• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

spedimmmm gçer geçer sanada öyle bir geçerkiiiaklinialirimsmileama geçmesinn en güzel günlerin bunlar herbir saniyesi içine işlesinn bu güzel günlerin sabırsızlıkların heyecanlarınkaydirigubbakcemile3

hani cimcimem nerde sinem nerde bendeniz nerdeeeeeeeeeeeeeee bak topiği nasıl sahipsiz bırakıyorlar..

Günaydııın yettim lavantacım...
Nasılsınız kızlar üşüyorum yaa, ısıtmıyo bu petekler 2 badi, 1 kalın boğazlı kazak ve hırka var üzerimde ama yine üşüyorum...
Alt kısımda da tayt ve külotlu çorap, valla 60 kilo gelirim bu kıyafetlerle sanırım :))
Bıraz canım sıkkın gibi...

selam bekarlar sonunda ankaraya kar yağdı ama ne yağdı rezil oldum işe gelirken iimi servis gelmedi otobüs dolmuş zaten yok yeni geldim işe

cimcimem hayırdır cnm niyee canın sıkkın gibi

robott gördük akşam ankarayıı maç vardı ankarada çok güzel yağdı o sıra bizim burdada yağıyordu tutmuşş bizimde azda olsa...

cimcimem hayırdır cnm niyee canın sıkkın gibi

robott gördük akşam ankarayıı maç vardı ankarada çok güzel yağdı o sıra bizim burdada yağıyordu tutmuşş bizimde azda olsa...
[/QUOTE
ya tabi ne kar ne kar rezil oldum işe gelirken vasıta yok kötükedihüsokötükedihüso

yollar kapalı kar buz kayıyor kötükedihüso

günaydınlar kızlarrrrrrrrrrrr karlı mutlu bir ankara sabahından herkse merhaba
çok çokkkkkkkkkkk mutluyum heryer bembeyazzzzzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan :lepi: sırnaşık şey kötükedihüso

Günaydın kızlar
Lavantam geldim işte
Speedy en iyisini yapıyorsun her anı içine sindire sindire yaşa
Cimcimemmm hayırdır ne oldu anlat canım açılırsın
Umudum ben iyiyim çalışıyorum ve soğukla uğraşıyoruz resmen malatya kuzey kutubu mafoldum
ben

ohh gözünaydın seçilciim, haftayada kar yağacakmış ıstanbul'a kardan çok çabuk sıkılıyorum ben yaa :((
Sözlüme kızdım canlarım, dün bir klip hazırlamıştım emeğime karşılık bir teşekkürü bile çok gördü ona ödeticem bunu...

ohh gözünaydın seçilciim, haftayada kar yağacakmış İstanbul'a kardan çok çabuk sıkılıyorum ben yaa :((
Sözlüme kızdım canlarım, dün bir klip hazırlamıştım emeğime karşılık bir teşekkürü bile çok gördü ona ödeticem bunu...

boşver hiç kasma kendini rahat ol kuralı akıllı oyna gidip bağırıp çağırmanın hiçbir anlamı olmaz adamı kıymete bindirirsin sadece ,sen de o sana güzel bir şey yaptığında aynı onun sana davrandığı gib idavranırsın o zaman kafasına dank eder kötükedihüso

yok bağırıp çağırmam ama laf dokunduracağım kesin, direk söylemicem ama dolaylı yoldan kırgın olduğumu hissettiriciem.
Çünkü ben böyle şeylere çok önem veririm...

ahh cimcimeciim insanlar bir değil sana duygusal olan bişey başkasına duygusal gelmeyebilir birde erkekler biraz bu konularda bence moron oluyorlar duygusal olamazlar zaten yapılarında yok bizim yaptığımız böyle şeyleride anlamazlar.... o yüzden sıkma canını bence...

yok bağırıp çağırmam ama laf dokunduracağım kesin, direk söylemicem ama dolaylı yoldan kırgın olduğumu hissettiriciem.
Çünkü ben böyle şeylere çok önem veririm...

sen bilirsin ama bu işe yaramayacak emin ol bu sefer yarasa da ileride yine yapacak erkekler böyledir ne söylersen söyle söylediğin zaman tam tersini yaparlar ama sen ona onun gibi karşılık verirsen ancak ozaman anlarlar :jeyyar::jeyyar:

cimcimecim bence hiç takma kafana gerçekten dünyadaki erkeklerin hepsine izletsen hazırlasan çokaz parmakla sayılacak kadarı teşekkür eder..sen canını sıkma ama madem üzdü seni rabotun dediğini yp güzel fikir çükü gerçi ben eniştenin seni incilttiğinin farknda olduğunu düşünmüyorum ama..bakalm

sewçilcim gözünaydın hadi çok istiyordunn bak yağdı..

sinemcim hoşgeldin nasılsın...burasıda soğuk yaa insanın canı bu havalarda hiçbişey yapmak istemiyor.

değil zaten, sabah günaydın demek için msj attı.
Şimdi ben kırıldığımı belli etmezsem ona ileride ona yaptığım hareketi garip karşılamazmı, o zaman nasıl açıklarımki ona??

Back
X