Burası da bu gidişle evlenemeyeceğim diyenlerin bölümü.

cimcime ye demiştim onu kuzum yanlış anlama şu kızına sinirle ah etmiştimya onu demiştim boshayallersmile ahh canım yaaa yanımda olsaydın sana ilaç verirdim kıyamam sana yaaa
hemen halledin şu aranızda ki sorunu yazık sana yaaaa bilmiyorumkismile

aslı arada sevgi olunca merak etme o da dayanamaz baışır seninle rahat ol canımyerimseniben
lavanta tebrikler alıyosun ehliyeti galiba vereliniortak

ooo lavantacıımmm hadi hayırlısı uğurlu olsun bende trafikten geçmişim bi direskisyon sınavı kaldı speddy sen naaptın ehliyeti kuzum???

aNLADIM kuzum hadi bakalım
Akşam belki seni görünce gevşer o şuanda naz yapıyor tabikide
Malesef erkeklerin nazı da çekilmiyor ama aslıcım dikkat et ne olursa olsun
Güzel konuş affetsin akannehir:Saruboceq:

aslı arada sevgi olunca merak etme o da dayanamaz baışır seninle rahat ol canımyerimseniben
lavanta tebrikler alıyosun ehliyeti galiba vereliniortak

canım cok tsk ederımmm... ınsallah ole olur bu aksam gorcez bakalm :Saruboceq:

aNLADIM kuzum hadi bakalım
Akşam belki seni görünce gevşer o şuanda naz yapıyor tabikide
Malesef erkeklerin nazı da çekilmiyor ama aslıcım dikkat et ne olursa olsun
Güzel konuş affetsin akannehir:Saruboceq:

elımden gelenı yapıcam canım.... ıns aglamam onun yannda .. 1saat vaktımız olucak bana yetmez o bı saat ama olsun 1 sanıyesıne razıyım onun :a015:

hmm anladım cnm tamam bende dedm acaba annenmı dedı o kadın ıcın dıye dusundum.
ınsallah hallederız sorunu canım cok kotuyum ya senağlama

ahhh kuzum benim yaaa kıyamam olumunekankayizsmile
işallah haledersiniz bi an evvel canım yaaaaa sen konuş
eminim dayanamaz o seninle barışacaktır bunlar ilişkinin
tuzu biberi böylelikle birbirinizin kıymetini dahada ii anlıyorsunuzdur...kaydirigubbakcemile

tsk ederım bıtanem yaa ınsallah dedıgın gıbı olur affetsın benı ruhumm dayanamıorum artıkk nefesım sensız :çok üzgünüm:

aslı sevgilin o kadar katı yürekli değildir herhalde senin o halini görünce dayanamaz barışır. kıymaması lazım sana bu kadar a.s

aslı sevgilin o kadar katı yürekli değildir herhalde senin o halini görünce dayanamaz barışır. kıymaması lazım sana bu kadar a.s

inşallah öyle olur :Saruboceq: hatalı olan ben olduğum için sanki ne yaparsam yapayım affetmez gibi geliyo.. bide 1 saat kalabilicem onun yanında ben 1 saate neler sığdırıcam onu merak ediyorum :bbo: allah hayırlı bi konuşma nasip etsin :Saruboceq:

aslıcımm hiç üzme kendini hatalı olabilirsin tabiki yeri gelicek oda hatalar yapıcak..affetmez gibileinden düşünme nazarmı deydi ne oldu bilmem ama bence o sana kıyamaz sadece azcık burnun sürtsün diye uzatıyordur yoksa çoktan affetmiştir bile

cimcimem nerde resimler çatladım meraktan..azcık gözüm güzel görsünde..gözüm gönlüm açılsın

buarada ehliyet için tebrik eden arkadaşlarım teşekkür ederim ..daha önümde direksiyon sınavım var inş.onuda verirsem yük kalkacak üzerimden

ınsallah oyledır cnm aksam bana nasl davranacagnı cok mrk edıyorm...

hayırlı olsun cimcimem sonunda sende erdin muradınaopuyorumnanaktan

Geldim uleyyn, sinir oldum şu adamlara zaten katliam çıkarıcam şimdi...
Aslıı sende ilk gün heyecanı görüyorum, bu ne sevgi kuzum, Rabbim bozmasın daim etsin inşallah...
Lavantam hayırlı olsun canım, yolu yarıladın gerisi kolay...

Son düzenleme:
bu aşkımın yüzüğü

[/url][/IMG]

bu benim yüzüğüm, o akşamki net çıkmamış şimdi çektim...

[/url][/IMG]

son olarak buda çikolata ilk halini telaştan çekemedim, sonuna yetişebildim ancak, rengarenk bademler vardı, çekemedim yaa (

[/url][/IMG]

CıMCıMEM maşallah kuzum yaa sen resimde biraz somurtkan çıkmıssın evet ama çok duygulandım darısı başıma..çok çok çok güzel çok uyumlusunuz ..damat beyde pek yakışıklı sen zaten dillere destan kippiğinin uzunluğu yetera.s.gerçekten tüm kalbimle söylüyorum allah ömür boyu mutlu mesut etsin..yüzüğünnde valla çok goş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…