• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Benimde 2009da kestirdim ama Allahım çok uzundu saçlarım eh benim salak kafam.
sonra çok uğraştım ama uzamadı

Benim saçlar çok uzun valla...
Akşam anneannem yalvarıyo neredeyse sakın kestirme diye, ama belime kadar kestirmek istiyorum...
Kayınvalidemde bayıldı saçlarıma :))

merhaba kızlar. fazla uğrayamıyorum bu aralar :kedi:
benim saçlarda belime kadar hiç kestirmeyi düşünmüyorum. kıyamam ben. hem bana uzun saç yakışıyo daha havalı oluyo bayanssulusmile

yaff ben 1 ay önce kestirdim çok çok mutluyum kestirdiime ama bi yandanda upuzun saçlarım olsun istiorum ama zaten benm saçlarım 5 yıldır kısa sempatiksalakcinni

Selam kızlar ben geldim
Ben saçlarımı 2008 de kestirdim ve halen uzamıyor mafoldumben
Dicham zamanla herşey daha iyi olacak sende ağlama kimse ağlamasın ya

yuppii corel resim koyacakkhihoyyyt

bugün aradım kuaförüü müsait değilmiş ya yarın öğlende yada akşam kesirmek istiyorum aslında seçilin saç kesimi güzel ama cesaret edemem o kadar onun yüzüde güzel benim yüzüm güzel değil hemde saçlarım hacimsiz az çlarından kestirip şekil verdirim sonrada boyamak istiyorum ama kime sorsam hangi renk yakışır diye hepsi siyah diyor kimse bana başka renk yakıştırmıyor..bunalıma sokacaklar benii

:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
güüüüünayyyyyyyyyyyydddıınnnnnnnnnnnnnn canlarımmmmmmmmmm siz şimdi bugün bu topiğeee uğramassızzzz çünküm çoğunuz çalışmıyorrrr çoğunuzda yoğunnn offffffffffooooooooooffffffffffffffff

tamam beklıyorum hepınızı bende Çızım yapıyorum mÜŞterıye gardrop beĞendırıcem bıde mıy mıyyy beĞenemesse gırtlaklarım onu burdaaaa

Kızlaaarrrr bugün Çağlar'ın doğum günüydü mesaj attım... Hemen cevap verdi... "Çok tsk ederim canım" yazdı... Bende "rica ederim bende senin gibi unutmadığımı bil istedim. Onca zamanın hatır var" yazdım... "Çok tsk canım... ınan herkesten çok daha fazla mutlu ettin" yazdı... Çok şaşırdım yaaa... Ben cevap vermez sanmıştım... Benim doğum günümde o bana mesaj atmıştı "ne olur karşılık verme sadece unutmadığımı bil istedim" diye... o nedenle bende unutmadığımı bil istedim yazdım... Cevap o kadar çabuk geldi ki şok oldum... Ben bekletir sandım...

Kızlaaarrrr bugün Çağlar'ın doğum günüydü mesaj attım... Hemen cevap verdi... "Çok tsk ederim canım" yazdı... Bende "rica ederim bende senin gibi unutmadığımı bil istedim. Onca zamanın hatır var" yazdım... "Çok tsk canım... İnan herkesten çok daha fazla mutlu ettin" yazdı... Çok şaşırdım yaaa... Ben cevap vermez sanmıştım... Benim doğum günümde o bana mesaj atmıştı "ne olur karşılık verme sadece unutmadığımı bil istedim" diye... o nedenle bende unutmadığımı bil istedim yazdım... Cevap o kadar çabuk geldi ki şok oldum... Ben bekletir sandım...

ayyy okuyunca yine duygusallaştım ben yaff :çok üzgünüm:
hatıralar unutulmaz :asigim: :1rolleyes:

ayyy okuyunca yine duygusallaştım ben yaff :çok üzgünüm:
hatıralar unutulmaz :asigim: :1rolleyes:
Bende aksine enerji doluyum...
Çok mutlu oldum...
:roflol::roflol:
Bir umudum olduğundan yeniden başlayabileceğimizden filan değil...
Küslük kırgınlık yok ya arada ondan mutlu oldum...zemuszemusopuyorumnanaktan
Canım her istediğinde arayamam onu ama artık biliyorum ki başım sıkıştığında onu arayabilirim. Beni terslemez...:emir_bebek:

Bende aksine enerji doluyum...
Çok mutlu oldum...
:roflol::roflol:
Bir umudum olduğundan yeniden başlayabileceğimizden filan değil...
Küslük kırgınlık yok ya arada ondan mutlu oldum...zemuszemusopuyorumnanaktan
Canım her istediğinde arayamam onu ama artık biliyorum ki başım sıkıştığında onu arayabilirim. Beni terslemez...:emir_bebek:
ben aşırı duygusalım bakma sen bana :çok üzgünüm:

ama senin adına sevindim. allah mutluluğunu bozmasın canım :1hug:
dost kalabilmek, ardından olumsuz şeylerin söylenmediğni bilmek süper bişe:lepi:

GÜÜNNAYYDINN CANLARIMM

dün direksiyon sınavını heyecandan ölmeden atlatabildim ama rüya gibiydi..sanki bi bindim bide indim ..ne oldu şimdi ilk kalkışta benden önceki yanlış sinyalde bıraktığını ben farketmedim sinyali unuttum neyse sağ sinyalle çıktım:kedi:daha snr döner kavşağa geldiğimde allahım bütün arabalar üşüştü isterdfimki hiç durmadan geçeyim ama nerde ben durdum yanımda kamyonet dırdu karşıdanda arabalar geldi ama çok şükür istop ettirmeden geçebildim sadece bana 1. vitese almamı söyledi aldım snr ileride 2. vites sonra hızlandım ve 3.vitese aldım patronu gördüm korna çaldımm inş.boşyere korna çalmaktann puan kırmazlar geri vites işinide hallettim rüya gibi gittim geldimm daha sonc öğrenemedim aradım aradım kursu kimse açmadıı bakalım öğlende öğrenicem inş.kalmamış olurumm

Back
X