• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Günaydın kızlar
Cimcimemmm bende iyiyim Allah kavuştursun canım
Speedy sen şimdi çok heyecanlısındır son 3 gün hayırlısı olsun

kızlar merhaba 21 yaşındayım 3 yıllık bi sevgilim var ikimizde okuyoruz şimdi iş askerlik filan daha çok var evliliğe ama ilk zamanlar evlilikti nişandı hep bahsederdi şimdi ağzını bıçak açmaz oldu bu konularda kaderde varsa olur diyor :gitme: sizce bende evde kaldım mı şimdi bu durumda

günaydın herkese bence sen de kaderde varsa olur diye düşün rahat ol kendini çok kaptırma çok kaptırırsan ileride çok üzülürsün herşey olacağına varır nasibinde varsa zaten mutlaka seni bulacaktır yoksa da ne yaparsan boş bence sen ondan daha raht ol bak ozaman o seni kaybetme korkusuyla dolacak mesela sen onun söylediklerinin aynısını ona söyle bak neler oluyor :dance:

Bilmiyorum ki canım CADIARZU benim ablamlar çok heycanlanmışlardı
Acaba son gün mü olacak heycan aslında olmaması bir yandan iyi çünkü herşey birbirine karışmaz yerimseniben

sanırım şimdilik böyle daha iyi olumunekankayizsmile
Son günü cumadan başlar herhalde öyle umuyorum delikafadulden

işte geldim burdayımm

bugün kar yok yerdekinlerde eriyor ama buzz hava resmen bazı yerler buzlandı bile..

bugün temizlik yaptım 9 dan 12 ye kadar yemeğe gittim geldim daha yenii patronun oğlu gitti şimdi 1 saat snr o gelicek ve ben pcden ayrı kalıcam..

bugün kardeşlimin doğumgünü pastasını ayırttım ne olur ne olmaz parti falan yok da işte pasta yemeğe bahane diyebiliriz..17 yaşına girdi kereta...ve ben yalnızımm bugünlerde o kadar çok hissediyorum kii 21 oldumm en güzel zamanımm yalnız geçiyor bi sevgilim olsa kavga etmeye bile razıyım..aman sizin içinizide karartıcam..spediiii heyecan yokmu?? kuzumm merak etme yumurta kapıya dayanıncaaaa heyecanlanırsın

Slm kızlar lavanta bu kadar karamsar olma bak ben 25 oldum ama ÜzÜlmÜyorum herŞey nasıp

iyiyim canım sen nasılsın biraz bunalım takılıyorum bu akşam ismail yk dinliyorum birazdan iyice damar dinlerim sen napıyon

aman işte beni bilirsiniz aylıkk stress takıntı herneyse işte ondan böyleyim geçer ..diğelerinin geçtiği gibi

30uma geldiğimdede yalnız olacağım galiba:)
anlatın kızlar canım sıkılıyo

aman işte beni bilirsiniz aylıkk stress takıntı herneyse işte ondan böyleyim geçer ..diğelerinin geçtiği gibi

canım bende senin yaşındayken aynı şeyleri yaşadım yaş ilerledikçe insan bazı şeyleri daha iyi kavrıyor ve kabullenmeyi öğreniyorsun için acıyor ama nasıl geçeceğini öğreniyorsun senin bu hallerin normal :)

günaydın herkese bence sen de kaderde varsa olur diye düşün rahat ol kendini çok kaptırma çok kaptırırsan ileride çok üzülürsün herşey olacağına varır nasibinde varsa zaten mutlaka seni bulacaktır yoksa da ne yaparsan boş bence sen ondan daha raht ol bak ozaman o seni kaybetme korkusuyla dolacak mesela sen onun söylediklerinin aynısını ona söyle bak neler oluyor :dance:

haklısınız galiba hatta galibası fazla haklısınız ben üstüne düştükçe o kendini naza çeker oldu oysa yalvar yakar benimle sevgili olmaya çalıştı zar zor kabul ettim şimdide böyle oldu işte evet aynen dediğinizi uygulayacam bakalım nasıl olacak kaydirigubbakcemile

günaydınnnnn kızlar nasılsınızzz

umudum sen nasılsınn hayatımm nasıl başladın güneee

tam yerdeki karlar eridi dedik akşam çok çok çok güzel kar yağdı heryerde huzur vardı sabaha kadar yağması sürmedi ama yerleri yine tuttu vee ben donuyorummm yine =)

evet kuru ayaz yokk çok şükür..istanbulun havasıyla burası tutuyor ...kafamçokkarıştı

kızlar zaman ne çabuk geçiyorr hiç anlamıyorum perşembe oldu bileee..bu hafta sonu haftalığımı alayım kendime gidip bikaç bişey daha almak istiyorum..hazır almaya alışmışken devam edeyim ..aa bu hafta sonuda ertelemesse direksiyon sınavı varrrrrrsırnaşık şey

Back
X