sana kızarmıyım hiç..senin görüp geçirdiklerinkinle benim görüp geçirdiklerim birmi sen daha çok tecrübelisin bende kızıyorum kendime ama napıyım aşk istiyorum işte..neyse tamam sustum..buarada bende seviyorumm hemde çookkk..iyiki varsınızzz..

buarada kuzenimin ve benim ortak arkadaşımıza gittik akşam..evlendi hamileymiş işte anlattk konuştuk yeni gelin ya hadi evini gezdir dedik..bide baktık kuzenimin eşyalarının aynılarını almış..valla ben bile çok bozuldumm kuzenimin evinin aynısı pes dedikk...

günaydın kızlar sinemciim geçmiş olsun disha ve tembeltospa kızlar vak kendinize
yavaş yavaş geliyorsunuz aşk acısı neki allah başka acılar vermesin kız lavanta
senin daha yaşın kaç başın kaç dicem belki küseceksin ama bırak kuzum yaffff
kısmet bu işler hayırlısı kısmette varsa olur yoksa da sen ne yaparsan yap olmaz
takma kafana gez toz keyfine bak evleneceğin zamana kadar da kendin için yeni
hedefler belirle ne bileyim işte üniversiteye gireceğim yok ehliyet alcağım dile
öğreneceğim gibi şeyler çünkü insan evlendikten sonra istesede bunları yapması
zor olur be kuzum düşün bak evlilik insanın geleceği için ayak bağı bence sende ii
düşün önce sonra evlenmeyi iste bence ayrıca daha önümüzde çok zaman var
bende daha 23 yaşındayım evlenmeyi her genç kız gibi bende istiyorum ama en azından
26,27 gibi evlenmek daha doğru diye düşünüyorum insan ne kadar olgun yaşta evlenirse
evliliği bence o kadar sağlam olur... bu arada asmeracım cimcimeciim günaydınlar kızlar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…