• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

sewçilcim gözünaydın hadi çok istiyordunn bak yağdı..

sinemcim hoşgeldin nasılsın...burasıda soğuk yaa insanın canı bu havalarda hiçbişey yapmak istemiyor.

Lavanta canım soğuklar bana yaramıyor bünyem çok zayıftır hastayım grip oldum yine senağlama

evet lavantacıım elinde sonunda yağdı valla dün akşam yağmaya başladıını görünce gözlerime inanmadım valla yupiiiiiiiiiiiiiii die bağırdım havalara uçtum sonrada tutmaya başladı ve ben sevinçtenm ölüyorum hayatımda en sevdiğim şey kar bugün çıkıp bu karda kar topu savaşı yapmak kardan adam yapmak felan isterdim ama tıpış tıpış işegeldim maalesef :gitme: :sinifsinif: :olmaz: yaaaaaaaaaaaaaaaaa bugün benim hiç çalışasım yok yaaaaaaaaaaaaaaa :1no2: :1no2:

sinemciim geçmiş olsun zuzum dikat et kendine yaff ıhlamur felan
iç kalın şeyler giy kendini üşütmemye çalış kötükedihüso

size evli tavsiyesi ne zaman erkeklerin üzerine düşerseniz o zaman kaçarlar ne zaman bir şeyleri güzel anlatmak isterseniz anlamamakta ısrar ederler onlara onların anladığı dilden yaklaşın umursamıyorsa siz de umursamayın rahat olun çaktırmayın bozulduğunuzu siz de onu en ummadığı anda bozun bakın nasıl adam olacaklar:jeyyar:

sen belli etme cimcime ileride sana sorarsa neden böyle yaptın diye sen de güzel bir dille hayatım neden kızıyorsunki sen de aynı şekilde davranıyorsun bana boşver takma kafana olur öyle şeyler de bakalım ne yapacak ileride daha büyük hatalar dediğin ne ki sen şimdi bunu hatamı sayıyorsun ohooo bu hata ise sen evlenince çok zorlanırsın boşver takma kafana şimdiden bu kadar kafana takarsan ilerde çok zorlanırsın rahat ol zamanı gelince de sen de ona aynısını yaparsın olur biter

cimcimecim ileride illaki hata yapıcak sende oda ama önemli olan hataları birbirinizi kırmadan söylemeniz ve halletmeniz bence bu durumu hiç açma gerçekten kendini üzmeye değmez ama büyük hatalara yol açarsaaaaa:olmaz::olmaz:daha büyük hata olduğunda ona göre davranırsınn

sinemcim geçm,ş lsun hayatımm aman dikkat ett sıkı sıkı g,y,n

bendenizicmm havalardan havalardan bende öyleyim ölmedim ama sürünüyorum yaz gelsin bak allahın izni ile kısmet ederse gezip tozmak istiyorum =)

geçmiş olsun sinemcim canım şu kışı bi atlatsaydık sende rahatlasaydın...
Bende donuyorum ayaklarımı nasıl ısıtıcam bilmiyorum, valla korkuyorum yumurtalıklarda sorun olacak diye...

lavantacım ben 10 temmuza kadar böyleyim. sınav iyi geçerse işte o zaman bayram edecem inşallahkaydirigubbakcemile2

Sağolun kızlar üstümde kazak,hırka var
Elimden geldiğince kalın giyiniyorum ama hiçte bünye zayıf olunca hiç bişey etki etmiyor mafoldumben
ışyerinde kombi 58 yanıyor

benimde hemen ensemde ufooo varr yanımdan ayırmıyorum bide benim pek işim yok şu günlerdee patronun oğlu ehliyet sınavına çalışıyoruz zaten ben bıktım bidee onu çalşitırıyrum yaa iyice gına geldi ama geçsin bikrede istiyorum yardımcı olmakta isityorum ama bıkıyorumm..

Lavanta canım sende ne çekiyorsun şu patronunun oğlundan işi yok mu bu çocuğun gidip başka yerde çalışsın

ahh cnm yaa sanayide iş var ama patron istemiyor illa burda durucakmış bide saff bi şeyi söylüyorum inadına ısrar ediyor..mesela bana yarım döner alırmısın dedim niye yarım dedi tam ye dedi hayr yemicem dedim parayı verdim sen fazla ver ne olur ne olmaz tam yee yaa gibi ısrarlar allahım boğuveresim var bide beni istediler ya hepten tersimm..aman yaa kzlar anlaşıldı benim regl geliyoooooodelikafadulden

yasadigin olay cok zor Allah dusmanimin basina vermesin, egerki geri donus icin hic care yoksa eger sabir diliyorum senin icin keske iliskilere ucuncu insanlar girmese aileler birazcik daha anlayisli ve acik goruslu olsalar :1no2: ama maalesef aile olunca cok zor oluyor senağlama
Allah bilir tabi ama görünen o ki geri dönüş yok... Artık alıştım zor oldu ama kabullendim... Herşeyde bir hayır vardır diyorum çıkıyorum işin içinden...Teşeküürler desteğin için... Çok mutlu olduma.s.

canım çok üzüldü :gitme:ama bide şöyle düşün demek ki dualarının karşılığı o değil daha iyileri karşına çıkacak Allahın izni ile senin için hayırlı olan bu olabilir. Bunu yaşadıkça daha iyi anlarsın Allah seni daha iyierle gönlülün beyaz atlı prensi ile karşılaştırsın.. ya biz ne yapalım bi sevgilimiz bile yoook:gitme:
Canım sağol... Umarım hepimiz unutlarımıza hayırla kavuşuruz... Teşekkür ederima.s.

canım seni çok iyi anlıyorum zamana bırak hemen bir anda geçecek bir acı değil ilk zamanlar geri dönecek umudu ayakta tutyor ama anladıkça gelmeyeceğini koyuyor ama nasip değilmiş öyle düşün
Ah umudum ahhh beni o umut yıktı zaten... Başta kabullenmiştim ayrılığı... Sonra o geri dönecek gibi oldu... Ha bugün ha yarın arayacak derken heba oldum... Neyse ki şimdi iyiyim... Teşekkürler güzel cümlelerin içina.s.

Dicha canım inan yazdıklarını okuduğumda gözyaşlarıma hakim olamadım. Canım inan bunlarda geçecek ama önce zaman gerekli şimdi içindeki yara çok yeni zamanla bu yara kanayacak ama geçecek bundan emin ol.Sakın kendini bırakma canım sen bizim için ve ailen için önemlisin yerimseniben
Zaman her şeyin ilacıdır tatlım olumunekankayizsmile
Canımsın sen... Öyle içten öyle güzel yazmışsın ki... Çok duygulandım... Geçecek... Geçmeye başladı bile... Hayat devam ediyor sonuçta... Ama geçerkende bende birşeyler götürecek... Teşekkür ederim canparemma.s.

canım benim çok zor bunu çok ii biliyor ve seni çok ii anlıyorum ama unutma zaman geçecek bu acın daha da hafifleyecek şu anda kalbin acıyor yaşadıklarını unutmaıyor yaşadığın bu umutsuzluk yüzünden belkide herşeyi unutmak hatırlamak bile istemiyorsun ama zamanla geöecek biraz zaman zaman herşeyin ilacıdır derler çok doğru bi laf bence zamnan geçtikçe kalbinin yükü daha da hafifleyecek belki unutmayacaksın unutamayacaksın ama şu anda bu acı o zaman kalbini seni bu kadar acıtamayacak biz senin herzaman yanındazyız ne zaman bi sorunun olursabi derdin olursa bana özelden vs... msj da atabilşrsin canım olumunekankayizsmile yerimseniben
Çok duygulandım ya... Bitanesin(iz) Teşekkür ederim canım... Biliyorum geçecek... Ayrıldığımız günden beri hergün ağladım inan... Hergün göz yaşı döktüm... Bu geceyi ağlamadan kapatırsam afferin bana... Ama yakındır kendimden sıkılmam... Tez zamanda çekidüzen veririm ben kendime... Allahın izni ve sizlerin desteği sayesindea.s.

Günaydın kızlaar nasılsınız dicem ama herkes yazmış yorumunu...
Dichacığım seni çok özledim yaa...

Yazıyı okuyunca çok üzüldüm ama üzülmekle elden bişey gelmiyor. Sana elimden geldiğince dua edicem, belkide kabul eder Rabbim..Gelişmelerden haberim yok aranızda ne geçti bilmiyorum ama, maddi durum sorun demişsin. Dichacım evlenenlerin hepsinin durumu çokmu iyi sanki, benim maddi durumu çok kötü olan bir kuzenim bile evlendi ve şuan kirada ev geçindiriyor. Ha zorlanmıyormu zorlanıyor tabi ama sevgileri onları birbirine bağlıyor. Aslında yargısız infazda yapmak istemiyorum, çünkü aranızda geçenleri bilmiyorum ama arada sevgi varsa sen çalışırsın o çalışır geçinirsiniz...Ama şuda var hayatımızda hep sınavdayız bu cefanın sonunda eminim sefasıda olacaktır, buna en büyük örnek benim aslında. Dichacım sen güçlü birisin, hem mantıkla hareket etmeyi biliyosun, dualara sığınarak bu durumu aşacağını biliyorum ben arkadaşım. Üzmemeye çalış kendini olurmu, böle ayda bir gelsende senin mutlu haberlerini duyarsam bende çook mutlu hatta hepimiz çok mutlu oluruz canım benim...
Bu arada benim bir maruzatım olacak, Seçil İstanbul'a gelince buluşma ayarlayalım özledik birbirimizi be yaa, tebi Dichasız olmaazz :))

[/B]
Cimcimem canım benim... Bu ilişkinin başından beri hatta bu ilişkiye başlamadan önce bile bana destek olan güzel insan... Dua en ihtiyacım olan şey... Biliyorum birgün yeniden yeşerecek umutlarım ama ne zaman ... Bekliyorum ben... Bu acıyı tattığıma göre kocaman mutluluklar benimle olacaktır diye... He olmasa da olur... Hiç pişman değilim yaşadıklarımdan... Çağlar harika bir insan... Biliyorum o da gitmek istemedi... Beni üzmek istemezdi... Herşeyin hayırlısı... Sabrediyorum...Hergece göz yaşı dökerken dua ediyorum ona... Başına hep iyi şeyler gelsin... Çok sevsin çok sevilsin... Arzuladığı gibi tez zamanda baba olsun diye... nasip kısmet be cimcimem... Kaderde birbirimizin hayatından böyle geçip gitmek varmış... Allah büyük... Ve ayrıca evet buluşalım... kaynatalım ya... a.s.
canım benim seninle bu konuyu uzun uzun konuşuyoruz
çünkü aynı acıları yaşıyoruz
ama sonunda güneş doğacak bunu ikimizde biliyoruz
zaman birazcık zaman
benim canım acımıyor artık, birde şu özleme nöbetlerini atlatırsam sorun olmıcak.
unutma ilişki iki kişilik ve tek başımıza taşıyamadık bu sevdaların yükünü.
diğer taraf kolayı seçti ve gitti.
bize düşen dik durup yola devam edebilmek.
arada tökezlesekte tutarız birbirmizin elinden kalkarız ayağa.
Şeniz
Dert ortağım... Hadi len sen bir yol al bende arkandan geleceğim.. kaydirigubbakcemile Güzel günlere canıma.s.

Hepinize çok teşekkür ederim...a.s. Arada kaçırdığım yorumlar varsa kusura bakmayın lütfen...benneyaptımki Harikasınız hepiniz...Şeniz Gönlünüze sağlık...:asigim:

Kızlar patron merkeze yeni eleman arıyor... Daha önce çağrı merkezinde çalışan ve şuan iş arayan biri varsa aranızda secretcv.com dan cv bırakabilirsiniz... ılgilenen olursa bana ulaşsın... Hangi ilana başvuru yapacağını söylerim... Çok öpüyorum hepinizi... Kalın sağlıcakla...

dichacım hakkında hayırlısı bendenizcime katılıyorum birbirinizin kaderinde varsanız hiç bir kul engel olamaz buna inan. nasibinizde varsa zamanı var demekki. hakkınızda hayırlısı olsun..aynen bu şekil gerçi bunu hülya için söylemiş ama bende senin için alıntı yaptımm..

oyy lavantam çok sağol bitanem... Yorumlarınız bana güç verdi inan... Zaten patronda bu hafta hergün başıma dikilip nasılsın diye sordu... İyi olacağım dedim Kabul etmedi... İyiyim diyeceksin dedi... Bende artık sorana iyiyim diyorum ama gerçekten Salı gününden beri kendimi daha iyi hissediyorum...zemuszemuszemuszemus Bana kızacaksınız belki ama kendimden çok onun iyi olmasını istiyorum...

oyy lavantam çok sağol bitanem... Yorumlarınız bana güç verdi inan... Zaten patronda bu hafta hergün başıma dikilip nasılsın diye sordu... İyi olacağım dedim Kabul etmedi... İyiyim diyeceksin dedi... Bende artık sorana iyiyim diyorum ama gerçekten Salı gününden beri kendimi daha iyi hissediyorum...zemuszemuszemuszemus Bana kızacaksınız belki ama kendimden çok onun iyi olmasını istiyorum...

dichacımmm yaa biz sana kızmıyoruz tabikide bişeyleri hemen atlatamassın ..zamanla olucak hepsiii karşına kimler gelicek kimler gidicek ve sen mutlu sona ulaşıcaksın ben inanıyorum cnm herzman hayırlısı diye dua et canım :1hug::1hug:

Back
X