• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

günaydınn kızlar...

dün akşam iş çıkısı gittim kursa baktımm geçip geçmediğe veeee 93 ile geçmişim çok şaşırdım demekki sadece yanlış sinyalden kırmışlar notumu ee hatasız arkadaşlar 100 ile geçmişlerdir..ama geçtimm yaaaa yuppii yaa yuuppiii...

teşekkür ederim canlarımmm çok şükür atlattım bitti..allah kısmet ederse yıl sonu ehliytimi çıkarttırırım..

buarada istanbulda oturan arkadaşlarım iyi bir dişçii önerilerinizi bekliyorumm..dişçiye gidicem

günaydın kızlar
lavantacım tebrik ederim canım vereliniortak
bizide gezdirirsin artık gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

saol cnm gezdirim cnm ne demek..sizi hız tutkunu haline getiririmbilmiyorumkismile şaka bi yana araba yok ben unutmassam iyi =)

saol corelim istanbulda olsa evet çıkamam ama burda çıkabilirm küçük bir ilçe olduğu için gezdirirm
bendenizicm ben öğretememki zaten ben senden panik olurum öğretirkennn

corel b arada sen bilirsin dişhekimi yaaa ..önersenize bana kimse önermiyorrr annmeden izin aldım 2 bin tl vereicek kısmetse 4 diş ve dişeti müdahalesi olucak kısmetse ama patronla konuşayım bana ne kadar izin vericek onu konuşayımm bakayımm..çok çok iyi dişhekimi lazım

valla bende arıyorum tatlım
yanlış tedavi yüzünden sürünüyorum geçen hastanelik oldum
bulunca sanada söylerim ama ben ortodondist arıyorum.
ve biraz tuzlu kuzu
diş doktorunda uygun aramıycakmışsın bunu öğrendim

küçük ilçede olsa çıkamazsın tatlım trafikte seyir halinde olmak farklı
biraz pratik yapman lazım
ve kesinlikle çok çabuk unutuluyor
ben baharda pratiklere başlıcam
tamam trafiğe çıkabilirim dediğimde alıcam bi külüstür :D

zaten trafiğe çıkmak için bi takam bile yokk..eğer arabam olursa dahada çalışır öğle çıkarım zaten

burada ben tv de de gördüm medicagent diye asyada bağdat cad.de miş..netten bakıyorum içim oraya çok ısındı ama fiyat olarak bilmiyorum bide o kadar para bu dişlerimden farksız olursa annem öldürür benii bende çok üzülürüm karar vermek çok zor..bide öğrenemiyorum ne kadara gelir diye off off artık özgüvenim yerine gelsin istiyorum..bakalım patron ne akadar izin vericek

hepinize büyük olarak ben öğreteyim bari :roflol: gezmeye çıkmak istediğinizde arayın gelirim ben de yeni aldım ama trafik filan halt etmiş iimi cesaretli olmak lazım bu işlerde ,cesurluğumu yiyeyim :dance::roflol:

bendenizicm birazdaha aralıksız yağarsaa tutucak..allahım bu sene bereket yağdırdı geçen sene yoktu hiç bişey artık allah görmeye kısmet ederse yazın sıcak geçer ..buarada cimcimem yokk sinem yokk kızlar artık gelmiyor..

Back
X