• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

seçilim inşallah en kısa zamanda sizlerii de aramızda görürüz. İnan bütün kalbimle istiyorum bunua.s.

işallah canımduygucuum senin ne kadar güzel bir yüreğin var tatlım yaaa
valla kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş maşallah olumunekankayizsmile :nazar:
bizim topiğin kızları varan varan 4 kişinin başını bağladık sıra coelde sonra lavantada
sonra sinemde sonra bendenizde heralde aradada bana vuru aşk die düşünüyor ve sabırla bekliorum...

Sağol bitanem :asigim: Sen farklı mısın sankı?:)
Bizim kızları da bir eversek başka derdimiz yok:)
Ya bu arada aklıma geldi dilan ne yapıyor? Haber alıyor musun ondan?

dilan naapsın kuzum sınavları var bu aralar pek görüşemioruz maalesef :sinifsinif:
onu çok özledim bende yaa kafadan 1 aydır buluşamadık bi türlü
güya bide bana birini buldu hanımefendi onunla tanışamadık gitti
geöen hafta telde konuştuk bu haftasonu onunda kuzeni nişanlanıyormuş eğer nişana gitmezsem
bu hafasonu için mualaka buluşalım die konuştuk ya bakalım...

canım orası hiç belli olmaz valla bu işler kısmet kısmetinde varsa mutalaka olur... :jeyyar: -tatlicadiarzu-

birine güvenmem çok zor artık.
o kadar çok güvenmiştim ki
hüsran oldu sonu.
bi süre yalnız kalmam en iyisi.
dinlenip kendime gelmem lazım.

Corelcim sıkma canını. Zaman insana neler getirir bilemezsin... ınan bana ben ne evrelerden geçtimde bu hale geldim bir bilsen... Hiç birşey kolay değil. Bazen mutluluğa huzura kavuşmak için bir bedelde ödeniyor. Keşke ödemesek ama hayat. Hem iyiyi hem kötüyü yaşatıyor. Dilerim bundan sonra herşey çok daha iyi olur. Sıkıntılı zamanlarının tekrarı olmaz...

Seçilcim dilanın iyi olmasına sevindim. Selam söylersin görüşürseniz. Hava buz gibi ama maaşalllah evlenenler nişanlananlar ne hoş:)

EVLİLİKTE aile-eş dengesini kurmak ve yürütmek evliliğin en zor kısmıdır genelde kavgalar hep bu yüzden çıkar ,esenin annen benim annem ,seninki şunu dedi benimki şunu dedi ,uzaaaaaaarr gider ,aşkiton çok doğru söylemiş ,evlilikte kesinlikle ve kesinlikle bireyler hayatlarına 3.kişileri sokmamalılar ne zamanki 3.şahıslar olayların içerisine girerse ve girdirilirse işler her zaman tersine döner ve hep anlaşmazlık çıkar ,sen ve eşin evliliğinizin hatta nişan döneminizden itibaren bu dengeyi sağlıklı bir şekilde oturtmak zorundasınız ,ikinizin de ailesi size karışamayacaklarını müdahele edemeyeceklerini bilmeliler bunu onlara uygun yollarla anlatmalı yeri geldiğinde karışmaya kalktıklarında da tepkinizi vererek bu durumu aşmalısınız yoksa bunun önüne geçemezsiniz ve hayatınızda hep sorun oluşturur sevgiyi de yıpratır ,ailelere düşen çocuklarının hayatına burun sokmak değil her zaman yapıcı davranarak mutluluklarını istemektir ,ben eşimle bu dengeyi kurdum çok şükür ne onun ailesi ne benima ilem biizm ailemize karışamaz bize müdahele edemez kararlaımızı eşimle ben alırız ve kimsenin fikirlerini karıştırmayız ve ben bunun faydasını çok ama çok gördüm sanırım mutlu olmamızın (çok şükür ) en önemli sebebi budur ,şu zamana kadar hiçbir zaman annem de olsa evime çat kapı gelmemiştir mesela gelemez de ,illaki onlara kötü davranın demiyorum ama hem kendi ailene hem eşinin ailesine sen ve eşin araya belirli bir mesafe koyarak yaşamalısınız ,onları sevin gerektiğinde üzerinize düşenleri yapın ama mesafeyi bilsinler her zaman herşeye karışamayacaklarını ve evinize her istedikleri gibi girip çıkamayacaklarını bilsinler o durumda hem siz mutlu olursunuz hem de aileler dan dun hareketlere girişemez

haklısın canım geçen gün konuştuk annemle bu konuyu, kayınvalidem evimizi abisine yakın istiyomuş, annemde biraz bozulmuş. Bende siz nişan ve düğün adetlerinizi yerine getirin ev konusunu bize bırakın dedim. Sanırım bundan sonra bir çok konuya ben hakim olcem...

Hepinize merhaba:) Donuyorum kızlar... :gitme: Isıtamıyoruz iş yerini teras kat 2 kilima var banamısın demiyor :gitme: Sizden ne haber? Spaydim heyecan var mı? Yaklaşıyor büyük gün herhalde:)

Valla bizim iş yerinde kombiyi açtık ama ayaklarım hala ısınmıyor, bu yüzden hasta olmazsam iyidir...

yavvv ben varım duygucuum kızlar ist. çokmu soğuk yafff ank. pek soğuk diil ama ben hala kar yağsın die dua ediorum rabbim sesimi duymuyor yaaaaaaaaa :sinifsinif:

İstanbul buz buz sabah gözyaşlarım buz tuttu :))
Ama çocuklar bu durumdan çok memnun az bi kardan bile faydalanmaya çalışıyolar
:emir_bebek:

Sapaydi gerçekten harika. Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım.. a.s.

Seçilim nasılsın?
Gel sana bohçalarımı göstereyim...

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...sisi/342429-dduygusallin-nisan-bohcalari.html

Bohçalara bende baktım canım çok beğendim. Hepsi çok güzel...
Siz kaç bohça hazırladınız, tüm akrabalara çıkardınızmı?

ayyyyyyyyy bittim ben mahvoldum yaaaaaaaaaaa herkes evleniyor yafff :dilcikar: ben evde kalıcam bu gidişle ühühühüh :sinifsinif: canım benm allah tamamına erdirsin maşallah:nazar: :nazar: kuzum yaaaa ne güzel işallah mutluluğunuz her daim sürer bebğim yaaa :asigim: gözlerim doldu valla rabbim bu duyguları herkese nasip eder işallah :Saruboceq:

Canım benim ya bu kadar takma kafana, emin ol senide kısmetin bi yerlerde bekliyor er yada geç bulacak. Kendini bu kadar üzme hasta olursun, bak sonra seni hastasın diye almazlar benden söylemesi :1ninca:

merhaba kızlar. keyifler nasıl?
burda kar mar yok hala belki akşama yağar
speedy ben yeni gördüm fotonuzu ve yüzüklerinizi :kedi:
çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin mutluluğunuzu bozmasın. yüzüklerde çok güzel

Bendenizimde burdaymış
Şeniz

tabii söylerim duygucuum ne demek haketten yafff bu sene yazın
baya düğün varr bu arada eee kızlar beni düğününe kim çağrıyor bakiim ??? olumunekankayizsmile

Corelcim sıkma canını. Zaman insana neler getirir bilemezsin... İnan bana ben ne evrelerden geçtimde bu hale geldim bir bilsen... Hiç birşey kolay değil. Bazen mutluluğa huzura kavuşmak için bir bedelde ödeniyor. Keşke ödemesek ama hayat. Hem iyiyi hem kötüyü yaşatıyor. Dilerim bundan sonra herşey çok daha iyi olur. Sıkıntılı zamanlarının tekrarı olmaz...

Seçilcim dilanın iyi olmasına sevindim. Selam söylersin görüşürseniz. Hava buz gibi ama maaşalllah evlenenler nişanlananlar ne hoş:)

Katılıyorum sana ben geçen seneyi hatırlamak bile istemiyorum, geçen sene ağladığım tarihlerde bu sene gülüyordum. Neden ağladımki diyemiyorum, ama şuna inanıyorum her cefanın sonunda muhakkak bir sefa var...

tabii söylerim duygucuum ne demek haketten yafff bu sene yazın
baya düğün varr bu arada eee kızlar beni düğününe kim çağrıyor bakiim ??? olumunekankayizsmile

benim yazın deel malesef, sanırım ilk evlenen duygusal olacak.
Bizimkine aralık diyolar ama çok soğuk olur diye ben pek istemiyorum hayırlısı bakalım

hoşgeldin mutfak robotu ve süpürgeli cadı...

kızlar belki ben biri ile tanışabilirm istemem yan cebime koy ayakları yapıyorum şuan..

işeriin önünden hersabah biri geçiyordu.fazla baktığını söyleyemem ama hoş biri..geçen akşam arkadaşım ve sevgilisi beni eve bıraktıktan snr onunla karşılaşmış meğersem eiştenin akrabasıymış arkadaşımde demiş bunu yapsakya lavantaya diye..
bende olmaz diyorum ben teklif etmiş gibi benim gururm var istemiyorum diyorum ama bakalım aslında isterim tanışmak tabiki ama hali ile pat diye söylenmiyor =)

Cimcime ve cadı hoşgeldiniz:)

Canım cimcimem çok sağol biz bohçayı sadece aile içine yaptık. Onlar benim anneme babama bana, bende ersine iki kardeşine ve anne babasına yaptım...

Seçil niye Ankaradasın arkadaş? Düğüneme gelebilemezsin ki:gitme:

haklısın canım geçen gün konuştuk annemle bu konuyu, kayınvalidem evimizi abisine yakın istiyomuş, annemde biraz bozulmuş. Bende siz nişan ve düğün adetlerinizi yerine getirin ev konusunu bize bırakın dedim. Sanırım bundan sonra bir çok konuya ben hakim olcem...

her konuda böyle olmalısın baştan işi sıkı tut hiç gevşeme eşinle de konuşun o da aynısını yapsın ortak götürürseniz bu işi harika bir yuvanız oacaktır eminim inş. opuyorumnanaktan

Canım benim ya bu kadar takma kafana, emin ol senide kısmetin bi yerlerde bekliyor er yada geç bulacak. Kendini bu kadar üzme hasta olursun, bak sonra seni hastasın diye almazlar benden söylemesi :1ninca:

cimcimem yok canımmmerak etme çok fazla takmıyorum hatta siz evleniyorsunuz die de çok seviniorum valla allah tamımna erdirir işallah hepinizinkini ttlım benm delikafadulden delikafadulden herşey kısmet zaten kısmetimizde varsa olur benm kısmetimde mutalak beni bigün bulacaktır buna eminim corelciim üzme sen kendini ttlım hayırlısı olsun sende bi gün mutlu olacaksın ama zamanı var ttlım senin yalnızlığa kafanı dinlemeye ihtiyacın varsa dinle ama insan bi zamandan sonra yalnızlıktanda sıkılo inan bana geçen haftasonu alışverişe gidecektim yanıma adam bile bulamadım bende sıkıntıdan geldim eve ağladım beni hiç seven yok bak alışverişe bile yalnızlıktan çıkamıorum die kafayı yedim :gitme: :çok üzgünüm:

Corelcim sıkma canını. Zaman insana neler getirir bilemezsin... İnan bana ben ne evrelerden geçtimde bu hale geldim bir bilsen... Hiç birşey kolay değil. Bazen mutluluğa huzura kavuşmak için bir bedelde ödeniyor. Keşke ödemesek ama hayat. Hem iyiyi hem kötüyü yaşatıyor. Dilerim bundan sonra herşey çok daha iyi olur. Sıkıntılı zamanlarının tekrarı olmaz...

Sağol canım güzel dileklerin içinde bu benim ilk kötü deneyimim değil.
herşeyin hayırlısı acelem yok benim

Back
X