• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

CıMCıMEM ayy kız kaynanaya bak valla ne düşünceli ve cana yakın gelip kalmış sana hediye almış ahh ahha darısı başıma

sinemcim hayatımm sen nasılsın

spedimm haftasonun harika olur inş. inş.tümm kkdaşlarımın haftasonu harika geçer

Dün kayınvalidem geldi gece bizde kaldı, beraber yattık aynı odada..
Tanıdıkça sevmeye başladım umarım hep böyle gider, annemle de aradaki buzları erittiler çok şükür...
Güzel bir akşam geçirdik, muhabbet çok güzeldi, arada bir kahkalar koptu :))
En çok annemin tavırları kızdırdı beni, sürekli gözü üzerimde şunu yap bunu yap gözlerle işaretler, kadında sancakki ben bişey bilmiyorum sürekli annem peşimde...
Bu arada küpe almış kayınvalidecim, tektaşıma uydurmuş, sabah vedalaşıp çıktım...
Annem diyo bana çok hoşuma gitti, Allah bozmasın :Saruboceq:

canım benim çok sevindim valla yaa...
allah bozmasın
bak ne güzel geçen haftadakiler geçen haftada kalmış oldu buzlarda eridi oohh....
maşallahhhh sizeee :Saruboceq:
:nazar: :nazar: :nazar:

kızlar yaaa herkesbirer birer evlenio aramızdan ne güzel yafff maşallah :nazar: :asigim: olumunekankayizsmile
darısı bizlerin başına :Saruboceq: kaydirigubbakcemile

Lavanta kayıplara karıştım. Nişan telaşıydı, hastalıklardı çok aktif olamadım vallahi...
Nasılsınız? Ah ah sohbet etmeyeli ne değişiklikler olmuştur hayatınızda olumunekankayizsmile

aaa hoşgeldin canımmm nasılsın duygusalıccım iimizin??? nişanlandınmı bu arada merak ettim
eğer nişanlandıysan ne güzel allah tamamına erdirsin... opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

kızlar yaaa herkesbirer birer evlenio aramızdan ne güzel yafff maşallah :nazar: :asigim: olumunekankayizsmile
darısı bizlerin başına :Saruboceq: kaydirigubbakcemile

Seçilimm canım seni çok özledim vallahi. Geçen moda topiğine bir göz attım çok harika bir resmine denk geldim. Saçlarına özellikle bittim:asigim:

nasılsınız kızlar....

asmeracım nasıl gidiyo bakalım iş ne durumda herşy yolundamı? fisfisfis
duygusalcımm naber tatlımmm nişanlılık nasıl bi duyguuu sırnaşık şey

Bilmem vallahi aslıcım daha pek farkına varamadım ama inan daha güçlü bir bağ var aramızda... Allah herkese nasip etsin..

Seçilimm canım seni çok özledim vallahi. Geçen moda topiğine bir göz attım çok harika bir resmine denk geldim. Saçlarına özellikle bittim:asigim:

Bilmem vallahi aslıcım daha pek farkına varamadım ama inan daha güçlü bir bağ var aramızda... Allah herkese nasip etsin..

bu telaşı atlatamadan yazın telaşına gircen sen şimdi canım...
üstelik daha zor bi telaş...
allah yardımcın olsun...
çok yorulacaksın ama yorgunluğuna fazlasıyla değecek
rabbim utandırmasın hayırlısıyla tamamına erdırsın ınsallah
nısanlıgınla cok guzel olmustun gelınlıgınlede mukemmel bı gelın olcaksın hıc suphesız...
o bağ paha bıcılemez zaten ya ahh ahh...

saol canım benim vallahi bende seni çok özlemişim yavv sen nerelerdeydin böyle bi nişanladın koptun bi ara bizden sankiii ohaoldumsmile ama neyse ki yine burdasın yine bizimlesin olumunekankayizsmile
valla saç rengimede biten bitene ne güzel ank.da otursan kuaförümün adresini seve seve verirdim yerimseniben

h.b lavantacım.. noldun buralardayım bende ne var ne yok ..

aslım kuşum bi deişiklik yok yaa cnm çok sıkkın inan ne yaptıgımı ne dedigimi bilmiorum hiç kafam çok dolu .. :(

hoşgeldin asmeracıım nooldu kuzum yaa hayırdır canın neden sıkkın senin bakiim bilmiyorumkismile

h.b lavantacım.. noldun buralardayım bende ne var ne yok ..

aslım kuşum bi deişiklik yok yaa cnm çok sıkkın inan ne yaptıgımı ne dedigimi bilmiorum hiç kafam çok dolu .. :(

HALA BI ICRAAT YOK ISYERINDE DIMI KUZUM....
SANA ADAM GIBI BI IS BULMAK LAZIM AMA
KAHRETSIN ISSIZLIK DIZ BOYU ISTEEE :kızgın:
BEN BILE CIKMAK ISTIORUM BAZEN SU ISYERNDEN:1no2:

bu telaşı atlatamadan yazın telaşına gircen sen şimdi canım...
üstelik daha zor bi telaş...
allah yardımcın olsun...
çok yorulacaksın ama yorgunluğuna fazlasıyla değecek
rabbim utandırmasın hayırlısıyla tamamına erdırsın ınsallah
nısanlıgınla cok guzel olmustun gelınlıgınlede mukemmel bı gelın olcaksın hıc suphesız...
o bağ paha bıcılemez zaten ya ahh ahh...
Albümümü hazırlayacağım 1 yada 2 saate hazır olur inşallah. Canım gerçekten çok yoğun bir dönemdeyim. Kaldı 5 ay düğüne. Telaş içerisindeyim. Herşey birbirine girmiş durumda. Allahtan onun bana sonsuz desteği ve yardımları var. Sayesinde el birliğiyle çıkacağız bu işin içinden:) Umarım hepimiz çok mutlu oluruz :Saruboceq:
saol canım benim vallahi bende seni çok özlemişim yavv sen nerelerdeydin böyle bi nişanladın koptun bi ara bizden sankiii ohaoldumsmile ama neyse ki yine burdasın yine bizimlesin olumunekankayizsmile
valla saç rengimede biten bitene ne güzel ank.da otursan kuaförümün adresini seve seve verirdim yerimseniben
Ah seçilim ah... Kursa gidiyorum ingilizce. Hafta içi 3 akşam. İş yanında evlilik telaşı zaman kalmıyor. Editörlük yapıyorum. Çok fazla sohbete vakit ayıramıyorum. Çünkü sürekli takipteyim. Ama zaman buldukça geleceğim sohbete. Hepinizi çok özlemişim bende gerçekten...

canım benim çok sevindim valla yaa...
allah bozmasın
bak ne güzel geçen haftadakiler geçen haftada kalmış oldu buzlarda eridi oohh....
maşallahhhh sizeee :Saruboceq:
:nazar: :nazar: :nazar:

he bitti çok şükür, umarım artık hiç sorun yaşanmaz, kayınvalidem de anlamış hatasını zaten...
Oda telafi ediyo saolsun...

Albümümü hazırlayacağım 1 yada 2 saate hazır olur inşallah. Canım gerçekten çok yoğun bir dönemdeyim. Kaldı 5 ay düğüne. Telaş içerisindeyim. Herşey birbirine girmiş durumda. Allahtan onun bana sonsuz desteği ve yardımları var. Sayesinde el birliğiyle çıkacağız bu işin içinden:) Umarım hepimiz çok mutlu oluruz :Saruboceq:

Ah seçilim ah... Kursa gidiyorum ingilizce. Hafta içi 3 akşam. İş yanında evlilik telaşı zaman kalmıyor. Editörlük yapıyorum. Çok fazla sohbete vakit ayıramıyorum. Çünkü sürekli takipteyim. Ama zaman buldukça geleceğim sohbete. Hepinizi çok özlemişim bende gerçekten...

ah ne güzel duygusall demek evleniyon...
Darısı başımıza
:lepi:

AMİN CANIM BENIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN
PAYLASACAKMISIN NISAN ALBÜMÜNÜÜ AYYY :kedi:

merhaab kızlar. keyifler nasıl? benim iyi çok şükür
cimcime çok sevindim herşeyin düzelmesine. allah bozmasın caım:nazar:

Back
X