• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

corellll ama ben sana tospa diyemem heleki tembel tosppaa

tospa aşağı tospaa yukarıııbilmiyorumkismile

günaydın kızlar karlı bembeyazz bir çarşamba sabahından hepinize kucak dolusu sevgilir öpücükler günaydınlarrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yelda hoşgeldinn ..kıtlık var erkek kıtlığı varyaa analar artık çok çocuk doğurmuyor =) doğanlarda sonradan dönebiliyor bizde öle aval aval bakıyoruzzzz

baaaaaaaaaaaaa tospa de lavanta
tembel tospaaaaaaaaaaaa de
di ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıs ben çok severim tospaları

ben iyiyim hilalcim sen nasılsınn

aman corell ay pardon tospaaa tembel tospaa dikkatli ol valla hasta olursunn...bende kışa ilk girdiğimizd üşüyortdum ama şimdi yakıyorum elektirikliyi ayakalarımıda koltuğumun ayaklarına kaldırıyrum üşümüyorum bölece

yaa sinem cimcime nerdsiizz yaaa bişeymi olsu neden yoksunuz seçilde gelmiyorrr allah allah yaaaa

merhaba kızlar
corel yeni nickin çok şirin tembeltospaa kaydirigubbakcemile3
lavantacanım yaa bende çok merak ediyorum sinem ve cimcime ikiside kayıplarda nerde bu kızlar yaa :gitme:
acaba kar yağışı nedeniyle netlerinde bi sorun mu çıktı. saçma gelebilir ama aklıma başka bi sebep gelmiyo CADIARZU :sm_confused::sm_confused:

çok yoğunlardır kızlar

bendenizcim sağol canım nickime alıştım hemencecik
hem tembelim tem tospaa'yım ben :):ecrin_bebek:

günaydın arkadaşlar.

başınız sağolsun cimcimecim..bizde seni göremeyince çok meraklanmıştık..allah sabırlar versin..yakın geşmiş zamanda bende daymı aniden trafi kazasında kaybetmiştim..çok zorr..allah kalanlara uzun sağlıklı ömürler nasip etsin...

hilalim sen nişanlı falan mısın sanki hilalim ile ilgili albümler topiğinde öyle bi nick gördümm senmisin yanılıyormuyumm

günaydın kızlar iileştim döndüm forumuma ve işyerime sempatiksalakcinni
cimcimeciim başın sağolsun kuzum allah geride kalanlara sabırlar versin...

Back
X