• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Günaydın kızlaar dün kar yolları kapatır diye 1'de çıkardı patroncum ama eve gidene kadar dondum yaa...
Geçmiş olsun lavantacım, aman dikkat...
Bende pazar günü çok kaydım ama Allah'tan yanımda aşkım vardı yoksa kolumu bacağımı bile kırardım.
Avcılar'a gittik kendimi biran Sibirya'da sandım çok soğuktu.

bende kalın giyinmekten atkıdan bereden eldivenden soğuktan hasta olmaktan kalın kalın kabanlar giymekten üşümekten ve ayrıca dışarıda gezememekten nefret ediyorum yaaaaaaaa :kızgın: :kızgın:
ya kış boyunca sürekli kar yağsın ya da hemen yaz gelsin yaaaaaaa ühühühühühüh senağlama

lahana gibiyim
üst üste üst üste :)
bide kış için taytlar tunikler çizmeler aldım
nerde giyicem bu soğukta
yaz gelsin yaz

ayy eve gidiyorum sobalı yaa tek oda sıcak mutfak bizim oda banyo wc aman yaa buz kesiyor evet kar güzel lapa lapa ama dondum yaa ne çabuk bıktım tabiki kar kuru soğuktan iyi evde sere serpe olmak istiyorum ..corelcim sen memnunmusun işinden alışabildin mi yemek sorunu falan halledildimi

günaydın herkese hihoyyyt .. uvvv çok soguk yaa :kahve: . nasılsınız kızlar karlı ist günleri nasıl gidiyo .. şimdi ne fotograf çekilirdi ya ahh ahh boshayallersmile

lavantacım alışıyorum yavaş yavaş
çözdüm yemek sorununu
tek sorun burası soğuk

ev sobalıyken wc'ye gitmeye üşenirdim ben hele banyo yapmak eziyetti
doğalgazın faturası cebimi yaksada evde rahat dolanma lüksü iyi oluyo

valla öyle doğalgaz pahalı da olsa bu kış aylarında hiç çekilmiyor..sobalı ev donuyorum yaa

asmeraaa iyi cnmm sen nasılsın bakalımmm..karlı günler benim için ilknde güzeldi ama artık donuyorum cnm bişeycik yapmak istemiyor..

merhaba kızlar. burasıda soğuk ama ben evden çıkmadığımdan haberim olmuyo :kahve:
ya bu da ne çirkin bişeymiş salakcinni

iyiyim lavantacım nolsun çalışıoruz dona dona :))
bendeniz en iyisi sensin ohh ne güzel tadını çıkar kışın en iyisi evde olmak valla :)

Selam kızlar nasılsınız
Burasıda çok soğuk donuyoruz ya senağlamasenağlama
Allah dışarda olanlara yardım etsin :Saruboceq:

slm sinemcim iyiyiz cnm üşümenin dışında :) amin cnm biz içerde böyle üşürken dışardakiler napsın .. allah yardımcıları olsun aç açıkta bırakmasın kimseyi ...

bugÜn kndımı o kadar yalnız hıssettım kı bı sevgılm olmasını Öyle ıÇten ıstedım kı ..tak ettı artık yaa yanlız olmak ıstemıyorum arkadaŞım sevgılısı ıle buluŞurken be onların yanında sap olmak ıstemıyorum ..Çıft olayım artık allahım ne olur duy benı ve hayırlısını nasıp ettt

amin lavanta kızzz canını sıkma bende seninle aynı durumdayım valahiii bilmiyorumkismile :sinifsinif:

kızlar merhaba 21 yaşındayım 3 yıllık bi sevgilim var ikimizde okuyoruz şimdi iş askerlik filan daha çok var evliliğe ama ilk zamanlar evlilikti nişandı hep bahsederdi şimdi ağzını bıçak açmaz oldu bu konularda kaderde varsa olur diyor :gitme: sizce bende evde kaldım mı şimdi bu durumda

iyiyim canımcım, sözlüm gitti normal hayata döndüm...
Dün şirkete gelip patronla tanıştı, yarım saat muhabbet ettiler sevdiler birbirlerini :))

Back
X