• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

Cimcimemmm bu aralar işler o kadar yoğunki
Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bazen öğlen yemeği bile yiyemiyorum
Sen ne yapıyorsun şafak kaç yerimseniben
Speedy sana da sormayı unuttum isteme şafağı kaç :jeyyar:

Sinemcim şafak speedyle aynı, ben cumartesiyi saymıyorum çünküm sabah erkenden gelecek...
Bu akşam nasipse binecek aşkım, çok özledim onu yarın bu zamanlar eğer çaçışmazsam görüşmüş olcez...Allah'ım çalıştırmasınlar yarın
:Saruboceq:

selam bekarlarsırnaşık şey:roflol:

Günaydııın, bugün açılışı lavantam yapmamış nerdeki bu kız
CADIARZU

günaydınn kızlar size haberim varrr

çaycı abim dün konuşmuş patronla söylemiş böyle böyle diye sen sabah iki süt söyle ben hallederim demiş geldi bak kardeşim sen hatalısın falan dedi bende evet dedim özür diledim veee hallettik sanırım çıkmıcam..ve inanırmısın çıkıcamı kime söylediysem herkes çok kızmıştı akşam bile zor uyudum naparım ne ederim diyee bide dşarıda haftalık 60 tlye saat 9 kadar çalıştırıyorlar dedi korkmuştum bayağı annemde şimdi insanlardan işmi dileniceksin falan demişti çok çok sevindimm ..bidaha böyle yapmıcam çünkü eminim benden çok memnunnmuşş

saol hayatım bilsen nasıl rahatladım..

buarada kızlar ben ek iş arıyorum ek iş derken hani kataloğla bişeyler satmak isityorum ama bunnlar makyaj malzemesi değilde iç giyim gecelik pijama tarzı bilgisi olan varmı??

günaydın kızlar herkes nasıl bakiim? ben bugün çok güzel kaklktım yatağımdan sabah sabah duşumu yaptım göyneğimi ütüledim üstümü giyindim makjajımı yaptım kuaförüme gidip fönümü çektirip sonrada işe geldim bayada enerjiktim sonrada çay aliimde içim bari dedim acıkmıştım bardağa çayımı doldurdum çayda fokur fokur kaynıyordu tam kapıyı açcağım sırada bardağım elime ters döndü benmde kolum yandı şimdi biraz acı çekiorum maalesef :sinifsinif: :1no2: senağlama valla çok enerjiktim başıma bu olay geldi nazar değdi valla pöfffffffffffff

bu arada lavantacıım senin adıan gerçekten çok sevindim hadi gözün aydın şekerim... sırnaşık şey

günaydın kızlar herkes nasıl bakiim? ben bugün çok güzel kaklktım yatağımdan sabah sabah duşumu yaptım göyneğimi ütüledim üstümü giyindim makjajımı yaptım kuaförüme gidip fönümü çektirip sonrada işe geldim bayada enerjiktim sonrada çay aliimde içim bari dedim acıkmıştım bardağa çayımı doldurdum çayda fokur fokur kaynıyordu tam kapıyı açcağım sırada bardağım elime ters döndü benmde kolum yandı şimdi biraz acı çekiorum maalesef :sinifsinif: :1no2: senağlama valla çok enerjiktim başıma bu olay geldi nazar değdi valla pöfffffffffffff

eeeee canım nazar değdirmişsin kendine :nazar:
Sende biraz sabahlar pasif ol bakem aaaa:mymeka:
Geçmiş oldun ilaç falan sür cnm yanık kötüdürŞeniz

günaydınn kızlar size haberim varrr

çaycı abim dün konuşmuş patronla söylemiş böyle böyle diye sen sabah iki süt söyle ben hallederim demiş geldi bak kardeşim sen hatalısın falan dedi bende evet dedim özür diledim veee hallettik sanırım çıkmıcam..ve inanırmısın çıkıcamı kime söylediysem herkes çok kızmıştı akşam bile zor uyudum naparım ne ederim diyee bide dşarıda haftalık 60 tlye saat 9 kadar çalıştırıyorlar dedi korkmuştum bayağı annemde şimdi insanlardan işmi dileniceksin falan demişti çok çok sevindimm ..bidaha böyle yapmıcam çünkü eminim benden çok memnunnmuşş

Ayy canım inan bugün aldığım en güzel haber bu, çok sevindim senin adına Şeniz

Çok geçmiş olsun seçilcim, yaptıklarını okurken ben bile gıpta ettim sana cuma cuma bu enerjiden dolayı, görenlerin nazar değdirmesi çok doğal, bunları yaparkene nazar duasıda okut kendine olumunekankayizsmile

valla iice soğuk suya tuttum sonrada merhem sürdüm ama çok acıyorrrrrrr senağlama

Sinemcim şafak speedyle aynı, ben cumartesiyi saymıyorum çünküm sabah erkenden gelecek...
Bu akşam nasipse binecek aşkım, çok özledim onu yarın bu zamanlar eğer çaçışmazsam görüşmüş olcez...Allah'ım çalıştırmasınlar yarın
:Saruboceq:
hadi allah kavuştursun

Günaydııın, bugün açılışı lavantam yapmamış nerdeki bu kız
CADIARZU

açılışları yapmak benim marifetim yawww kaydirigubbakcemile3

saol hayatım bilsen nasıl rahatladım..

buarada kızlar ben ek iş arıyorum ek iş derken hani kataloğla bişeyler satmak isityorum ama bunnlar makyaj malzemesi değilde iç giyim gecelik pijama tarzı bilgisi olan varmı??

lavanta senin şu iş meseleni anlamadım kısaca anlatırmısın

valla iki günde bir babama okutuyorum geçen haftalardada kurşun döktümüştüm zaten ben çok sakarımdır sanırım hem dikkatsizliğimden hem sakarlığımdan hemde nazardan kazaya kurban gittim valla senağlama

valla iki günde bir babama okutuyorum geçen haftalardada kurşun döktümüştüm zaten ben çok sakarımdır sanırım hem dikkatsizliğimden hem sakarlığımdan hemde nazardan kazaya kurban gittim valla senağlama

sabırlı biriyle evlen de bari yoksa bu sakarlıkla işin zor kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

öyle valla ya sakarlığımdan kurtulmuştum herşeye iice dikkat ediyordum çok aceleceyimdir acelede davrnamamaya çalışıyorum ama işte kaza geliyorum demez napalım yaa sağlık olsun olacakla ölecekin önüne geçilmez...

öyle valla ya sakarlığımdan kurtulmuştum herşeye iice dikkat ediyordum çok aceleceyimdir acelede davrnamamaya çalışıyorum ama işte kaza geliyorum demez napalım yaa sağlık olsun olacakla ölecekin önüne geçilmez...

benim de çok yakın bir akrabam acayip sakar ,izlemek çok hoş oluyor ama gülme krizine giriyorum iimi :roflol::roflol::roflol:

seçilcim geçmiş olsun. güzelliğine nazar değmiş resmen. maşallah diyelim sana canım :nazar:
bende enerjinin e si yok mirmirmirmir sınav var bide bugün :bbo:

saol bendenizciim eee napalım yaa sağlık olsun yaaaa enerjiimde nooluyoki işte
böyle hep kazalar vs... başıma geliyor yafffff :sinifsinif:
mutfak robotum valla bende öyleydim çok sakardım millet kırılırdı gülmekten ama son zamanlarda geçmeye başladı çok dikkat ediorum artık alel acele davranmıorum felan ama bazen böyle ufak talşhsizlikler oluyor maalesef :sinifsinif:

saol bendenizciim eee napalım yaa sağlık olsun yaaaa enerjiimde nooluyoki işte
böyle hep kazalar vs... başıma geliyor yafffff :sinifsinif:
mutfak robotum valla bende öyleydim çok sakardım millet kırılırdı gülmekten ama son zamanlarda geçmeye başladı çok dikkat ediorum artık alel acele davranmıorum felan ama bazen böyle ufak talşhsizlikler oluyor maalesef :sinifsinif:

neyse sana da dikkatli bir adam buluruz tamamlarsınız birbirinizi yoksa eşin de sakar oluyormu sizi kim toplar artık bilemem :roflol::roflol:

Back
X