Slm kızlaar, nasılsınız diyemiyorum malesef bu ne yaa herkes dökülmüş...
Unutmayın bir haftaya nasıl başlarsanız öyle gider...
Belki inanmayacaksınız ama burada üzüldüğünüzü görmek benide çok üzüyor, keşke hepimiz aynı anda mutlu olsak mutluluklarımızı paylaşsak diyorum...
Aslıcım senden başlayayım, sanırım kötü bir haftasonu geçirmişsin. Ama bu dönemlerde olur böyle şeyler canım, aslında tartışma olmaması garip olur çünkü bunlar tuzu biberidir, ayrı kaldığınız ve birbiriniz için canınızın acıdığı dönemlerde, birbirinizin değerini daha iyi anlarsınız.Tabi her zaman tartışma ilişkiyi yıpratır o ayrı konu ama siz zaten her zaman bu olayları yaşamıyorsunuzki...
Şuan seni anlayabiliyorum aslında bizim küçük bir tartışmamızda canım o kadar sıkılmıştıki, ama haksız oydu özür diledi barıştık. Hasan eniştemizde sana naz yapıyor sanırım, e her zaman kızlar az yapacak değilya, erkeklerde fırsatını buldumu değerlendirmeden yapamıyo işte...
Üzme tatlı canını arkadaşım, yarın öbürgün barışırsınız, yine haftasonlarını iple çekersin...
Speddy elbiseni almışsın hayırlı olsun tatlım, bende resimleri atıcam birazdan...
Heyecan yapmıyorum dedimya heyecanım sanırım içe vurdu çünkü damağımda acayip bir yara çıktı şaşırdım ilkez yaşıyorum bu durumu...
kız resmen naz yapıyi işte :))
Ara bence yani be şahsen suçlu olduğumu düşünseydim üzerine düşerdim, barıştıktan sonrada acısını çıkarırdım :))
Tecrübeyle sabittir canım
evet Canım Aldım Elbisemi çok şükür.
Sonuna yanii
Bende çok yapmıyorum diyemiyorum artık şimdiden yapıyorum bile.
bekliyorum Resimlerini merak ettim -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
bu arada bu haftasonu olucak dimi yalnış mı hatırlıyorum yoksa olumunekankayizsmile
yok canım cumartesi sabah yüzükleri aldık, akşama söz oldu :))
Pazarda aşkım kahvaltıya geldi bize, ama pazar daha güzeldi yaa, artık aramızdaki bazı mesafeleri kaldırdık :kedi:
Yüzüklerle sanki kalplerimiz bir kere daha bağlandı gibi, şimdi daha çok seviyorum onu, gitmesi baya ağır geldi bana...boshayallersmile
cimcimecimm bende öyle veya ona benzer şeyler düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama inan sabrım giderek tükeniyo. kendi içime kapanır oldum giderek. hayalde kurmuyorum umutta etmiyorum. herşey allah'ın takdirinde elden bişe gelmiyor. hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun
canım arkadaşım iyi ki varsın olumunekankayizsmile
belirli bir süreden sonra hayalde kuramaz insan, ama inanıyorumki bi yerlerde var umudun senin çünkü kısmetin var, buda umut demektir zaten.
Sadece sabır sınaması yapılıyo sana, (inan seninle ilgili içimden hep bu geçiyo, çünkü gerçekten seni tanıdığım kadarıyla evlilik için ideal birisin) bunuda başarıyla atlatacağına inanıyorum ben :Saruboceq:
aaaa Canım sen hiç heycan yapmadın ozaman kaydirigubbakcemile3
Bekliyorum Resimlerinizi ohaoldumsmile
ayyy canımbenim hadi hayırlı uğurlu olsun cimcimeciim resimleri
çok çokkkkkk merak ediorum hadiii yükle yafffff ben dün sinirle
söylemiştim kızına yoksa hayatta kimseye ahm mah etmem ne halleri varsa görsünler takmıyorrrruuuummmmm......aslıcıım bak ne güzel arayıp konuşmuşsun işallah akşam
buluşunca konuşursunuz ve aranız düzelir :Saruboceq: canım benm yaa kıyamam sana
miden nasıl oldu yaaa :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?