Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki zor canım
en son yediğim kazıktan sonra zor
canım orası hiç belli olmaz valla bu işler kısmet kısmetinde varsa mutalaka olur... :jeyyar: -tatlicadiarzu-
EVLİLİKTE aile-eş dengesini kurmak ve yürütmek evliliğin en zor kısmıdır genelde kavgalar hep bu yüzden çıkar ,esenin annen benim annem ,seninki şunu dedi benimki şunu dedi ,uzaaaaaaarr gider ,aşkiton çok doğru söylemiş ,evlilikte kesinlikle ve kesinlikle bireyler hayatlarına 3.kişileri sokmamalılar ne zamanki 3.şahıslar olayların içerisine girerse ve girdirilirse işler her zaman tersine döner ve hep anlaşmazlık çıkar ,sen ve eşin evliliğinizin hatta nişan döneminizden itibaren bu dengeyi sağlıklı bir şekilde oturtmak zorundasınız ,ikinizin de ailesi size karışamayacaklarını müdahele edemeyeceklerini bilmeliler bunu onlara uygun yollarla anlatmalı yeri geldiğinde karışmaya kalktıklarında da tepkinizi vererek bu durumu aşmalısınız yoksa bunun önüne geçemezsiniz ve hayatınızda hep sorun oluşturur sevgiyi de yıpratır ,ailelere düşen çocuklarının hayatına burun sokmak değil her zaman yapıcı davranarak mutluluklarını istemektir ,ben eşimle bu dengeyi kurdum çok şükür ne onun ailesi ne benima ilem biizm ailemize karışamaz bize müdahele edemez kararlaımızı eşimle ben alırız ve kimsenin fikirlerini karıştırmayız ve ben bunun faydasını çok ama çok gördüm sanırım mutlu olmamızın (çok şükür ) en önemli sebebi budur ,şu zamana kadar hiçbir zaman annem de olsa evime çat kapı gelmemiştir mesela gelemez de ,illaki onlara kötü davranın demiyorum ama hem kendi ailene hem eşinin ailesine sen ve eşin araya belirli bir mesafe koyarak yaşamalısınız ,onları sevin gerektiğinde üzerinize düşenleri yapın ama mesafeyi bilsinler her zaman herşeye karışamayacaklarını ve evinize her istedikleri gibi girip çıkamayacaklarını bilsinler o durumda hem siz mutlu olursunuz hem de aileler dan dun hareketlere girişemez
Hepinize merhaba:) Donuyorum kızlar... :gitme: Isıtamıyoruz iş yerini teras kat 2 kilima var banamısın demiyor :gitme: Sizden ne haber? Spaydim heyecan var mı? Yaklaşıyor büyük gün herhalde:)
yavvv ben varım duygucuum kızlar ist. çokmu soğuk yafff ank. pek soğuk diil ama ben hala kar yağsın die dua ediorum rabbim sesimi duymuyor yaaaaaaaaa :sinifsinif:
Sapaydi gerçekten harika. Allah mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım.. a.s.
Seçilim nasılsın?
Gel sana bohçalarımı göstereyim...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...sisi/342429-dduygusallin-nisan-bohcalari.html
ayyyyyyyyy bittim ben mahvoldum yaaaaaaaaaaa herkes evleniyor yafff :dilcikar: ben evde kalıcam bu gidişle ühühühüh :sinifsinif: canım benm allah tamamına erdirsin maşallah![]()
kuzum yaaaa ne güzel işallah mutluluğunuz her daim sürer bebğim yaaa :asigim: gözlerim doldu valla rabbim bu duyguları herkese nasip eder işallah :Saruboceq:
merhaba kızlar. keyifler nasıl?
burda kar mar yok hala belki akşama yağar
speedy ben yeni gördüm fotonuzu ve yüzüklerinizi :kedi:
çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin mutluluğunuzu bozmasın. yüzüklerde çok güzel
Corelcim sıkma canını. Zaman insana neler getirir bilemezsin... İnan bana ben ne evrelerden geçtimde bu hale geldim bir bilsen... Hiç birşey kolay değil. Bazen mutluluğa huzura kavuşmak için bir bedelde ödeniyor. Keşke ödemesek ama hayat. Hem iyiyi hem kötüyü yaşatıyor. Dilerim bundan sonra herşey çok daha iyi olur. Sıkıntılı zamanlarının tekrarı olmaz...
Seçilcim dilanın iyi olmasına sevindim. Selam söylersin görüşürseniz. Hava buz gibi ama maaşalllah evlenenler nişanlananlar ne hoş:)
tabii söylerim duygucuum ne demek haketten yafff bu sene yazın
baya düğün varr bu arada eee kızlar beni düğününe kim çağrıyor bakiim ??? olumunekankayizsmile
haklısın canım geçen gün konuştuk annemle bu konuyu, kayınvalidem evimizi abisine yakın istiyomuş, annemde biraz bozulmuş. Bende siz nişan ve düğün adetlerinizi yerine getirin ev konusunu bize bırakın dedim. Sanırım bundan sonra bir çok konuya ben hakim olcem...
Corelcim sıkma canını. Zaman insana neler getirir bilemezsin... İnan bana ben ne evrelerden geçtimde bu hale geldim bir bilsen... Hiç birşey kolay değil. Bazen mutluluğa huzura kavuşmak için bir bedelde ödeniyor. Keşke ödemesek ama hayat. Hem iyiyi hem kötüyü yaşatıyor. Dilerim bundan sonra herşey çok daha iyi olur. Sıkıntılı zamanlarının tekrarı olmaz...
Seçilcim dilanın iyi olmasına sevindim. Selam söylersin görüşürseniz. Hava buz gibi ama maaşalllah evlenenler nişanlananlar ne hoş:)