Günaydın kızlaar nasılsınız dicem ama herkes yazmış yorumunu...
Dichacığım seni çok özledim yaa...
Yazıyı okuyunca çok üzüldüm ama üzülmekle elden bişey gelmiyor. Sana elimden geldiğince dua edicem, belkide kabul eder Rabbim..Gelişmelerden haberim yok aranızda ne geçti bilmiyorum ama, maddi durum sorun demişsin. Dichacım evlenenlerin hepsinin durumu çokmu iyi sanki, benim maddi durumu çok kötü olan bir kuzenim bile evlendi ve şuan kirada ev geçindiriyor. Ha zorlanmıyormu zorlanıyor tabi ama sevgileri onları birbirine bağlıyor. Aslında yargısız infazda yapmak istemiyorum, çünkü aranızda geçenleri bilmiyorum ama arada sevgi varsa sen çalışırsın o çalışır geçinirsiniz...Ama şuda var hayatımızda hep sınavdayız bu cefanın sonunda eminim sefasıda olacaktır, buna en büyük örnek benim aslında. Dichacım sen güçlü birisin, hem mantıkla hareket etmeyi biliyosun, dualara sığınarak bu durumu aşacağını biliyorum ben arkadaşım. Üzmemeye çalış kendini olurmu, böle ayda bir gelsende senin mutlu haberlerini duyarsam bende çook mutlu hatta hepimiz çok mutlu oluruz canım benim...
Bu arada benim bir maruzatım olacak, Seçil İstanbul'a gelince buluşma ayarlayalım özledik birbirimizi be yaa, tebi Dichasız olmaazz :))
[/B]