• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydın canlarım bugünki açılış benden olsunnnhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

hepinize hayırlı cumalar diliyorum allah dualarınzı kabul etsinnn

günaydın lavanta

şuanda candan erçetin dinliyorum çok severim şarkılarını

ve dinlediğim şarkının sözleriyle merhaba diyeyim size

Candan Erçetin - Kırık Kalpler Durağında -

Sözleşmeden buluşuverir kırık kalpler
Anlatılmaz ama ordadır bütün dertler
Gönül kırgınlıkları hayat haksızlıkları
Kader yalnızlıkları çeken bütün kalpler
Gönül durgunlukları hayat yorgunlukları
Şehir yalnızlıkları çeken bütün kalpler
Kimini yakıp geçen aşklar incitmiş
Kimini yanlış kararlar yıkıp geçmiş
Kimine yakın dostu ihanet etmiş
Kimi hayatın sillesini yemiş
Kırık kalpler durağında inecek var
Eteğindeki taşları dökecek var
Doldurun kadehleri içelim beraber
Yılların yorgunluğu geçene kadar
Kırık kalpler durağında inecek var
Yüreğindeki dertleri dökecek var
Doldurun kadehleri içelim beraber
Yılların yorgunluğu geçene kadar
Kendini eğlenmeye verir kırık kalpler
Sanki unutulurmuş gibi büyük dertler

oyy lavantam çok sağol bitanem... Yorumlarınız bana güç verdi inan... Zaten patronda bu hafta hergün başıma dikilip nasılsın diye sordu... İyi olacağım dedim Kabul etmedi... İyiyim diyeceksin dedi... Bende artık sorana iyiyim diyorum ama gerçekten Salı gününden beri kendimi daha iyi hissediyorum...zemuszemuszemuszemus Bana kızacaksınız belki ama kendimden çok onun iyi olmasını istiyorum...

Günaydın kızlar, güne inanılmaz bir sıkıntıyla başladım hayır olsun...

Cuma cuma ağlattın beni dichacım, canım benim ulen bunlar ne duygulu yazılar, seni yılın şairi ilan edicem :))
Sana kızmıyorum şahsen çünkü Çağları bizden iyi tanıyorsun, hayat şartları onu ayrılmaya zorladıysa ne diyebilirizki oda senin gibi üzülüyordur...

kızlarr bende size murat dalkılç sensiz olmaz şarkısını öneririm robotum birazdan dinliyim bakalım nasıl

cimcimem hayırdır inşallah..

hilal hoşgeldinnnn ben iyiyim sen ??

Oyyy ülen sevgilim olsun diyosunuz ama bunun derdi daha bi çok, hayatına yeni bir dert ekleniyor aslında, mutluluğun yanında dertte artıyor...

cimcimem yaa niye öyle diyorsunn =) dertse dert napalımm güzel yanıda o zaten azcık adrenelin böyle boş boşta çekilmiyor be kuzum..tlf azcık çalsa msjlar gelse birini düşünsem fenamı??*bu arada benim tlf kapandı knt yüklemediğim için =) eee arayan olmayıncaa

Oh bee rahatladım valla, dünden beri canım o kadar sıkkındıki sabah boğuluyorum sandım...
Her zaman günden en az 3 kere arayan adam 2 gündür sadece 1 kere arıyor ve aradığı zamanda beni dinlemiyordu. Hergün iyigeceler ve günaydın diyen adam hiç msj bile atmıyordu. Artık bu sabah dayanamayıp aradım bide meşgule atmazmı...
Neyse sonra aradı da sorunu çözüme kavuşturduk, askerlikten çok sıkılmış artık, hem yorgunluk hem stres hem arkasından konuşulan laflar baya bi canını sıkmış. Artık bekarlıktan sıkıldım, eve gidip yemek derdine düşmekten bıktım diyo. O nedenle birazn önce düğün olsun istiyormuş.
Ah aşkım benim ya, ben bile bayan olarak eve gidip yemek hazırlayınca zorlanıyorum, erkek ne yapsın??

oyy lavantam çok sağol bitanem... Yorumlarınız bana güç verdi inan... Zaten patronda bu hafta hergün başıma dikilip nasılsın diye sordu... İyi olacağım dedim Kabul etmedi... İyiyim diyeceksin dedi... Bende artık sorana iyiyim diyorum ama gerçekten Salı gününden beri kendimi daha iyi hissediyorum...zemuszemuszemuszemus Bana kızacaksınız belki ama kendimden çok onun iyi olmasını istiyorum...

cimcimem yaa niye öyle diyorsunn =) dertse dert napalımm güzel yanıda o zaten azcık adrenelin böyle boş boşta çekilmiyor be kuzum..tlf azcık çalsa msjlar gelse birini düşünsem fenamı??*bu arada benim tlf kapandı knt yüklemediğim için =) eee arayan olmayıncaa

canım bunun sıkıntısı ayrı, bide sorumluluk var şimdi yüzük olduğu için flört değil sonuçta.
Evlilikte de ayrı sıkıntılar varmış tecrübeleri görüyoruz sonuçta...
Ama Rabbim inşallah nasip eder bu arada bi dua öğrendim onu size yazayım ben her cuma okumaya çalışıyorum...

kim bu duayı cuma günü hangi vaktide 100kez okursa duası kabul olur lailahe illa ente ya hananü yamenanü yabediussemavati velardı yazel celali vel ikram kaynak ilahi emirler ben bu duayı coğuzaman okuduğumda fayda gördüm ve sizinlede paylaşmak istedim

dichacımmm yaa biz sana kızmıyoruz tabikide bişeyleri hemen atlatamassın ..zamanla olucak hepsiii karşına kimler gelicek kimler gidicek ve sen mutlu sona ulaşıcaksın ben inanıyorum cnm herzman hayırlısı diye dua et canım :1hug::1hug:

canımm benimm saol çok saol... sayenizde moralim düzeldi... harikasınız hepiniz...Şeniz

Günaydın kızlar, güne inanılmaz bir sıkıntıyla başladım hayır olsun...

Cuma cuma ağlattın beni dichacım, canım benim ulen bunlar ne duygulu yazılar, seni yılın şairi ilan edicem :))
Sana kızmıyorum şahsen çünkü Çağları bizden iyi tanıyorsun, hayat şartları onu ayrılmaya zorladıysa ne diyebilirizki oda senin gibi üzülüyordur...
oyy kıyamam ağlama sen... gül... sevdiceğin bir ömür mutlu etsin seni...:nazar::nazar:Şeniz

Anamm dicham gelmiş, ben seni niye bu kadar seviyorum bee :))
Tabi isim saymayayım ama bir çoğunuzu çook seviyorum, kk'ya gelme sebebim sizsiniz uleyynn:))
Sende gül canım hepimiz gülelim. Ama Allah gülmektende ağlamaktanda geri koymasın çünkü sürekli gülersek eğer gülmenin ne denli önemli olduğunu unuturuz ki dünyadaki sınavımızın bir anlamı olmaz zaten...
Hissediyorum yaa gün gelecek bu topiğin ismi değişecek...

kızlaaaaaaaarrrrrrrrr

saçlarım kestirmek istiyorum artı bana istanbulda çok çok iyi bir dişhekimi lazım varmı önerebilceğiniz çok pahalı olmasın işinin ehli olsunn kızlarrr duyanlar varsaa bana haber versin lütfenn

lavantaaaaaaaaa kız benm modelimden kestir valla çok rahat bu zamana
kadar da beğenmeyen tek kişi bile çıkmadı valla opuyorumnanaktan

Back
X