Cimcimemmm bu aralar işler o kadar yoğunki
Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bazen öğlen yemeği bile yiyemiyorum
Sen ne yapıyorsun şafak kaç yerimseniben
Speedy sana da sormayı unuttum isteme şafağı kaç :jeyyar:
selam bekarlarsırnaşık şey:roflol:
günaydın kızlar herkes nasıl bakiim? ben bugün çok güzel kaklktım yatağımdan sabah sabah duşumu yaptım göyneğimi ütüledim üstümü giyindim makjajımı yaptım kuaförüme gidip fönümü çektirip sonrada işe geldim bayada enerjiktim sonrada çay aliimde içim bari dedim acıkmıştım bardağa çayımı doldurdum çayda fokur fokur kaynıyordu tam kapıyı açcağım sırada bardağım elime ters döndü benmde kolum yandı şimdi biraz acı çekiorum maalesef :sinifsinif: :1no2: senağlama valla çok enerjiktim başıma bu olay geldi nazar değdi valla pöfffffffffffff
günaydınn kızlar size haberim varrr
çaycı abim dün konuşmuş patronla söylemiş böyle böyle diye sen sabah iki süt söyle ben hallederim demiş geldi bak kardeşim sen hatalısın falan dedi bende evet dedim özür diledim veee hallettik sanırım çıkmıcam..ve inanırmısın çıkıcamı kime söylediysem herkes çok kızmıştı akşam bile zor uyudum naparım ne ederim diyee bide dşarıda haftalık 60 tlye saat 9 kadar çalıştırıyorlar dedi korkmuştum bayağı annemde şimdi insanlardan işmi dileniceksin falan demişti çok çok sevindimm ..bidaha böyle yapmıcam çünkü eminim benden çok memnunnmuşş
günaydın kızlar herkes nasıl bakiim? ben bugün çok güzel kaklktım yatağımdan sabah sabah duşumu yaptım göyneğimi ütüledim üstümü giyindim makjajımı yaptım kuaförüme gidip fönümü çektirip sonrada işe geldim bayada enerjiktim sonrada çay aliimde içim bari dedim acıkmıştım bardağa çayımı doldurdum çayda fokur fokur kaynıyordu tam kapıyı açcağım sırada bardağım elime ters döndü benmde kolum yandı şimdi biraz acı çekiorum maalesef :sinifsinif: :1no2: senağlama valla çok enerjiktim başıma bu olay geldi nazar değdi valla pöfffffffffffff
Sinemcim şafak speedyle aynı, ben cumartesiyi saymıyorum çünküm sabah erkenden gelecek...
Bu akşam nasipse binecek aşkım, çok özledim onu yarın bu zamanlar eğer çaçışmazsam görüşmüş olcez...Allah'ım çalıştırmasınlar yarın :Saruboceq:
hadi allah kavuştursun
Günaydııın, bugün açılışı lavantam yapmamış nerdeki bu kız CADIARZU
saol hayatım bilsen nasıl rahatladım..
buarada kızlar ben ek iş arıyorum ek iş derken hani kataloğla bişeyler satmak isityorum ama bunnlar makyaj malzemesi değilde iç giyim gecelik pijama tarzı bilgisi olan varmı??
valla iki günde bir babama okutuyorum geçen haftalardada kurşun döktümüştüm zaten ben çok sakarımdır sanırım hem dikkatsizliğimden hem sakarlığımdan hemde nazardan kazaya kurban gittim valla senağlama
öyle valla ya sakarlığımdan kurtulmuştum herşeye iice dikkat ediyordum çok aceleceyimdir acelede davrnamamaya çalışıyorum ama işte kaza geliyorum demez napalım yaa sağlık olsun olacakla ölecekin önüne geçilmez...
saol bendenizciim eee napalım yaa sağlık olsun yaaaa enerjiimde nooluyoki işte
böyle hep kazalar vs... başıma geliyor yafffff :sinifsinif:
mutfak robotum valla bende öyleydim çok sakardım millet kırılırdı gülmekten ama son zamanlarda geçmeye başladı çok dikkat ediorum artık alel acele davranmıorum felan ama bazen böyle ufak talşhsizlikler oluyor maalesef :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?