Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy lavantam çok sağol bitanem... Yorumlarınız bana güç verdi inan... Zaten patronda bu hafta hergün başıma dikilip nasılsın diye sordu... İyi olacağım dedim Kabul etmedi... İyiyim diyeceksin dedi... Bende artık sorana iyiyim diyorum ama gerçekten Salı gününden beri kendimi daha iyi hissediyorum...zemuszemuszemuszemus Bana kızacaksınız belki ama kendimden çok onun iyi olmasını istiyorum...
hoşgeldiniz spedii ve seçill hanfendilerrrr
oyy lavantam çok sağol bitanem... Yorumlarınız bana güç verdi inan... Zaten patronda bu hafta hergün başıma dikilip nasılsın diye sordu... İyi olacağım dedim Kabul etmedi... İyiyim diyeceksin dedi... Bende artık sorana iyiyim diyorum ama gerçekten Salı gününden beri kendimi daha iyi hissediyorum...zemuszemuszemuszemus Bana kızacaksınız belki ama kendimden çok onun iyi olmasını istiyorum...
cimcimem yaa niye öyle diyorsunn =) dertse dert napalımm güzel yanıda o zaten azcık adrenelin böyle boş boşta çekilmiyor be kuzum..tlf azcık çalsa msjlar gelse birini düşünsem fenamı??*bu arada benim tlf kapandı knt yüklemediğim için =) eee arayan olmayıncaa
dichacımmm yaa biz sana kızmıyoruz tabikide bişeyleri hemen atlatamassın ..zamanla olucak hepsiii karşına kimler gelicek kimler gidicek ve sen mutlu sona ulaşıcaksın ben inanıyorum cnm herzman hayırlısı diye dua et canım :1hug::1hug:
oyy kıyamam ağlama sen... gül... sevdiceğin bir ömür mutlu etsin seni...
Günaydın kızlar, güne inanılmaz bir sıkıntıyla başladım hayır olsun...
Cuma cuma ağlattın beni dichacım, canım benim ulen bunlar ne duygulu yazılar, seni yılın şairi ilan edicem :))
Sana kızmıyorum şahsen çünkü Çağları bizden iyi tanıyorsun, hayat şartları onu ayrılmaya zorladıysa ne diyebilirizki oda senin gibi üzülüyordur...
Anamm dicham gelmiş, ben seni niye bu kadar seviyorum bee :))
Tabi isim saymayayım ama bir çoğunuzu çook seviyorum, kk'ya gelme sebebim sizsiniz uleyynn:))
...