Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spedimmm saskınlrkulubune yazdgmı sanada kopyalym :)
aradım hala mesafeli konuşuyo benimle ama idare eder yinede.akşam kursa gitmicem 9a kdr kursum wr hftaıcı her aksam.ekıcem bu aksam kursu onu gormeye gıdıcem.dayanamıyorm dedm bız boyleyken hafta gecmek bılmıyo bana dedm..gorusucez ama aramızda klcak annemler kursta dye bılcek benı dedm.tuhaf geldı smdı yalan solemek dedı hc ylan solemedk bız yanı ne blm dedı..dedm bsey olmaz ben bu seklde derse gırsem anlayablcekmym sankı dedm sesım buğulandı... mafoldumben oda tamam tamam dedi... bakalm aksam goruscez..dua et bana kuzum :çok üzgünüm:
aslı arada sevgi olunca merak etme o da dayanamaz baışır seninle rahat ol canımyerimseniben
lavanta tebrikler alıyosun ehliyeti galiba vereliniortak
aNLADIM kuzum hadi bakalım
Akşam belki seni görünce gevşer o şuanda naz yapıyor tabikide
Malesef erkeklerin nazı da çekilmiyor ama aslıcım dikkat et ne olursa olsun
Güzel konuş affetsin akannehir:Saruboceq:
cimcime ye demiştim onu kuzum yanlış anlama şu kızına sinirle ah etmiştimya onu demiştim boshayallersmile ahh canım yaaa yanımda olsaydın sana ilaç verirdim kıyamam sana yaaa
hemen halledin şu aranızda ki sorunu yazık sana yaaaa bilmiyorumkismile
ahhh kuzum benim yaaa kıyamam olumunekankayizsmile
işallah haledersiniz bi an evvel canım yaaaaa sen konuş
eminim dayanamaz o seninle barışacaktır bunlar ilişkinin
tuzu biberi böylelikle birbirinizin kıymetini dahada ii anlıyorsunuzdur...kaydirigubbakcemile
aslı sevgilin o kadar katı yürekli değildir herhalde senin o halini görünce dayanamaz barışır. kıymaması lazım sana bu kadar a.s
aslıcımm hiç üzme kendini hatalı olabilirsin tabiki yeri gelicek oda hatalar yapıcak..affetmez gibileinden düşünme nazarmı deydi ne oldu bilmem ama bence o sana kıyamaz sadece azcık burnun sürtsün diye uzatıyordur yoksa çoktan affetmiştir bile
cimcimem nerde resimler çatladım meraktan..azcık gözüm güzel görsünde..gözüm gönlüm açılsın
Cumartesi 11'de işten çıktım, 1 gibi sözlümle buluştuk (sözüm artık o benim zemuszemus) sonra beraber yüzüklerimizi almaya gittik, ilk önce onun yüzüğünü aldık, sonra benimkini, daha sonra yemek yemeye gittik o arada kayınvalidem aradı kendine terlik al diye (bohça yapmışlar) terlik aldık, sonra aşkım bi gömlek aldı bana. Ayrıldık, akşam 19:30 gibi geldiler, ben odadaydım çağırdılar içeri girmeden ben karşıladım, çiçekler bana diğer hediyeler ise yanımdakilere verildi, İzmirdeki adetlerde sözde tepsiyle gelirmiş bohça, aldıklarını 3 tepsinin içine koymuşlardı, garip geldi aslında bize...Bizde tepsileri boş verip bohça yapcaz öyle konuştuk. Kurabiye ve kola getirmişler bohçanın yanında saolsunlar. Bohçada ise 2 takım iç çamaşır, alığımız terlikler, lif, patik, çorap, gecelik takımı (kırmızı tül çok sexi :)) Yüzükler takıldı, ayrıca çok kalabalıktı sadece onlardan 20 kişi gelmişti, bizimkilerde zaten çok kalabalık.Yedik içtik birazda oynadılar sonra gittiler.
amanın cimcimem hadi artık seni everdil sayılır darısı sinem bendeniz corel seçil ben biricik artistin başına.
bende ehliyetten ilkuardım 93
trafik 88
motor 93
geçti yaa bir direksiyon lakdı ama ben işten çıkarsam ehliyetimi alamam heralde 300 küsür tutuyo:1ninca:
ne artisti kız lavantakaydirigubbakcemile3
inşallah bizde tez zamanda gönlümüzün prensini buluruzuz AMİİİNNNNNNNNolumunekankayizsmile
Ehliyet sınavın içinde tebrikler canımhihoyyyt
buraya fazla yazmıyorum ama sizleri takipteyim herşeyden haberim vr:jeyyar:
aslıcım bu kadar sıkma canını inşallah tez zamanda düzelir aranız yeterki gönüller bir olsun:asigim:
sağol bıtanem yaa ...aslıcım bu kadar sıkma canını inşallah tez zamanda düzelir aranız yeterki gönüller bir olsun:asigim: