• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bende hastayım ölüyorummmmmmmmm
boğazım feci acıyor sanki konuştukça boğazıma bi bıçak saplanıyor
bu haftasonuda direkisyon sınavı var işallah o zamana kadar iileşirim senağlama

geçmiş olsun seçilcimm..naptınn üşüttün mü??bakayımm

umudum sen nasılsın kuzumm

günaydın kızlar
lavanta umarım yüksek puan alır geçersin :)
seçil çok geçmiş olsun. doktora gitseydin keşke :teselli:

uzuun bır aradan sonra tekrar merhaba kızlarrr........bıras cnm sıkkın bugun kk ya gıreyım deıdm

nslsnz bakalım gorusmeyelı?

lavanta kızzzz napıon zillii :P

uzuun bır aradan sonra tekrar merhaba kızlarrr........bıras cnm sıkkın bugun kk ya gıreyım deıdm

nslsnz bakalım gorusmeyelı?

lavanta kızzzz napıon zillii :P

mermaiddddddddddddddddddddddddddddolumunekankayizsmilekız nerelerdesin sen bi gittin o gidiş ne gördük ne haber aldıkk...sorup duruyorum kimse bilmiyorr ben iyiyim bildiğin gibi devam sen napıyosun evlendin mi yoksa:kedi:

herkes nerdeeeeeeeeee

cimcime uğramamış hiç bendeniz corel ve seçil hadi slm çakmış

sinem nerde umudum nerde spedii heyecanlı zaten kendi sevincini paylaşıyor hadi ona kıyak geçiyorumm burada resimlrini silmeden bakın gözleriniz şenlensin fıstık gibim olmuşş

slm kızlar benim aşk çok sürmedi malesef :çok üzgünüm: sizde ne var ne yok evde net kapatıldı o yüzden fazla giremiyorum

lavantacımm ne evlenmesı okdrda hızlı deıl cnm dur.:) benm sözum olck yakında aıleler geldı gorustuler.....cımcıme bılıo aslnda gorusuoyrum onla.....bugun cnm sıkkındı bı gırıp bakayım sıze dedım....kızlaarr tavısyem erkenden evlenın sonradn cok zor oluo acabaalr bıtmıo hıc :S

valla mermaid bulsam bi tane çabuk evlencem ama mesele bulmak..en azından sizin içinde bi adım atılmış ailler tanışmışş söz resimlerini beklerizz

ölemı resmını gormk ısterım cok gusel gorunuo......

lavantacıkkkk sen bulamadnmı kıs ahala
bole yakınmktn bulamıcan haaa
bırak kendı halıne cnmccmm

slm kıslar benıde kabul görun aranısa ben 27 yaşındayım ve bu gıdışlade evlenemıycem heral kolay kolay aşık olup da seven biri de deilim yaşda geçio tuh anam tuh sevgilimden de ayrılallı oluo baya daha seçıcı mı oldum ne ama uyuzu hala unutamadım neyse o ayrı konu adam gibi adam ne zaman karşıma cıkacak bilmem ki aslında hiç de sevmem koca meraklısı bu halleri ama insan sevgisine ihtiyaç duyuyor işte yada sevgisini paylaşacağı birini arıo işte neyse hepimize hayırlı kocalarrrrr

Back
X