Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

beni arefe günü ıstanbul trafiğine sokmuştu, gaz-fren, gaz-fren ayağım kopmuştu valla, ama araba kullanmak çok güzel...
Hele otomatikse süper
:lepi:

hımmm bizimkiside 6 şubattaymış bakalım işallah alırız yaf şu ehliyetleri...

ben alırım gibime geliyor ..ilk defa kullandığımda daha iyiydim bugün kötüydü çok acele ettim ara verdim diye garipsedim..

burada arkadaşlar çaycı geldi ..dedi kızım niye çıkıyorsun dedi senden memnunlar..bugün gelen kız içinde o burda yapamaz ben çaycı olduğum için kimin ne olduğunu bilirim onuda tanıyorum dedi onun arkadaşlarından bıkarlar dedi yapamaz dedi sen dema et dedi ben konuşurm dedi..allah razı olsun yaa ve bugün müştrilerimde geldi onlarada söledim konu üzrine geldiler çünkü sakın sakın çıkma dedi burdan daha iyi işmi bulucaksın dedi hem sen dedi güler yüzlüsün işin rahat dedi haklı da burdan daha iyi bir iş bulamam..neden tutamadım boş çenemi bilmem

Selam kızlar ben geldim ama kimsecikler yok
Lavanta canım hakkında hayırlısı
Bozma morali şimdi açalıştığın işyeri sana iyi referans olursa iş bulman daha kolay olur olumunekankayizsmile

saol sinemim hakkımızda hayılısı..referans konusuna gelince burası küçük biyer sigorta durumu yok olsa bile hemen yapılmadığından gir çık olayları çok tanıdığın olucak oyüzden referans pek sormuyor..bakalım hayırlısı gerçekten kendimi kasmıyorum hiçç

konuştunmu lavantacım...
Sinem özlettin kendini canım...

Cimcimemmm bu aralar işler o kadar yoğunki
Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bazen öğlen yemeği bile yiyemiyorum
Sen ne yapıyorsun şafak kaç yerimseniben
Speedy sana da sormayı unuttum isteme şafağı kaç :jeyyar:

ben söliim speddy yerine şafak 2 alkisalkisalkis delikafadulden :jeyyar:

ben söliim speddy yerine şafak 2 alkisalkisalkis delikafadulden :jeyyar:

yaw acil araya iş girdil onu halletmeye çalışıyordum canım
secl 2 demiş 2 delikafaduldendelikafadulden
Cumartesi dahil 3 ama saymıyorum onları kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
1+2 söze kalan zaman :asigim::asigim::asigim:

yavv canım işte 222222222222222222222222222222222222222 gün kaldı yafffffff olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan :lepi: Şeniz -tatlicadiarzu- alkisalkisalkis delikafadulden :jeyyar: hihoyyyt sırnaşık şey a.s :sm_cool: :teytey: :dance: :asigim:

:dance:Canım yaw 2 kaldı evet :dance:
lülülülülülüSöze de 1+2 Kaldı yani 8 gün toplamda lülülülülülü

ohhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhh ne güzellllllllll maşallahhhhhhhhhhhhhh
göz edenin gözü çıksın kızzzzzz klava: :asigim:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy speddidiyide everiyoruz arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :dance: :sm_cool: sırnaşık şey hihoyyyt

:roflol::roflol::roflol:
Aynen gidiyorum kuuzmmm benneyaptımkihihoyyytÇok üzgünüm çoooksositososito
Gerçi daja vbar ama ilk adımı atıcaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…